Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансфери, зимна подготовка и контроли
Аз вярвам на Дани Бо... Той също като Сираков никога не лъже и никога не прави глупости!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
koisa написа:Аз вярвам на Дани Бо... Той също като Сираков никога не лъже и никога не прави глупости!
Както и предполагах, а и той си призна води преговорите с преводач.
Един за всички, всички за ЛЕВСКИ!
Не допускам след като пратиха Бачев във Враца да нямат алтернатива на проваления трансфер на Фабиен? Преди време Джери Перейра призна че работи по трансфер на нападател свързан със Левски.
Все пак традиция стана в Левски туй което се говори да е далеч от реалността?
Все пак традиция стана в Левски туй което се говори да е далеч от реалността?
- levskarcheto96
- Контакти:
Венци Стефанов е казал, че Фабиен е играч на Левски. Разбрали са се в крайна сметка, утре ще стане ясно за малката Вуца.
Полузащитникът на Славия – Карл Фабиен, вече е футболист на Левски. Това обяви собственикът на „белите” Венцеслав Стефанов.
"Сделката е факт. Агентите на футболиста са се разбрали с ръководството на "сините". Преди дни ви казах, че съм постигнал пълно съгласие с началниците на "Герена". Оставаше само да се разберат мениджърите на Карл и босовете на Левски", съобщи Стефанов, пред колегите от „Блиц”.
До този момент сделката се бавеше заради сериозна комисионна, която искаха агентите на футболиста. По всичко обаче личи, че двете страни са стигнали до разбирателство и все пак трансфер на Фабиен в Левски ще има.
Според различни източници, „сините” трябва да платят около 280 000 евро за правата на крилото.
Трансферният прозорец у нас затваря в понеделник вечер.
„Сините” имат мераци и към друг футболист на Славия в лицето на вратаря Светослав Вуцов. Неговото бъдеще обаче ще се реши на по-късен етап, като вече е насрочена среща между Наско Сираков, Даниел Боримиров и Велискав Вуцов.
Kotooshu написа:TristaNNN написа:Kotooshu написа:....
Не мога да разбера, толкова години вече, защо не проверявате информацията, поднесена от тотални неможачи , наречени джурналисти-терористи!
... :
[offtopic]Четенето е враг на масовия съвременен българин, а за мунчовците е направо фобия.
Лошото е, че такива представляват по-голямата част от народонаселението, което разбира се отчитат и дра(и)скачи, политици, директори и мажоритарници. :([/offtopic]
Ти чел ли си през последните години, някакви футболни анализи, на отбори, футболисти, треньори, новостите в съвременния футбол...нещо?
Всичко е копи-пейст от първия драскач, с първата за деня интрига , а другите го преписват с правописите грешки.
А едно от най-любимите ми е, подобие на Буци, сутринта се пише някаква повърня, на обяд си я опровергават , а вечерта нещо друго но същата тема... Лятото в спортал ми обраха точките, нещо от сорта беше изведено като заглави :
Нещо Невиждано на Панчарево се случва .... бла, бла, бла .... Г-н.Стипич(само уважение към този прекрасен човек) давал наставления 90 минути като тичал по тъча :lol:
Австрия на Еврото ми скри топката, супер тактически грамотен отбор.
За Грузия и цялостното им развитие на националните отбори...
Съвсем друго имах предвид и съм го казал ясно: фобията на БГ да чете, мързелът да проявява критично мислене и удобството да му "чипират" кухата кратуна с интригантски и удобни заглавия. Наш Мунчо е академичен пример.
Да, читави анализи няма, щото няма кой да ги чете. Тука малко е като яйцето и кокошката - дали БГ рязко затъпя и му е угодно да чете тъпотии, в чуден синхрон с пилешкия си мозък, така щото анализаторските спортни трудове се оказаха ненужни, ИЛИ журналЕ се светна, че с тъпотия ще дозатъпи БГ, така щото да може да си пробутва бълвочите без критика и очаквания към материал, правдивост и слово. Това важи в пълна степен и за политическите лайнарщини, дал си прекрасен пример. Може би е 50/50.
Иначе, аз и преди отнесох много ебавки за това, но не ме е срам да го кажа пак, щото си държа на мнението и принципите. Последните увлекателни анализи бяха на Владо Зарков преди мутрите с оранжеви ревери да теглят ножа на "7 дни спорт" и след време да му хвърлят и боя, че съвсем да го откажат да пише толкова увлекателно, правдиво и аргументирано. Тикви и Пеевци, сър! На тях не им трябват мислещи и критични журналисти. :(
Впрочем, твоя омразен Очко също има хубави статии на тема футбол и Левски, ако се абстрахираш от антипатиите си към него.
