Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Re: Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Мнениеот AN71 » 29 юни 2014 12:40

zlobul написа:Изключителна аматьорщина . Първенството ще започне след има няма 25 дни а ние не можем да съберем отбор още .

А бе злоби почвате верно да досаждате вадете пари и правете слелекция професионална не аматьорска :o :(

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 29 юни 2014 12:47

Ами честит да ни е. Дано получи колкото се може, по- малко голове. А, и да помирише терен :) . И мен ме е яд за Блажевич, но знам финансовото състояние на отбора и не съм в позиция да мрънкам.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 29 юни 2014 12:54

Кунчев окей, ама Губи си беше стабиларка, особено при излизанията. Сега ще гледаме на "тигъра" великолепните излизания и разминавания с топката - супер! Като нема пари - Ганьо вън, или?

Потребителски аватар
Ivanov_95
Контакти:

Мнениеот Ivanov_95 » 29 юни 2014 12:56

На мен пък не ми е жал толкова за Блажевич.Много беше рисков.С краката е много зле и при изритване на топката я пращаше в тъч или я подаряваше на съперника.Спомням си една ситуация вместо да се хвърли и да хване топката,той тръгва с крака да чисти.Доста страхлив ми се струваше.

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 29 юни 2014 12:57

terata написа:
molteni написа:Блажевич е аут при това положение. Сами си гоним качествения вратар. Няма такава малоумна трансферна политика. Кунчев беше резервен вратар на Черноморец през изминалия сезон. Смятайте за какво ниво говорим.

Ти ли ще плащаш заплатата на "качествения вратар"? Май не, а? Иначе по форума акъл много ама иначе... Тук един съфорумец всеки ден ви повтаря едно и също нещо относно финансовото състояние на Левски, ама дървените философи продължават да си искат Роналдо и Меси.

Ей, леко с квалификациите. ;) Аз нямам никакви очаквания за сезона. Това съм го казвал неведнъж. Ясно е, че в тройката няма да влезнем. Това не означава, че не мога да си казвам мнението.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 29 юни 2014 13:00

Ivanov_95 написа:На мен пък не ми е жал толкова за Блажевич.Много беше рисков.С краката е много зле и при изритване на топката я пращаше в тъч или я подаряваше на съперника.Спомням си една ситуация вместо да се хвърли и да хване топката,той тръгва с крака да чисти.Доста страхлив ми се струваше.

А знаеш ли, че Блажевич, преди да дойде при нас го вземаха на СП?
А Пламен вече е за продан, не се правете на кьорави, Горан си влезе в доста добра форма, а накрая и един лев няма да вземем за тигърчето.

Потребителски аватар
Ivanov_95
Контакти:

Мнениеот Ivanov_95 » 29 юни 2014 13:03

ralka_levskarka написа:
Ivanov_95 написа:На мен пък не ми е жал толкова за Блажевич.Много беше рисков.С краката е много зле и при изритване на топката я пращаше в тъч или я подаряваше на съперника.Спомням си една ситуация вместо да се хвърли и да хване топката,той тръгва с крака да чисти.Доста страхлив ми се струваше.

А Пламен вече е за продан, не се правете на кьорави, Горан си влезе в доста добра форма, а накрая и един лев няма да вземем за тигърчето.

И к'во като са го взели на световното ? Толкова рисков вратар аз не съм виждал.Много ме дразнеше с тия негови изпълнения.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 29 юни 2014 13:04

За момент Кунчев го обърках с Китанов от Черно Море,и реших че сте направили голям трансфер! :shock: :)
Еми,да ви е честит новият вратар,дано да го пускат по-често в игра! ;) 8-)
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 29 юни 2014 13:05

Ivanov_95 написа:
ralka_levskarka написа:

И к'во като са го взели на световното ? Толкова рисков вратар аз не съм виждал.Много ме дразнеше с тия негови изпълнения.

Нужно ли е да ти казвам Руслан Михайлов? И кво- нищо, как! Пламен, като не е рисков, хич даже!

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 29 юни 2014 13:10

Ако защитата пред един вратар се справя добре,то и той ще го прави.Като всеки полусезон сме с различна двойка централни и от поне 2 години не знаеме кой играе от лево не знам какво очаквате от вратаря.Заради ръста си Тигъра увисва при центрирания,това му е разликата от Губи.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Левски”