Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
santiliana

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот santiliana » 04 апр 2013 21:02

bilyaletdinov написа:За много неща съм съгласен с теб santiliana, ама за Курдов баш...Това момче имаше уникален шанс да излезе много млад от България, отиде в отбор в който имаше утъпкания път на най-добрия ни играч в последните 15г. и това момче проигра своя шанс. Избра лесното да се върне в българската действителност, вместо да се бори до последно и да покаже, че има качества. След като се върнеш в България ти ставаш едно обикновено леке, в главата на което има мисли коя к***а да изчукам тази вечер, къде да се напия и колко кинти да проиграя. Гарата и на него му се услаждаше нощния живот, само че като стъпеше на терена ставаше истински звяр..Наско Курдов освен да шие аматьорите във В група, друго не прави. Нормално ли е, за професионален футболист да е 4 месеца без отбор ? Малоумниците, които ръководят Левски един през друг се биеха, че Арс не им трябва и се чудиха на кой да подарят, а сега на пожар ще подписват с нападател от "Син Сити"...Не ми се говори за поредицата от грешни трансфери в Левски, до този момент всичко, което съм казал зимата се потвърждава. Никой от българското каре зимни покупки до този момент не е показало, че заслужава да тренира с Левски. Бонбони, Велевци, Бейлове и всякакви други нещастници да си доизкарват сезона и да ги няма. Пацо "Тигъра" като сложи лентата на ръката си откача..Глупост след глупост, неадекватност на вратата липсва на всякакъв синхрон с хората пред него...Треньорът ни е слабохарактерен, страхлив, нерешителен доведе в Левски цяла дузина некадърници и въпреки тия неща Левски продължава да е в борбата за титлата и купата. Тези проблеми не трябва да са оправдание на критикуващите в това число и мен да не ходят на мачовете на отбора..Колко и да е слаб Левски и тия мухи да не знаят с каква фланелка играят, те играят за Левски и с наша помощ , те ще станат шампиони и ще спечелят купата !

много истини казваш...Но в случая с Курдов имах друго впредвид...Че не е важно дали е режимлия (Силва като е такъв- какво е сторил за Левски?!), а да върши работа. Както малко по-горе беше споменато от konvoec и аз искам такива като Гарра-та да са в Левски- да поркат, дори да имат сводки в полицията...Но като излязат със синия екип да "порят" съперниците ни...Щото ми писна да гледам обезкосмените вежди на Нуньо или умрялата и бездушна игра на 2/3 от играчите... Що се отнася до това, че Курдов трябвало да остане да се доказва в Европа-та, а да не се връща в нашата действителност...Ами приятелю, Домо като направи това, какво прокопса?! Или Макриев?! Или Мицански?!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

1914lsfc
Контакти:

Мнениеот 1914lsfc » 04 апр 2013 21:05

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=U-pXTdps4C8[/youtube]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 04 апр 2013 21:36

Курдов пред БЛИЦ: Край с глупостите, "Левски" ми дава златен шанс

Боримиров ми се обади, дори и 3 секунди не се замислих, сподели нападателят

Завърналият се в "Левски" Атанас Курдов осъзнава какъв златен шанс получава и гори от желание да се докаже в родния си клуб. Нападателят за момента е без договор, но сподели, че до десетина дни ще успее да впечатли треньорския щаб начело с Илиан Илиев и парафирането на контракта му е само формалност. Дори парите за него не са от значение в случая. Това и още много любопитни неща Курдов избра да сподели първо за читателите на БЛИЦ след завръщането в отбора на сърцето си.

- Наско, как се стигна до завръщането в "Левски"?
- Г-н Боримиров ми се обади и изобщо не се замислих. Много се зарадвах и бях готов на момента да тръгна към "Герена". Дори и 3 секунди не съм си мислил какво да му отговоря. Аз дори не вярвам да има човек, който би отказал на "Левски". Това е една моя мечта. Радвам се, че макар и късно тя е на път да се осъществи - да играя за "Левски" във важни мачове и да радвам феновете.

