Левски: Бивши играчи и треньори

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Грозни пред завръщане в Левски

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 14 апр 2013 17:30

СИН_ИМПЕРАТОР написа:
ralka_levskarka написа:
СИН_ИМПЕРАТОР написа:Грозни не е добър вариант- той е приключил с професията, бай пенсионер.Тоя в кариерата си май няма спечелен трофей.

При него отбора е играл хубав, атакуващ футбол :) И какво, като е на 55? САФ на колко е :mrgreen:

:lol: ...аз го мислех за по-възрастен...най-вероятно защото и той като всеки руснак обича водката :mrgreen:

Той е украинец, не че те я обичат по-малко... ;)
Иначе освен САФ (род. 1941 г.)има и други големи треньори на почтена възраст:
Юп Хайнкес – 1945 г.
Арсен Венгер – 1949 г.
Висенте дел Боске – 1950 г.
Фатих Терим – 1953 г.
Мануел Пелегрини – 1953 г.
:) :) :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 14 апр 2013 17:32

След като Херо едва ли ще дойде лятото, Грозни също е добър вариант.
Аз съм за.

deladog

Мнениеот deladog » 14 апр 2013 17:34

Клубовете, в които Грозний е бил треньор, практикуват футбол от марката "Лобановский" - игра на предела на възможностите от първата до последната минута. Ще го сравните ли със сегашното откровено влачене по терена на всички (без изключение) играчи в синьо? Дори технически толкова да си могат, един специалист като Грозний ще им вкара поне въздух в дробовете и ще гледаме мачове, а не седенки. "Ботев" и "Литекс" се нуждаят догодина от повече конкуренция, така че действайте в нужното направление!

Потребителски аватар
todorakis
Контакти:

Мнениеот todorakis » 14 апр 2013 17:35

Лусио Вагнер ще ви е перфектен. :D

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 14 апр 2013 17:41

СИН_ИМПЕРАТОР написа:Грозни не е добър вариант- той е приключил с професията, бай пенсионер.Тоя в кариерата си май няма спечелен трофей.

Момченце, мисля, че не си си изпил млякото и не си си изял филията. Знаеш ли при Грозни Левски каква машина беше? Питай тези които помнят. Ако не- порови се в нета. Ще ти е от полза. Все пак Левски не е училище за треньори, нали.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 14 апр 2013 17:43

Единствения човек който обича истински Левски и е най-добрия треньор в България е Херо !
Затова Иво Тонев да се премести в Бургас и докато не го навие да поеме Левски да не се връща в София !

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 14 апр 2013 17:43

terata написа:
bilyaletdinov написа:И аз го помня тоя мач и 8-1 помня Дончо Донев правеше каквото си поиска, само че оттогава минаха 15г. Последният сериозен отбор на Грозни беше Терек, там разполагаше с доста средства, а не постигна никакви резултати..

А лелеяният от теб Херо кво постигна? Един голям х.й. Помним го и него начело на Левски ква игра показвахме. Неслучайно му се би шута след дубъл! Минали оттогава 15-години, немал успехи... ми и Мъри немаше успехи ама, а ИлИл имаше ама...кой ми сра в гащите! Гончаренко искал пича :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: То и аз искам Мауриньо ма нъцки.

Херо е най-добрият треньор в България, както искаш го разбирай. Постигнахме дубъл с него и сгазихме червените доволно, ако се сещаш..Ако ще взимаме чужденец за треньор той трябва да е на това ниво. Същото се отнася и за чужденците играчи. Купуваме евтини боклуци и си мислим, че правим нещо. Същото ще стане и с тая пияница, която трудно изкарва повече от сезон.. След като не можем да си позволим класен чужденец за треньор и класни чужди играчи, си свиваме знамената и залагаме на юноши и наши специалисти. Никому не е нужно да пълним гушата на безработни чужденци..Като е толкова добър Грозни, що е без отбор вече 2 години :?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 14 апр 2013 17:47

bilyaletdinov написа:
terata написа:
bilyaletdinov написа:И аз го помня тоя мач и 8-1 помня Дончо Донев правеше каквото си поиска, само че оттогава минаха 15г. Последният сериозен отбор на Грозни беше Терек, там разполагаше с доста средства, а не постигна никакви резултати..

А лелеяният от теб Херо кво постигна? Един голям х.й. Помним го и него начело на Левски ква игра показвахме. Неслучайно му се би шута след дубъл! Минали оттогава 15-години, немал успехи... ми и Мъри немаше успехи ама, а ИлИл имаше ама...кой ми сра в гащите! Гончаренко искал пича :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: То и аз искам Мауриньо ма нъцки.

Херо е най-добрият треньор в България, както искаш го разбирай. Постигнахме дубъл с него и сгазихме червените доволно, ако се сещаш..Ако ще взимаме чужденец за треньор той трябва да е на това ниво. Същото се отнася и за чужденците играчи. Купуваме евтини боклуци и си мислим, че правим нещо. Същото ще стане и с тая пияница, която трудно изкарва повече от сезон.. След като не можем да си позволим класен чужденец за треньор и класни чужди играчи, си свиваме знамената и залагаме на юноши и наши специалисти. Никому не е нужно да пълним гушата на безработни чужденци..Като е толкова добър Грозни, що е без отбор вече 2 години :?

Всеки има право на мнение, дори и то да е грешно. Както искаш го разбирай ;)

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 14 апр 2013 17:49

wilge написа:

Момченце, мисля, че не си си изпил млякото и не си си изял филията. Знаеш ли при Грозни Левски каква машина беше? Питай тези които помнят. Ако не- порови се в нета. Ще ти е от полза. Все пак Левски не е училище за треньори, нали.

ами-и-и аз не съм чак такова момченце, и помня и други работи не само как левски "мачкаше", помня 2:2 с шумен като домакин, споменатото по-горе отпадане от славия за купата, помня и как в лоич, излязохме за 0:0 и не посмяхме да минем центъра 90 миинути... не съм сигурен, че грозни е най-добрия възможен вариант към момента, още повече, че повечето ни сегашни играчи не знаят нито български, нито руски и ще има огромни проблеми с комуникацията, като цяло сигурно ще е по-дообре от илиев, и до там.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 14 апр 2013 17:52

Хуу де, повечето нещете тоя нещете оня, ами дайте логично обосновано решение кой да дойде? Говорим за възможен вариант за треньор. Айде дайте предложения, да плюете можете, кажете и нещо креативно?

Върни се в “Левски”