Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Teo » 11 апр 2013 22:12

пак ви правиме подаръци, не искате ли титлата бе :?: :lol: :lol: :lol: в наредено п-во във ваша полза и не можете да станете шампиони, рядко срещано явление :lol:

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 11 апр 2013 22:20

cunimepox написа:Като ви чета г.постите...направо сменяйте отбора."ние не заслужаваме..."
Кой заслужава бе?
цесека с далаверите и неплащане, кражби и пари от нашите данъци?
лудогорец с купуването на съдии и пробиването на футболисти от други отбори?
литекс с купени титли от кражба на ДДС, ботефЪ, с турските налети пари?
А спрете се малко ,ако сте Левскари!
Че не играеме нищо е верно,че треньорът ни е сивушко е верно, ама да се отричате и да плюете само, СТИГА!

Айде глупости. Червените с 3 пъти повече проблеми и вечно "на червено" ни надиграват в дербитата. Литекс показва далеч по-стойностни неща с юноши от школата. Ботев също играе по-силно от нас и се видя на директния мач. Няма отбор в 1вата 5ца ,който да не ни е надиграл. Не обичам да плюя,искам просто да виждам игра,пък ако ще и да паднем. Аз съм далеч от радикалните мнения всички вън и т.н. За мен играчите могат,но няма кой да ги накара. Явно е,че има напрежение в съблекалнята. Против сляпата подкрепа и сляпото плюене. Хайде не анатемосвай всеки,който не е на твоето мнение
110 години любов!

cunimepox

Мнениеот cunimepox » 11 апр 2013 22:23

groti написа:
cunimepox написа:Като ви чета г.постите...направо сменяйте отбора."ние не заслужаваме..."
Кой заслужава бе?
цесека с далаверите и неплащане, кражби и пари от нашите данъци?
лудогорец с купуването на съдии и пробиването на футболисти от други отбори?
литекс с купени титли от кражба на ДДС, ботефЪ, с турските налети пари?
А спрете се малко ,ако сте Левскари!
Че не играеме нищо е верно,че треньорът ни е сивушко е верно, ама да се отричате и да плюете само, СТИГА!

Айде глупости. Червените с 3 пъти повече проблеми и вечно "на червено" ни надиграват в дербитата. Литекс показва далеч по-стойностни неща с юноши от школата. Ботев също играе по-силно от нас и се видя на директния мач. Няма отбор в 1вата 5ца ,който да не ни е надиграл. Не обичам да плюя,искам просто да виждам игра,пък ако ще и да паднем. Аз съм далеч от радикалните мнения всички вън и т.н. За мен играчите могат,но няма кой да ги накара. Явно е,че има напрежение в съблекалнята. Против сляпата подкрепа и сляпото плюене. Хайде не анатемосвай всеки,който не е на твоето мнение

Дай алтернатива ,или смени отбора.Или тук е по-лесно? :lol:
[offtopic]цигани, не бъдете като селяните!хвърляйте боклука в кофите!вие поне знаете един чужд език, за разлика от тях.бъдете европеидни![/offtopic]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 11 апр 2013 22:24

Ей това е, всички други играят за нас, само ние не можем да играем за себе си. Ебати тъпанарщината, знаеше, че тия мачове ще са равни и тия пак се насраха :@ Ако бяхме били Монтана, равен с ЧМ и победа над Пирин.. а бе нямам думи, бе, бате, те тия не искат!
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 11 апр 2013 22:25

Teo написа:пак ви правиме подаръци, не искате ли титлата бе :?: :lol: :lol: :lol: в наредено п-во във ваша полза и не можете да станете шампиони, рядко срещано явление :lol:

Ти си бил обаче много спрял :| Ти знаеш ли, че ако първенството беше наредено, Левски щеше да бие Монтана, и Ботев, и Пирин, ама то тъпо по цялата глава, бе.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 11 апр 2013 22:28

Това че не може да ги биете, ЦСКА, вътрешните информации, ЦРУ, и най вече ТЕО е виновен пхахахаха :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 11 апр 2013 22:32

Stanislav_Ivanov написа:Така,Лудогорец отново не ни дръпна в класирането и сега е много важно какво,ще направят нашите за да подобрят играта си.Ако сменят Илиан,то нека да е с треньор който има качества и може да помогне.Важно е максимално бързо да върнем добрата форма на отбора и да заиграем добре.Ясен Петров трябва да е нашия треньор от утре !

Ето това самонавиване ви води към пропастта.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 11 апр 2013 22:35

BadBoy написа:
Stanislav_Ivanov написа:Така,Лудогорец отново не ни дръпна в класирането и сега е много важно какво,ще направят нашите за да подобрят играта си.Ако сменят Илиан,то нека да е с треньор който има качества и може да помогне.Важно е максимално бързо да върнем добрата форма на отбора и да заиграем добре.Ясен Петров трябва да е нашия треньор от утре !

Аз нещо казах някъде назад, не се надъхвайте хора (още преди мача с Пирин) , ем.. нека се надъхват.

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 11 апр 2013 22:52

BadBoy написа:

Казвам просто,че съдбата още ни държи в играта,макар и ние да не заслужаваме.
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 11 апр 2013 22:55

Само тези, които гледат на играта с вяра, че се решава всичко на терена, се надъхват. Аз знам, че Левски губи точки, точно за да не излезе начело в класирането и мачовете с Монтана и Пирин го доказват, но все още не съм сигурен, защо. Може да е за уговорена титла за 100 год. или чисто и просто тото, а в последните три кръга всичко да си дойде на мястото. :?

Върни се в “Левски”