- Предложиха ли ти договор?
- Сега не мисля за това. Важното е всичко да е наред, да се представя добре в тренировките и след това ще подпиша. Договорът сам ще дойде. Осъзнавам какъв златен шанс получавам и само от мен зависи как ще се развият нещата.

- "Левски" преследва шампионска титла и Купа на България този сезон. Можеш ли да помогнеш на отбора?
- Много искам да докажа, че имам място в отбора. Наистина най-важното е да направим дубъл, спечелвайки титлата и Купата. Имаме реални шансове да го сторим. Изоставането с 4 точки от Лудогорец не е голяма разлика. Сигурен съм, че мога да помогна на отбора, вкарвайки голове.

- Преди това обаче трябва да бележиш в тренировките, за да си издействаш договор...
- Спокойно, знам как да го правя. Доказал съм, че умея да вкарвам голове.

- Колко дни ще бъдат пробите ти?
- Нямам поставен срок, но смятам, че до 10-ина дни ще покажа на г-н Илиев, че имам качества и мога да помогна на "Левски".

- Как те приеха в съблекалнята?
- Всичко е наред. Приеха ме нормално. Никога не съм имал проблеми със съотборниците си, където и да съм бил. Нормално е във всяка една съблекалня от време на време да има проблеми. Понякога се получават леки сдърпвания, но така е във футбола. Днес ме приеха много добре.

- С кой в "Левски" се познаваш и има ли някой, който ти е много близък?
- С тези футболисти, които са в момента, не съм играл. Йовов и Станислав Ангелов са ми приятели. Разчитам да ми помогнат с по-бързата адаптация. Винаги, когато съм тренирал с отбора преди, те двамата са се държали добре с мен.

- Доста ли си изостанал в подготовката?
- Горе-долу съм във форма. Аз и до момента тренирах на "Герена", но с юношите. Поддържах форма, но просто сега се иска повече и заради това от утре ще тренирам двуразово. Сутрин с кондиционния треньор, а след обяд с отбора.

- Кога да очакваме да подпишеш с "Левски" и да те представят?
- Надявам се да е по-скоро. Когато преценят, ще ми предложат договор. А и аз ви казах, че той ще дойде от самосебе си. Готов съм да се бия за "Левски" и бъдете сигурни, че ще го направя не на 100, а на 200%.

- Ако излезеш срещу "Ботев" (Пловдив) или Локомотив (Пловдив), където игра, ще посмееш ли да им вкараш?
- Нормално е да се раздавам за отбора, който защитавам. Нямам никакви лоши чувства - нито към "Ботев", нито към Локомотив. Само добри спомени пазя от престоите си в тези два клуба. Не съм видял лошо от тях. А и аз не съм някой, който да мрази.

- Само ЦСКА ли мразиш? Ако от "Армията" ти бяха звъннали, щеше ли да приемеш да играеш за вечния враг на "Левски"?
- В живота никога не казвай "не" и "никога". Сега съм в "Левски" и осъзнавам какъв шанс получавам. Не мисля за никакви други отбори в този момент.

- Имаш да мъстиш на ЦСКА за загубения финал през 2007 година със старшата възраст...
- Не, не съм отмъстителен. Да съм жив и здрав, най-важното, а дано скоро изляза срещу ЦСКА. Ще бъда безкрайно щастлив да ги победя.

- Кога можем да те видим да излезе по екип на "Левски", но не в тренировка, а в официален мач?
- Дано да е по-скоро. Г-н Илиев ще го реши. Трябва да съм готов във всеки един момент. В "Левски" оправданията не важат. Публиката на "Левски" иска мъжкари. Бил съм на "Герена" 8 години и знам за какво става въпрос. Публиката търпи, но до време. В "Левски" няма място за оправдания. Отборът трябва да побеждава във всеки мач. Феновете искат да виждат от футболистите да се раздават от първата до последната минута. Аз се радвам, че се върнах в "Левски". Тук са най-добрите футболисти. До десетина дни ще вляза в нужния ритъм.

