Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- ralka_levskarka
- Контакти:
Re: Всекидневна около Левски.....
Пресконференцията на Илиан ще я дават в Спортал от 14:30 часа. Ще говори за мача с Берое и новият нападател.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Старши треньорът на Левски Илиан Илиев беше категоричен, че Атанас Курдов трябва да покаже сериозно отношение, за да си заслужи договор със сините. Както е известно, нападателят се подготвя с първия отбор и ако докаже, че е във форма, ще получи оферта за контракт.
"Курдов има качества и заслужава втори шанс. Той трябва да осъзнае какво има и какво е изгубил. Бил е в Германия, но сега трябва да покаже характер и може отново да играе на високо ниво. Това не са проби, защото ние няма и къде да го видим в игрова обстановка. Ще преценим функционалното му състояние само, защото му знаем качествата", каза Илиев на днешната си пресконференция.
"Курдов има качества и заслужава втори шанс. Той трябва да осъзнае какво има и какво е изгубил. Бил е в Германия, но сега трябва да покаже характер и може отново да играе на високо ниво. Това не са проби, защото ние няма и къде да го видим в игрова обстановка. Ще преценим функционалното му състояние само, защото му знаем качествата", каза Илиев на днешната си пресконференция.
- ralka_levskarka
- Контакти:
Старши треньорът на Левски Илиан Илиев си пожела феновете на „сините“ да подкрепят отбора в деликатната ситуация, в която се намира тима от „Герена“.
„Нека феновете помогнат, да излезем от тази ситуация, в която сами изпаднахме. Надявам се продължаването напред за Купата да направи така, че футболистите да бъдат по освободени психологически. Знам, че рано или късно те ще покажат това, което могат“, коментира Илиев.
„Трябва да запазим хъса и желанието за игра. Едно нещо ми направи силно впечатление на мача с Литекс – при грешката на Нуно Пинто за втория гол на Литекс, трима футболисти отидоха и веднага го подкрепиха. След тази ситуация бях сигурен, че няма как да получим гол. Необходимо е да играем със същия хъс и взаимопомощ“, заяви наставникът на „сините“.
Той добави, че е наясно с качествата на Берое: „Те играят много дисциплинирано в своята половина и действат на контраатаки. Ние трябва да разиграваме по-бързо топката, а не както на мача с Монтана.“
„Нека феновете помогнат, да излезем от тази ситуация, в която сами изпаднахме. Надявам се продължаването напред за Купата да направи така, че футболистите да бъдат по освободени психологически. Знам, че рано или късно те ще покажат това, което могат“, коментира Илиев.
„Трябва да запазим хъса и желанието за игра. Едно нещо ми направи силно впечатление на мача с Литекс – при грешката на Нуно Пинто за втория гол на Литекс, трима футболисти отидоха и веднага го подкрепиха. След тази ситуация бях сигурен, че няма как да получим гол. Необходимо е да играем със същия хъс и взаимопомощ“, заяви наставникът на „сините“.
Той добави, че е наясно с качествата на Берое: „Те играят много дисциплинирано в своята половина и действат на контраатаки. Ние трябва да разиграваме по-бързо топката, а не както на мача с Монтана.“
ralka_levskarka написа:Старши треньорът на Левски Илиан Илиев си пожела феновете на „сините“ да подкрепят отбора в деликатната ситуация, в която се намира тима от „Герена“.
Ама разбира се!
Феновете да помогнат!
То не ,че футболисти и треньор могат, ама ...
Само с "хъс" не става, трябва и акъл.

Хъс, акъл и дисциплина! Това е ключа към задващия се дубъл! Искам после всички критикари на Г-н Тонев и на Ил. Ил. един по един да им се извинят във форума!
Спортният директор на Левски Даниел Боримиров иска да върне на "Георги Аспарухов" от лятото единия от помощниците на Станимир Стоилов в Ботев (Пловдив) Саид Ибраимов. Двамата са имали среща през седмицата в столичния хотел "Кемпински", където новият шеф на "сините" е предложил на своя бивш съотборник да се върне на "Герена".
Двамата се засякоха като играчи при "сините" през пролетта на 2004 година, която бе последна в кариерата на Ибраимов, а Боримиров се завърна в Левски след осемгодишен престои в Мюнхен 1860. След това Борето бе в основната на "сините" за успехите под ръководството на Станимир Стоилов, докато Ибраимов бе в щаба на Мъри като основен скаут на Левски. Именно в това звенно иска да го върне синият спортен директор.
Той бе такъв и в щаба на Стоилов в Литекс, а от зимата при завръщането на наставника в "А" група като треньор на Ботев (Пловдив) Ибраимов стана негов втори помощник след Цанко Цветанов. 42-годишният бивш защитник има лиценз UEFA "A" на Българския футболен съюз.
Двамата се засякоха като играчи при "сините" през пролетта на 2004 година, която бе последна в кариерата на Ибраимов, а Боримиров се завърна в Левски след осемгодишен престои в Мюнхен 1860. След това Борето бе в основната на "сините" за успехите под ръководството на Станимир Стоилов, докато Ибраимов бе в щаба на Мъри като основен скаут на Левски. Именно в това звенно иска да го върне синият спортен директор.
Той бе такъв и в щаба на Стоилов в Литекс, а от зимата при завръщането на наставника в "А" група като треньор на Ботев (Пловдив) Ибраимов стана негов втори помощник след Цанко Цветанов. 42-годишният бивш защитник има лиценз UEFA "A" на Българския футболен съюз.
[center]1914[/center]
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Ловеч бият ли са и ние в четвъртък - ония излизат начело : /
Досира им се само от мисълта,че може да сме лидери другата седмица.
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
- ralka_levskarka
- Контакти:
Stanislav_Ivanov написа:Ловеч бият ли са и ние в четвъртък - ония излизат начело : /
Досира им се само от мисълта,че може да сме лидери другата седмица.
Аз вече не се надъхвам, депресирам се иначе
- santiliana
и да станем "лидери" ще изпитвате ли наслада?! Щото аз не...Ама никак. С мишки шампион не се става, колкото и Тонев да си спазва заканата, че "Левски ще е шампион"...Игра и настроение няма. Както и публиката...За какви трофеи изобщо говорим...
- amstel_beer
- Контакти:
santiliana написа:и да станем "лидери" ще изпитвате ли наслада?! Щото аз не...Ама никак. С мишки шампион не се става, колкото и Тонев да си спазва заканата, че "Левски ще е шампион"...Игра и настроение няма. Както и публиката...За какви трофеи изобщо говорим...
Освен да те посъветвам да смениш любимия си отбор, друго не мога да направя за теб. Левски винаги трябва да се бори за титлата защото независимо от моментното състояние, винаги има следващ трансф. прозорец в който можеш да смениш и треньора, и слабите футболисти.