zlobul написа:Изключителна аматьорщина . Първенството ще започне след има няма 25 дни а ние не можем да съберем отбор още .
А бе злоби почвате верно да досаждате вадете пари и правете слелекция професионална не аматьорска
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
zlobul написа:Изключителна аматьорщина . Първенството ще започне след има няма 25 дни а ние не можем да съберем отбор още .
terata написа:molteni написа:Блажевич е аут при това положение. Сами си гоним качествения вратар. Няма такава малоумна трансферна политика. Кунчев беше резервен вратар на Черноморец през изминалия сезон. Смятайте за какво ниво говорим.
Ти ли ще плащаш заплатата на "качествения вратар"? Май не, а? Иначе по форума акъл много ама иначе... Тук един съфорумец всеки ден ви повтаря едно и също нещо относно финансовото състояние на Левски, ама дървените философи продължават да си искат Роналдо и Меси.
Ivanov_95 написа:На мен пък не ми е жал толкова за Блажевич.Много беше рисков.С краката е много зле и при изритване на топката я пращаше в тъч или я подаряваше на съперника.Спомням си една ситуация вместо да се хвърли и да хване топката,той тръгва с крака да чисти.Доста страхлив ми се струваше.
ralka_levskarka написа:Ivanov_95 написа:На мен пък не ми е жал толкова за Блажевич.Много беше рисков.С краката е много зле и при изритване на топката я пращаше в тъч или я подаряваше на съперника.Спомням си една ситуация вместо да се хвърли и да хване топката,той тръгва с крака да чисти.Доста страхлив ми се струваше.
А знаеш ли, че Блажевич, преди да дойде при нас го вземаха на СП?
А Пламен вече е за продан, не се правете на кьорави, Горан си влезе в доста добра форма, а накрая и един лев няма да вземем за тигърчето.
Ivanov_95 написа:ralka_levskarka написа:Ivanov_95 написа:На мен пък не ми е жал толкова за Блажевич.Много беше рисков.С краката е много зле и при изритване на топката я пращаше в тъч или я подаряваше на съперника.Спомням си една ситуация вместо да се хвърли и да хване топката,той тръгва с крака да чисти.Доста страхлив ми се струваше.
А знаеш ли, че Блажевич, преди да дойде при нас го вземаха на СП?
А Пламен вече е за продан, не се правете на кьорави, Горан си влезе в доста добра форма, а накрая и един лев няма да вземем за тигърчето.
И к'во като са го взели на световното ? Толкова рисков вратар аз не съм виждал.Много ме дразнеше с тия негови изпълнения.
Потребители, разглеждащи този форум: drvasko98, Google [Bot], LoveAndPeace и 23 госта