- Ако ти бъде предложен договор, ще поставиш ли някакви изисквания? Каква заплата ще искаш?
- Парите не са най-важното нещо за мен. Най-важното е да заиграя, да се възползвам от този златен шанс. Иска ми се час по-скоро да си възвърна формата и да вкарвам голове - нещо, което умея да правя.

- Какво ти казаха Даниел Боримиров и Илиан Илиев?
- Имахме среща, говорихме дълго. Казаха ми да се стягам. Боримиров ме запозна с правилата в клуба, които аз ще спазвам. Нищо по-специално не са ми казали. Говорихме си съвсем нормални неща, вкараха ме в обстановката.

- Забраниха ли ти излизанията по дискотеките?
- Боримиров ми каза много точно и ясно, че вечерният час е 23:00 часа. Ако ме види някъде след това или пък някой му каже, че съм бил навън, ще имам жестоки проблеми. И така трябва да бъде, защото това е "Левски", а не някакво селско отборче. Тук няма компромиси.

- Да разбираме ли, че вече си се променил?
- Отдавна се промених. Тъпотиите, които направих през годините, ме промениха. (б.р. - прекъсва ме, казвайки: "Чакай, че видях една готина мацка!"). Пропилях златния шанс в Германия, когато "Левски" ме трансферира в Леверкузен. Там обаче не направих това, което трябваше. Сега не искам да повтарям грешките. Отворих нова страница в живота си. Било каквото било. Всеки млад човек бърка в живота и всеки бърка докато е жив. Взел съм си поука от всяка моя грешка. Септември месец правя 25 години, вече съм по-улегнал.

- Имаш ли сериозно момиче до теб или отново ще се оставяш на фенките да те нападат?
- Нямам сириозна приятелка, но в момента не ми и трябва. Вече мисля само футбола, другото остава на заден план. Искам да докажа на всички, че фамилията Курдов значи голям играч. Горя от желание да си изчистя името и да покажа на всички кой всъщност съм аз и какво мога. Феновете на "Левски" нека да знаят, че в мен има много футбол и нямам търпение да започна да ги радвам.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 04 апр 2013 21:40

Колко е скромен Насето. :mrgreen:
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 04 апр 2013 21:40

Надъхан е,дано се е променил ..
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 04 апр 2013 21:48

Надъхан ми изглежда като човек,който наистина знае какво е Левски,дано не е само на приказки.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 04 апр 2013 21:52

Забравихте ли кой е баща му?
По-добре КУр дов, отколкото нападател с женско име и физиономия на дръглив испански кон. :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 04 апр 2013 22:05

santiliana написа:хубаво е, че повечето от критикарите тук, не са стъпвали на футболен тревен терен и не са ритнали поне веднъж истинска футболна топка, а само си трошат фалангите на пръстите по клавиатурите...То бива негативизъм, бива "анти"...но това дори и чорбетата не го правят...Нон-стоп...Колко от тук присъстващите в този форум бяха снощи в Ловеч? Или преди две седмици на Герена?! Зададохте ли си въпроса: "Абе, вЕрно- ние като се пишем ЛЕВСКАРИ, какво допринесохме за успеха на любимия ни отбор?" Подкрепа от интернет форум е като да ближете сладолед през витрина, момчета. Каквото и да се стори- все нещо ни е криво...Да, наистина играем отвратително, но не за всичко е виновен Илиан. Той ли е виновен, че Пламен Илиев не може да подреди защитата си при елементарни топки и прави сценки, достойни за "Най-смешните домашни видеоклипове"? Или пък е накарал Пинто да прави страхотния извеждащ пас на Иса при отбелязването на гола за Литекс...Това са само дребни примерчета...Сега пък Курдов не бил за нас...И що? Щото Силва повече разбира смисъла и значението на синята фланелка ли? Ама Атанас бил женкар, комарджия и купонджия...И кво? Та ние монаси ли търсим?! Знаете ли защо Курдов така и не успя да изиграе дори един-единствен официален мач за първия отбор на Левски преди години, когато два шампионата подред беше голмайстор на различните юношески групи? Заради мениджърските интереси на Танев, Сираков и Ко...Защото не пожела да подпише с тази мениджърска агенция по онова време и "вълка" му изяде главата. А "путьо Стоилов" никога няма да каже нещо на въпреки към Сирака...Убеден съм в едно- какъвто и да е Курдов- "леке", неспазващ режим и какво ли още не, но даде ли му се шанс, ще ни стане голмайстор през следващия сезон. А още тази пролет, ако има възможност да играе срещу червените- ще им вкара гол.
На нас не ни трябват смирени и кротки "жрици на любовта" в Левски- такива си имаме в изобилие. Трябват ни "лоши момчета", а такова е Атанас Курдов...И ми е през пикалото, че не е играл силно за пловдивските буфери...Момчето е със "синя кръв" и е един от нас...

