amstel_beer написа:Бесни привърженици на Левски обиждат футболистите на "Герена". Бесните фенове нападнаха най-остро Орлин Старокин.
"Чорбар, ти си виновен, махай се!", подвикваха ултрасите.
Да е виновен само той, ок, ама то..
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
amstel_beer написа:Бесни привърженици на Левски обиждат футболистите на "Герена". Бесните фенове нападнаха най-остро Орлин Старокин.
"Чорбар, ти си виновен, махай се!", подвикваха ултрасите.
plamenst7 написа:radewski написа:Знам че е банално вече, но ми се иска да видя в ЦСКА и Левски това което се случва в Ловеч. За мен това е най-правилния път. Браво на Гришата. с отбор на възраст 22 год. и 80 % собствени кадри играят чудесен футбол ( игнорирам мястото в класирането, играта е мн по- важна). Иска ми се да видя ако се запази този отбор на Литекс 1-2 год. какво ли ще стане?
Доколкото чувам се готви обединение между ЦСКА и Литекс и всичко качествено от Ловеч ще замине за Борисовата градина, а Ловеч ще стане общински отбор и ще започне от нулата.
Ивайло Лудогорец написа:Хубава декларация но незнам дали ще има смисъл от нея . За мен грешката в двата ни "гранда" е че от едно време още винаги са имали цел -титла и купа и място в Европа. За това сега винаги има напрежение , че играят за нещо и резултатите куцат , и за това ще ви намалее и посещаемостта . Например в една Англия Евертън , Нюкасъл ,Тотнъм и .. а бе всички , нямат титли и , някои никога са нямали , но стадионите им са постоянно пълни ! Къде е разликата се чудя ... защо тук искаме веднагически резултати , ако ги няма промяна и пак и един омагьосан кръг ? . Ето ние миналата година не играхме за нищо , имаше невероятно настроение , целта беше само да се играе привлекателен футбол , а какво стана то .. Сега тая година имаме цел- титла , и нещата не вървят като преди ... това е напрежение според мен . Ако всички след 2-3 години последваме модела на Литекс , хем ще се вдигне класата на първенството , хем ще излезе отнякъде следващия Бербатов , Мартин , Стилян и т.н. ...
Потребители, разглеждащи този форум: blue avalanche, CSKA69, rhaegar и 17 госта