Трансферна зима- слухове, реалности, факти

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Трансферна зима- слухове, реалности, факти

Мнениеот metodito » 11 фев 2016 12:25

Nuke написа:
metodito написа: Ти сега зорлем искаш в конфликт да ме вкараш. :mrgreen: Гонзо си е Гонзо. Нито ще стане по-умен, нито по-красив след няколко трансфера. А и още не сме ги видели в официален мач. Или?

А, Лукин, Александров и Бурабия съм ги гледал.... Честно казано не съм голям фен на Александров, ама все пак в продължение на години е част от най-здравата защита в последните години - тази на Черно море. Рисков ми е малко... Бурабия не разбрах що го дадоха варненци така лесно. В смисъл можеха сигурно да го шитнат на Запад... Ама, както казваш, преди да сме ги видяли за "Левски" в официален мач..., че то и Жоро Христов беше супер в Ботев, ма на Герена си глътна граматиката.

Киро Пора
Контакти:

Мнениеот Киро Пора » 11 фев 2016 12:36

metodito написа:
olimpi написа:
Обикновено от Африка такива нешлифовани диаманти са с нулева тактическа грамотност. Играта в защита и пресата от нападателя им е енигма. За това става въпрос, а че вкарва там , не означава, че при нас ще се отпуши. Мен ме радва, че е много як и няма да се уплаши от ренде като (ко)моцито и другият селски бек.

То те нашите треньори едни тактици...мани-мани. Да, това е проблем на африканците - тактическата грамотност, но и не само на тях. Просто на Запад това се учи още от рано. И на нашите футболисти им е проблем тактиката. Не е случайно, че имаме толкова малко защитници, успели на Запад... Само не мога да разбера какво беше това с Менголо и Нгом... Дали някой не направи едни пари от трансфера им... Кво щеше да им стане да оставят Ичо. За резерва да е.[/quote]

Кой е Ичо?

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 11 фев 2016 12:37

metodito написа:
Nuke написа:
metodito написа: Ти сега зорлем искаш в конфликт да ме вкараш. :mrgreen: Гонзо си е Гонзо. Нито ще стане по-умен, нито по-красив след няколко трансфера. А и още не сме ги видели в официален мач. Или?

А, Лукин, Александров и Бурабия съм ги гледал.... Честно казано не съм голям фен на Александров, ама все пак в продължение на години е част от най-здравата защита в последните години - тази на Черно море. Рисков ми е малко... Бурабия не разбрах що го дадоха варненци така лесно. В смисъл можеха сигурно да го шитнат на Запад... Ама, както казваш, преди да сме ги видяли за "Левски" в официален мач..., че то и Жоро Христов беше супер в Ботев, ма на Герена си глътна граматиката.

Ако трябва да съм честен, надхвърлиха очакванията ми със зимните трансфери. Обаче пак мудно, бавно става всичко. Половината играчи пак не са във форма...леко аматьорска работа.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 фев 2016 12:43

Киро Пора написа:
metodito написа:
olimpi написа:
Обикновено от Африка такива нешлифовани диаманти са с нулева тактическа грамотност. Играта в защита и пресата от нападателя им е енигма. За това става въпрос, а че вкарва там , не означава, че при нас ще се отпуши. Мен ме радва, че е много як и няма да се уплаши от ренде като (ко)моцито и другият селски бек.

То те нашите треньори едни тактици...мани-мани. Да, това е проблем на африканците - тактическата грамотност, но и не само на тях. Просто на Запад това се учи още от рано. И на нашите футболисти им е проблем тактиката. Не е случайно, че имаме толкова малко защитници, успели на Запад... Само не мога да разбера какво беше това с Менголо и Нгом... Дали някой не направи едни пари от трансфера им... Кво щеше да им стане да оставят Ичо. За резерва да е.

Кой е Ичо?[/quote]
Илия Димитров.

Обаче пак мудно, бавно става всичко. Половината играчи пак не са във форма...леко аматьорска работа.
В сравнение с последните два трансферни прозореца сме като европейски отбор почти....

Киро Пора
Контакти:

Мнениеот Киро Пора » 11 фев 2016 12:45

Е Гонзо каза, че идеята е да не е резерва,а да играе постоянно. Да е жив и здрав, да вкара 7-8 гола в Б група, на лято ще се върне.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 фев 2016 12:52

Киро Пора написа:Е Гонзо каза, че идеята е да не е резерва,а да играе постоянно. Да е жив и здрав, да вкара 7-8 гола в Б група, на лято ще се върне.

Дано, ама един Горанов или Исмаил Иса, Лъчо Балтанов или Стефо Станчев, ако ги имахме още, нямаше да е лошо... Общо взето, пратят ли ги нанякъде, не ги връщат.След изтичането на наема, те ги преотстъпват пак и пак...

Но... както и да е. Не е за първи път. А и Димитров подхождаше плахо в мачовете. Не беше уверен, както например Антонио или Краев в първите им мачове за "Левски".

Киро Пора
Контакти:

Мнениеот Киро Пора » 11 фев 2016 14:48

Е, то изброените само Иса има качества за Левски и доколкото помня него си го прибрахме обратно след наемите. Жалко, че сега не си го взехме пак, а отиде при вечно недоволния темерут Хубчев, ама нейсе...

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 11 фев 2016 15:11

Киро Пора написа:Е, то изброените само Иса има качества за Левски и доколкото помня него си го прибрахме обратно след наемите. Жалко, че сега не си го взехме пак, а отиде при вечно недоволния темерут Хубчев, ама нейсе...

Не съм съгласен. Според мен и Горанов определено има потенциала да ни е полезен - особено при сегашното състояние на бековете ни...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 фев 2016 15:14

Иса,та Иса... Някои хора с къса памет забравиха как ни късаше нервите докато беше в Левски.

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 11 фев 2016 15:38

blue avalanche написа:Иса,та Иса... Някои хора с къса памет забравиха как ни късаше нервите докато беше в Левски.

Колкото Курдов или как? :D
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”