Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот ralka_levskarka » 05 апр 2013 00:18

За Ботев Наско май е вкарал над 100 гола. Много бързо са забравили :mrgreen:
П.С. добро интервю, иначе, знае какво иска публиката на Левски. Хубаво е, че съжалява за грешките, които е направил. Нека го видят и ако е добър да му дадат шанс.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 апр 2013 00:32

Това че казва, че съжалявал, не значи автоматично същото. Това лекенце колко пъти си е плюло на думите, бедна ти е фантазията. Питай феновете от Пловдив, те знаят.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 05 апр 2013 01:34

1982 написа:Това че казва, че съжалявал, не значи автоматично същото. Това лекенце колко пъти си е плюло на думите, бедна ти е фантазията. Питай феновете от Пловдив, те знаят.

Курдов ще ви слага на КУРдовия :lol:
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Re: Двойката опорни?

Мнениеот amstel_beer » 05 апр 2013 03:14

Прохаска отнема най-много топки в халфовата линия, но и Велев до него ще се научи и в следващите години ще имаме солидна двойка в тази зона.Гаджев дано го продадем тази година и да купим сериозен плеймейкър с парите от продажбата. Центр. двойка защитници трябва да се обиграват високите Везалов и Д. Димов, за вратарския пост е време Мишо да стане титуляр, поне докато не направи някоя фатална грешка. Още от сега да търсят централен нападател тип Дембеле защото от Силва няма да стане нищо. :evil:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Двойката опорни?

Мнениеот ЕМИЛ » 05 апр 2013 03:16

Гаджев и Стефан Велев . А може и Дани Димов при нужда .

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 05 апр 2013 08:21

santiliana написа:Не бе, тера...И аз критикувам, както всички...Защото сме изнервени от слабата игра на отбора вече от доста време.В това две мнения няма. И снощи зъзнах в дъжда с още няколко авери на стадиона в Ловеч и сме се ядосвали на левашките изпълнения на вратар, защита и почти целия син отбор.Въпреки това, си го подкрепям при първа възможност там- на стадионите, на които играе.Не е нормално постоянно да се плюе от форума, а да не се погледне и подкрепи малко тоя отбор. Ето, Боримиров е преценил и е поканил Наско Курдов.Той би трябвало да разбира повече от нас тази материя, нали така?!...Още повече, че момчето си е наш юноша, в каквато и да е форма- има ли желание да се докаже в родния клуб- ще го постигне. А ние почваме да го плюеме още необлякъл екипа...Какво ми дреме на мен що върши тоя или оня играч на Левски вечер?! Важно е на тренировки и на мачовете да изпотява екипа и да ни радва с играта си...Не може по презумция всяко нещо да бъде оплювано и отричано. При това- още не случило се...

п.п. А от Разград не са го изритали, а той си би камшика от там, щото Разград не му е по вкуса... ;)
Ботев Пд се завърна за нула време в елита, благодарение и на неговите бая голове... Някои казват, че били в Б и В групите...Ами, честно казано, няма голяма разлика в нивото на отборите от трите групи (с малки изключения)...Ще дойде време, надявам се да си промените мнението в положителен аспект, за Курдов...

Бе то и за Опоку имаше такива оправдания, че сам си е тръгнал ама... :oops: както и да е, всичко го видяхме къв е резултата, за съжаление.

"Ето, Боримиров е преценил и е поканил Наско Курдов.Той би трябвало да разбира повече от нас тази материя, нали така?!..." - глей ся... той и ИлИл я разбира тая материя повече от нас, което не го прави добър треньор, нали така?

Преди обирахме каймака на А група, сега обираме утайките. Взимаме някой само защото в некой си мач бил вкарал гол (Милен Василев). Взимаме някой само защото баща му е приятел с Тонев (Пламен Димов), взимаме някой само защото някога е бил добър футболист (Ст. Ангелов) и т.н.

Курдов е леке, ама долно леке, хазартната зависимост, алкохола и пристрастеността към наркотиците не се излекува след даването на едно интервю! Разбирайте го както искате! Тва че е наш юноша и имал желание за развитие (на 25 години тепърва ще ми се развива) не го прави добър футболист!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 05 апр 2013 11:14

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
t0bl3ro_bg

Мнениеот t0bl3ro_bg » 05 апр 2013 12:11

tevez написа:
- Кога да очакваме да подпишеш с "Левски" и да те представят?
- Надявам се да е по-скоро. Когато преценят, ще ми предложат договор. А и аз ви казах, че той ще дойде от самосебе си. Готов съм да се бия за "Левски" и бъдете сигурни, че ще го направя не на 100, а на 200%.

- Ако ти бъде предложен договор, ще поставиш ли някакви изисквания? Каква заплата ще искаш?
- Парите не са най-важното нещо за мен. Най-важното е да заиграя, да се възползвам от този златен шанс. Иска ми се час по-скоро да си възвърна формата и да вкарвам голове - нещо,

Ако наистина ги мисли тези две неща - Евала !

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 05 апр 2013 12:22

t0bl3ro_bg написа:
tevez написа:
- Кога да очакваме да подпишеш с "Левски" и да те представят?
- Надявам се да е по-скоро. Когато преценят, ще ми предложат договор. А и аз ви казах, че той ще дойде от самосебе си. Готов съм да се бия за "Левски" и бъдете сигурни, че ще го направя не на 100, а на 200%.

- Ако ти бъде предложен договор, ще поставиш ли някакви изисквания? Каква заплата ще искаш?
- Парите не са най-важното нещо за мен. Най-важното е да заиграя, да се възползвам от този златен шанс. Иска ми се час по-скоро да си възвърна формата и да вкарвам голове - нещо,

Ако наистина ги мисли тези две неща - Евала !

Няколко думички и всички изпадат в екстаз... нищо, спирам да го коментирам "футболиста" (той много добър бил, ама къде рита сега, че не помня!?) Курдов, след време пак ще си говорим за неговите футболни и човешки качества.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 05 апр 2013 12:54

Както е казал нашият патрон: "Дела трябват, а не думи". Няма нужда нито от пренавиването и пренахъсването на някои фенове, нито от песимизма на други.
Ще го видим какво ще направи Наско, аз лично съм 50:50, като, разбира се, ще се радвам много да реализира това, което сам каза. :)
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Върни се в “Левски”