Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)

Мнениеот modor » 26 юни 2014 15:07

А ако на някой не му се четете интервюто на Гонзо. Тук може да го чуе цялото :mrgreen:

http://news7.bg/%D0%A1%D0%BF%D0%BE%D1%8 ... 6wHr0B9nD1
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 26 юни 2014 15:14

darakchiev_77 написа:
Иванов допълни, че ако до 30 юни Владимир Гаджев не си намери нов отбор, ще се остане в Левски. "Ако не си намери отбор, ще се върне в Левски. Той беше водещ футболист на тима в последните години и с него, ако дойде, Левски ще изглежда различно. Той има право да преговаря, с който иска отбор до края на месеца. Дотогава той няма ангажименти към Левски".

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=495220

Гаджев си е отново наш май. Толкова пък никой отбор да не го иска. Национал при това.

Има отбори, които го искат, но той не иска при тях. Или ги смята за ниска летва, или не му се играе по Китай и Япония.. Търси си отбор от Западна Европа, но май няма да го намери.
Поне с Генков, Чмовш и Мюлдер да успеем да се разделим ще е добре.
Блажевич, ако го продадем, оставаме с Илиев и Любенов, така че може би и вратар ще се търси.

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 26 юни 2014 15:19

modor написа:А ако на някой не му се четете интервюто на Гонзо. Тук може да го чуе цялото :mrgreen:

http://news7.bg/%D0%A1%D0%BF%D0%BE%D1%8 ... 6wHr0B9nD1

Селекцията отново закъснява както всяка година.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 26 юни 2014 15:52

Ем Гаджев да се осъзнае малко, не искам това, не искам онова, еми накрая няма да си никъде. Качествата му не са за Ювентус или Сити.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 26 юни 2014 15:58

още преди време Гаджев каза,че иска промяна,но иска тази промяна да е свързана с горе-долу добър отбор,Ралке никога не е споменавал че иска в Сити Челси или някой Европейски гранд така че поста ти беше излишен.Дали са го търсили от Ботев и Лудогорец не знам,но ако реши да преподпише аз ще бъда доволен.По-добре Гаджев отколкото Яни Урдинов.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 26 юни 2014 16:01

Какъв излишен? Като не иска в Китай да си стои в София, ама да играе във всеки мач, защото започва да дразни много хора. Нали имал предложение от Дженоа? Май иска нещо по- горе от Дженоа? Всеки идва и си отива тогава, когато поиска, това публичен дом ли е, бе, какво е? Приют?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 26 юни 2014 16:36

zlatan написа:......По-добре Гаджев отколкото Яни Урдинов.

А така, за назидание ще го преквалифицираме в ляв бек :twisted:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 26 юни 2014 17:00

ralka_levskarka написа:Какъв излишен? Като не иска в Китай да си стои в София, ама да играе във всеки мач, защото започва да дразни много хора. Нали имал предложение от Дженоа? Май иска нещо по- горе от Дженоа? Всеки идва и си отива тогава, когато поиска, това публичен дом ли е, бе, какво е? Приют?

Па мноо ги разбираш нещата. :lol:
Има си срок човека, договорът му е изтекъл, мисли.Не е въпросът дали ще остане или ще ходи някъде, а ако остане да играе както може всеки мач.
Иначе съм твърдо за да продължи да е в Левски.
Колкото и да го плюят някои "разбирачи". ;)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Мнениеот mrw8 » 26 юни 2014 17:06

Интересно сега покрай нещата, които се случват с Ботев, какво ли ще стане с Минев и Дрянов. И докато за Весо Селянчето хич ми не дреме (нищо чудно и розова фланелка да надене), то са Дрянов не ми е приятно. На тия години е нормално да се подлъже.
Все пак предпочитам Ботев да се стабилизира, за да има по-голяма конкуренция + читав стадион, въпреки че жълтите феновете са меко казано дразнещи.
България !!!!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 26 юни 2014 17:11

mrw8 написа:Интересно сега покрай нещата, които се случват с Ботев, какво ли ще стане с Минев и Дрянов. И докато за Весо Селянчето хич ми не дреме (нищо чудно и розова фланелка да надене), то са Дрянов не ми е приятно. На тия години е нормално да се подлъже.
Все пак предпочитам Ботев да се стабилизира, за да има по-голяма конкуренция + читав стадион, въпреки че жълтите феновете са меко казано дразнещи.

Всеки да си носи последствията от решенията. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Левски”