п.п. Не прави чест на някои "канари" да не отчитат факта, че именно благодарение на головете на Курдов, успяха за максимално бързо време да преминат от В в Б и след това- в А група. Но такива сме българите- непризнателно и злобно племе...

Чакай бе... само преди две мнения плюеше и храчеше най-много от всички, сега продължихме за купата и обърна плочата. Критикарите са ти виновни на теб, а ти къв си? Сега па Ил Ил не бил толзко виновен :o Толкоз добър бил Курдов ама заради Сираков не играл в Левски...хубуу. Ама що го изритаха кат мръсно коте и от Ботев и Локо Пд, пак ли заради Сираков??? Що от Лудогорец бързо бързо го разкриха, пак ли заради Сираков? Междудругото взехме един изхвърлен от тях - Опоку, резултата всички го видяхме. Продължаваме да обираме някви свършили с футбола играчи, само и само защото са наши юноши. Ха, та на сегашните не даваме шанс ама виж на 25-годишния Курдов да му дадем и то след като не е играл сума ти време. А и чакайте малко...нали Арс беше излишен, че на Илианчо стратега не му трябвал трети нападател. Нали си доведе "черешката" на тортата Силва. А сега кво... пълна аматьорщина на всички нива.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 апр 2013 23:25

Ил. Илиев е виновен за това, че подходихме в този мач така, все едно отсреща е Барса.
Никаква положителна нагласа, да не говорим за постройка и състав ...
Ние сме Левски !
Не играем по-системата - "Отзад за 0-0, напред к'вото дойде" :!:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 04 апр 2013 23:28

Не бе, тера...И аз критикувам, както всички...Защото сме изнервени от слабата игра на отбора вече от доста време.В това две мнения няма. И снощи зъзнах в дъжда с още няколко авери на стадиона в Ловеч и сме се ядосвали на левашките изпълнения на вратар, защита и почти целия син отбор.Въпреки това, си го подкрепям при първа възможност там- на стадионите, на които играе.Не е нормално постоянно да се плюе от форума, а да не се погледне и подкрепи малко тоя отбор. Ето, Боримиров е преценил и е поканил Наско Курдов.Той би трябвало да разбира повече от нас тази материя, нали така?!...Още повече, че момчето си е наш юноша, в каквато и да е форма- има ли желание да се докаже в родния клуб- ще го постигне. А ние почваме да го плюеме още необлякъл екипа...Какво ми дреме на мен що върши тоя или оня играч на Левски вечер?! Важно е на тренировки и на мачовете да изпотява екипа и да ни радва с играта си...Не може по презумция всяко нещо да бъде оплювано и отричано. При това- още не случило се...

п.п. А от Разград не са го изритали, а той си би камшика от там, щото Разград не му е по вкуса... ;)
Ботев Пд се завърна за нула време в елита, благодарение и на неговите бая голове... Някои казват, че били в Б и В групите...Ами, честно казано, няма голяма разлика в нивото на отборите от трите групи (с малки изключения)...Ще дойде време, надявам се да си промените мнението в положителен аспект, за Курдов...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Върни се в “Левски”