Трансферна зима- слухове, реалности, факти

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
topchaki
Контакти:

Re: Трансферна зима- слухове, реалности, факти

Мнениеот topchaki » 11 фев 2016 11:12

koisa написа:
Nuke написа:
olimpi написа:За Тунде а дано. Гледах му клип, той е направо човекоядец. Много здрав, не е като наШте юноши бледи по 60 кила с мокри дрехи и гира в гащетата. Ако няма и лъжа в годините, да поиграе и се научи малко, ще разпилява зашитниците, а дървета като делиорманското грубиян селяк ще ги яде живи.

Съставът се поизбистри и най-важното на теория имаме и по-дълга пейка.

Е к'во да се учи повече? 40 гола в 70 мача има. Да започне по 5 гола на мач ли да вкарва? :mrgreen:

Все пак не знаем какво е нивото на нигерийското първенство. :lol: Ако е на ниво уличен футбол и аз съм вкарвал по 10-15 гола като мачовете завършваха 50 на 45 :mrgreen:

То нашето ниво какво е ? Много бърз и здрав футболист с точен удар към вратата който стреля без да се колебае ! Наистина по клиповете много напомня на ГАРАТА

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 11 фев 2016 11:14

olimpi написа:
Nuke написа:
olimpi написа:За Тунде а дано. Гледах му клип, той е направо човекоядец. Много здрав, не е като наШте юноши бледи по 60 кила с мокри дрехи и гира в гащетата. Ако няма и лъжа в годините, да поиграе и се научи малко, ще разпилява зашитниците, а дървета като делиорманското грубиян селяк ще ги яде живи.

Е к'во да се учи повече? 40 гола в 70 мача има. Да започне по 5 гола на мач ли да вкарва? :mrgreen:

Обикновено от Африка такива нешлифовани диаманти са с нулева тактическа грамотност. Играта в защита и пресата от нападателя им е енигма. За това става въпрос, а че вкарва там , не означава, че при нас ще се отпуши. Мен ме радва, че е много як и няма да се уплаши от ренде като (ко)моцито и другият селски бек.

Не му трябва грамотност на канибала. Ще ги изяде неграмотно. :mrgreen: Ще вземе много да се ограмоти, после някой ще го отмъкне за смешна сума.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 фев 2016 11:19

olimpi написа:
Обикновено от Африка такива нешлифовани диаманти са с нулева тактическа грамотност. Играта в защита и пресата от нападателя им е енигма. За това става въпрос, а че вкарва там , не означава, че при нас ще се отпуши. Мен ме радва, че е много як и няма да се уплаши от ренде като (ко)моцито и другият селски бек.
[/quote]

То те нашите треньори едни тактици...мани-мани. Да, това е проблем на африканците - тактическата грамотност, но и не само на тях. Просто на Запад това се учи още от рано. И на нашите футболисти им е проблем тактиката. Не е случайно, че имаме толкова малко защитници, успели на Запад... Само не мога да разбера какво беше това с Менголо и Нгом... Дали някой не направи едни пари от трансфера им... Кво щеше да им стане да оставят Ичо. За резерва да е.
Последна промяна от metodito на 11 фев 2016 11:21, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 11 фев 2016 11:20

^^ Това не съм го казал аз. :mrgreen:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 фев 2016 11:22

Nuke написа:^^ Това не съм го казал аз. :mrgreen:
Опа...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 фев 2016 11:29

Нивото на На'що Първенство не е високо, но стилът, който се практикува срещу Левски, е доста кофти.
Африканските отбори по-принцип играят открито, рядко ще се види някой тим да се окопа с 11 човека отзад.
Те и за това страдат на големите Форуми, щото няма как да се надиграваш атакуващо срещу тактически хиени, като немци, бразилци, италианци и т.н.
Предполагам че Шампионатът на Нигерия не се различава особено от традиционният африкански футбол.
Имаше един клип с Адениджи... Ми то головете му, повечето, са след контри, или срещу него има еди бранител.
Тука няма да разполага с тая свобода и пространство.
От тая гледна точка е добре, че е здрав физически, щото ще му се налага доста да се ръга и бута.