За други не се сещам в момента - всичко е засмукало нечий смок с $$$ такава глава. Неведнъж съм питал и тебе, и honda, кого да слушаме за задълбочени и малко, та малко, спортни и футболни анализи в днешно време?
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Пълен цирк с тоя Фабиен. Дано излезе читав, че язък за барута.
Навремето имаше циркове и с привличането на Карвальо, който уж дойде, па си замина. В края на краищата пак дойде, ама половин година след целия цирк, който разиграха.
И с Дарко Тасевски имаше едни приключения. И него го чакахме половин година да му свърши договора и още толкова да се адаптира, че в началото беше пълно дърво.
Навремето имаше циркове и с привличането на Карвальо, който уж дойде, па си замина. В края на краищата пак дойде, ама половин година след целия цирк, който разиграха.
И с Дарко Тасевски имаше едни приключения. И него го чакахме половин година да му свърши договора и още толкова да се адаптира, че в началото беше пълно дърво.
И за Хуан Пинеда от пише,че имаме интерес.
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Левски не спира с късната си офанзива на зимния трансферен пазар. "Сините" отново са се насочили към поредно подсилване в офанзивен план, след като си уредиха подписа на Карл Фабиен от Славия, за който късно снощи потвърди Венци Стефанов.
Този път целта е Хуанка Пинеда от Берое. 25-годишният национал на Доминиканската Република има договор до края на сезона и на "Герена" се надяват, че шефовете на старозагорци няма да поискат прекалено висока трансферна сума.
Юношата на испанския Хетафе предимно играе по лявото крило, но може да бъде ползван и по десния фланг. От началото на сезона той е взел участие в общо 23 мача за Берое (22 за първенство и един за Купата), в които има четири гола. Предимство е фактът, че Пинеда има испански паспорт и няма да заема място на футболист извън Европейския съюз.
TristaNNN написа:Съвсем друго имах предвид и съм го казал ясно: фобията на БГ да чете, мързелът да проявява критично мислене и удобството да му "чипират" кухата кратуна с интригантски и удобни заглавия. Наш Мунчо е академичен пример.
Да, читави анализи няма, щото няма кой да ги чете. Тука малко е като яйцето и кокошката - дали БГ рязко затъпя и му е угодно да чете тъпотии, в чуден синхрон с пилешкия си мозък, така щото анализаторските спортни трудове се оказаха ненужни, ИЛИ журналЕ се светна, че с тъпотия ще дозатъпи БГ, така щото да може да си пробутва бълвочите без критика и очаквания към материал, правдивост и слово. Това важи в пълна степен и за политическите лайнарщини, дал си прекрасен пример. Може би е 50/50.
Иначе, аз и преди отнесох много ебавки за това, но не ме е срам да го кажа пак, щото си държа на мнението и принципите. Последните увлекателни анализи бяха на Владо Зарков преди мутрите с оранжеви ревери да теглят ножа на "7 дни спорт" и след време да му хвърлят и боя, че съвсем да го откажат да пише толкова увлекателно, правдиво и аргументирано. Тикви и Пеевци, сър! На тях не им трябват мислещи и критични журналисти. :(
Впрочем, твоя омразен Очко също има хубави статии на тема футбол и Левски, ако се абстрахираш от антипатиите си към него.
За други не се сещам в момента - всичко е засмукало нечий смок с $$$ такава глава. Неведнъж съм питал и тебе, и honda, кого да слушаме за задълбочени и малко, та малко, спортни и футболни анализи в днешно време?
Много добре разбрах за какво ми говориш, но това са си ваши дрязги, принципно си прав, но не всеки може, а и иска да проверява поднесената му бОнба от джурналистите...
От друга страна докато се научи човек да не им вярва на тази нещастници... патил съм си и аз с невярна информация.
Ако искаш да четеш и да вдигаш нивото си избираш чуждестранен топ отбор и всичко е наред, но за съжаление или не, аз нямам подобен афинитет към чуждестранен отбор. Разбира се имам си и любимци като Милан заради Бастен , или позабравени отбори но с велика история....
А относно бибочко, аз му бях фен, от вестник Албион, навремето се уважавахме левскарите, но не можа да ме направи фен на дърварите:)))
В момента наблюдавам тенденцията, всичките неможачи да си правят подкасти, тип жълтокафяв Миш-маш.
А и най-смешното ми беше, на Герена, че се опитвах многократно да обясня на непознати хора че изнасянето на топката от вратаря е вече не толкова нова тенденция в съвременния футбол ... е същото беше като с Херо линята го ебаваха, докато ние си играехме още 5 години с либеро.
Просто не е за говорене....
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.