Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: Левски:Трансферно лято 2015 (Спекулации, слухове и реалн

Мнениеот Eminem » 23 юли 2015 01:09

MagicMoments написа:Аз предлагам Гонзо да е на скамейката в ролята на старши-треньор този мач с Литекс.Първи мач за новия сезон,сезон без ЦСКА,очаква се доволно количество хора да отидат и с какво по-хубаво да бъдат зарадвани от появата на Легендата с няколко новопривлечени играчи(за предпочитане един защитник,едно крило и един дефанзивен халф ).Пък и за в бъдеще може да се наложи Гонзо да влезе активно в ролята на Старши-треньор,да не губи практика,а напротив да продължи да ни радва с работата си.

Ти подиграваш ли се ?
Най-малкото Стоев си има помощник.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 23 юли 2015 08:35

MagicMoments написа:Аз предлагам Гонзо да е на скамейката в ролята на старши-треньор този мач с Литекс.Първи мач за новия сезон,сезон без ЦСКА,очаква се доволно количество хора да отидат и с какво по-хубаво да бъдат зарадвани от появата на Легендата с няколко новопривлечени играчи(за предпочитане един защитник,едно крило и един дефанзивен халф ).Пък и за в бъдеще може да се наложи Гонзо да влезе активно в ролята на Старши-треньор,да не губи практика,а напротив да продължи да ни радва с работата си.

Надявам се да си саркастичен. Ако си искрен значи си не по- умен от въпросния индивид.

Потребителски аватар
darakchiev_77
Контакти:

Мнениеот darakchiev_77 » 23 юли 2015 10:21

MagicMoments написа: Легендата

:shock: :shock: :shock:

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 23 юли 2015 10:51

Последните три поста ме карат да запитам админите на форума: Facepalm емотикон кога?
Пичове, нищо лично, принципно сте много точни, ама я цък тук.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 23 юли 2015 11:48

Raid написа:Последните три поста ме карат да запитам админите на форума: Facepalm емотикон кога?

[offtopic]За нови емотикони ревем от доста години вече.......[/offtopic]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 23 юли 2015 12:01

Великия доректор 2 седмици не може да картотекира футболисти. Оставка незабавно и вън от Левски! Заради него втори кръг не можем да сглобим читави 11. Нямаме десен бек, но никой не търси. Абсолютна аматьорщина и некадърност.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 23 юли 2015 14:00

След някои негови писания за Гонзо, трудно може да разбереш кога е саркастичен по тази тема.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 23 юли 2015 15:04

Raid написа:Последните три поста ме карат да запитам админите на форума: Facepalm емотикон кога?

А бе, да ти кажа доста хора ги напече жегата. Знаеш ли вече кой е сериозен, кой - саркастичен? А и на някои момчета сериозно се надявам да им плащат здраво, защото са си навряли главата в задника на Гонзо толкова дълбоко, че...

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 23 юли 2015 16:57

futbolqga написа:

А бе, да ти кажа доста хора ги напече жегата. Знаеш ли вече кой е сериозен, кой - саркастичен? А и на някои момчета сериозно се надявам да им плащат здраво, защото са си навряли главата в задника на Гонзо толкова дълбоко, че...

Може и така да е. Аз също понякога се чудя дали пък някой не плаща и за храчките по Гонзо. Че то като чета тоя форум, оставам с впечатлението, че е по-мразен от Стойчо Младенов, примерно...
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 23 юли 2015 17:31

Raid написа:
futbolqga написа:

Може и така да е. Аз също понякога се чудя дали пък някой не плаща и за храчките по Гонзо. Че то като чета тоя форум, оставам с впечатлението, че е по-мразен от Стойчо Младенов, примерно...

Колега, уважавам мнението ти, но далеч не го споделям. Гонзо като директор и треньор нанесе много повече вреда на Левски, отколкото Стойчо може за 3 живота. Хубаво, да кажем, че в началото е бил амбициран, вярвал си е и е искал да помогне. Ама като видя, че не става за тази работа защо толкова време остана начело? Все си подаваше оставката и все не си тръгваше. На всичкото отгоре сега се върна, по-некадърен от всякога! Ние сме 2-ри кръг вече а Левски няма 1 нападател! ЕДИН! Защитата пък изобщо да не я коментирам...

Върни се в “Левски”