Разбира се това всичко при условие, че все пак го привлечем.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 11 фев 2016 11:29

metodito написа:
olimpi написа:

То те нашите треньори едни тактици...мани-мани. Да, това е проблем на африканците - тактическата грамотност, но и не само на тях. Просто на Запад това се учи още от рано. И на нашите футболисти им е проблем тактиката. Не е случайно, че имаме толкова малко защитници, успели на Запад... Само не мога да разбера какво беше това с Менголо и Нгом... Дали някой не направи едни пари от трансфера им... Кво щеше да им стане да оставят Ичо. За резерва да е.[/quote]

Е те и нашите са едни треньори... Стойчо е малко по грамотен все пак, заздрави ни защитата. А за западните няма какво да говорим. Преди доста години във Франция (малко след като станаха световни) съм гледал и съдийствал детски мачове. Още от малки ги учат на тактика, правилно движение, уважение към треньори и т.н., за терените да не говорим - дори и селските отбори имат прилично игрище по добре от някои ниви в А група.

За Менголо дано не се окаже ментоло. Взимат се играчи на кило пък туко виж може да излезе нещо. Все пак се понатрупаха мачове, трупат се картони, не дай боже контузии и си трябва дълбочина в състава, юношите ги видяхме. С изкл. на Краев, който ще играе, Дидо и Боби Цонев другите не са на ниво поне засега.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 фев 2016 11:36

olimpi написа:
За Менголо дано не се окаже ментоло. Взимат се играчи на кило пък туко виж може да излезе нещо. Все пак се понатрупаха мачове, трупат се картони, не дай боже контузии и си трябва дълбочина в състава, юношите ги видяхме. С изкл. на Краев, който ще играе, Дидо и Боби Цонев другите не са на ниво поне засега.

И на мен ми ментав тоя. Ми... ние във финансова криза ли сме или не. Да сме Арсенал да вземаме по 10 футбалера всеки сезон и от тях да избираме после, ок, ма... Не знам, мирише ми нещо това с Гном и Менголо, както и с Китимбалата и Умар. Доколкото съм чувал, треньори и футболисти често си плащат, за да отидат в някой отбор да им се възроди кариерата... Дано не е такъв случая. Имаше такива приказки за Йока... Видяхме го къде отиде след "Левски" . Това са спекулации, ама./...

Иначе Лукин, Бурабия, Александров, това негро - Тунде... Нещо се укротиха плювачите на Гонзо по медии и насам-натам. А в началото на трансферния прозорец, боклуци сме вземали, не знам си що си, и тоя прозорец сме щели да бъдем капо, заради "инжИнера". Нещо, сега...?
Последна промяна от metodito на 11 фев 2016 11:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 фев 2016 11:41

olimpi написа:
Nuke написа:

Не подценявайте африканците. Все пак на световните до 17г. Нигерия е с 5 световни титли(+2 на Гана). Де да можеха и наще "тактичета" да имат толкоз.
Не сте забравили и как ни размазаха на Световното в САЩ,нали? Вярно,че там бяха от европейски клубни отбори,но все пак...
Така,че не знам на кое отгоре ги гледаме с пренебрежение.

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 11 фев 2016 11:51

metodito написа:
olimpi написа:

И на мен ми ментав тоя. Ми... ние във финансова криза ли сме или не. Да сме Арсенал да вземаме по 10 футбалера всеки сезон и от тях да избираме после, ок, ма... Не знам, мирише ми нещо това с Гном и Менголо, както и с Китимбалата и Умар. Доколкото съм чувал, треньори и футболисти често си плащат, за да отидат в някой отбор да им се възроди кариерата... Дано не е такъв случая. Имаше такива приказки за Йока... Видяхме го къде отиде след "Левски" . Това са спекулации, ама./...

Иначе Лукин, Бурабия, Александров, това негро - Тунде... Нещо се укротиха плювачите на Гонзо по медии и насам-натам. А в началото на трансферния прозорец, боклуци сме вземали, не знам си що си, и тоя прозорец сме щели да бъдем капо, заради "инжИнера". Нещо, сега...?

Ти сега зорлем искаш в конфликт да ме вкараш. :mrgreen: Гонзо си е Гонзо. Нито ще стане по-умен, нито по-красив след няколко трансфера. А и още не сме ги видели в официален мач. Или?

Върни се в “Левски”