Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
santiliana

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот santiliana » 02 апр 2013 19:46

veselinsk написа:
Adramelech написа:
veselinsk написа:"Ако не ни подкрепяте, когато губим, не ни подкрепяйте, когато печелим"
Бил Шенкли

На всички е ясно що за фенове сте.

Щом си го цитирал това, да те питам, вие защо не подкрепяхте Селския тогава?

Meжду селска отрепка идиот и отбор има голяма разлика. До 1995 година винаги сме се въртяли около тройката, след това следваха мъки, изпадания и какво ли не. Та къде са 5 години без титла, къде е нашето. Ако си бяхте изиграли картите правилно след влизането в ШЛ щяхте всяка година да сте вътре. Явно ви трябва някакво чистилище като нас за да тръгнете по правилния път, лошото е че с такова поведение на феновете да правите трагедии пък няма как да стане.

Пич, а кой не "изигра картите както трябва"? Не беше ли мустакатия ни и набеден собственик?! Сигурен съм, че и вие на наше място сега щяхте да сте го "вдигнали на ура"... ;) Между Христолов и Батков няма ама никаква разлика...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 02 апр 2013 19:49

santiliana написа:утре съм за**** и работа, и софри за вечерта с готини компании и големи мачове от ШЛ и пътувам с моята каруца и един клон маймуни до Ловеч. През всичките си съзнателни години, в които съм имал щастието да дишам и да гледат очите ми, съм имал едно-едничко нещо, което и до ден-днешен си остава на първо място за мен- ПРИВЪРЗАНОСТТА МИ КЪМ ЛЕВСКИ СОФИЯ. За някои това ще се стори ненормално, но аз си знам какво съм преживял вече толкоз години. Никой не говори за титли, купи и някакви отличия...Говорим за дух и себераздаване от играчите в сини екипи, а тези компоненти липсват...И това поведение започвам да го приемам като лична обида от тези мухльовци...Защото съм бил ученик, когато гледах как се саморазправихме с шампиона на Германия през 80-те, бях млад мъж- когато побеждавахме два италиански, един френски, румънски и кой ли не отбор...Видял съм и загуби от московските армейци, от Уотфорд, от Днепър и т.н., но съм се гордял с отбора си...А сега, вече минал 40-те- в най-зрялата мъжка възраст, се принуждавам да се наливам с аналгетици, защото ще ми се пръсне главата от мъката, която ми доставят онези, позволили си лукса да ръководят и да представляват с "играта си" моя любим отбор...Е АЙДЕ СТИГА ТОЛКОВА...

+ 1 В общи линии същото :evil:

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 02 апр 2013 19:51

Мисля,че търпението отдавна трябваше да е свършило. Твърде дълго тоньовци,моньовци и джуджета се радват на прекалено голям комфорт. Подкрепяли сме отбора и в по-лоши моменти и с по-слаби изпълнители,но не се сещам за по-големи бездушници от тези. Съгласен съм и на още 5 години суша ако се вижда някакъв градеж..Подмладяване на състава,изграждане на някаква идеология в младите. Сега това го няма. Разни наемници (съвсем не съм някой шовинист,който освен българското не приема нищо друго) разхождат фланелката и не знаят какво да правят. Ами и Бардон,Далибор Драгич,Пажин, Жо,Вагнер и т.н. бяха наемници,но всеки от тях остави поне част от сърцето си в Левски. Къде са левскарите като Топчо,Иванков,Гонзо (като футболист)? Или старата генерация като Кокала,Пацо Николов,Гинчев и т.н. Може да не са били кой знае какви футболисти,но тичаха и играеха със спортна злоба. Мачкаха,а когато не можеха на футбол,биеха и шамареха от яд и злоба. Е,тези вече ги няма. Кой да е лидер? Пелето или Гаджев? Този последния,който се мисли за голям футболист? Другите са крехки госпожици. Кога за последно видяхте някой да се изрепчи или да покаже някакво мъжество? Единствено на Гари Родригес нещо му трепка,но съвсем скоро и при него ще угасне. Другите са "яваш" да мине и този мач,ще вземем заплатата,после някой и друг чалга клуб,някоя нимфетка. Е,това стана с Левски. Станахме чалга.
110 години любов!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 02 апр 2013 19:54

groti написа:Мисля,че търпението отдавна трябваше да е свършило. Твърде дълго тоньовци,моньовци и джуджета се радват на прекалено голям комфорт. Подкрепяли сме отбора и в по-лоши моменти и с по-слаби изпълнители,но не се сещам за по-големи бездушници от тези. Съгласен съм и на още 5 години суша ако се вижда някакъв градеж..Подмладяване на състава,изграждане на някаква идеология в младите. Сега това го няма. Разни наемници (съвсем не съм някой шовинист,който освен българското не приема нищо друго) разхождат фланелката и не знаят какво да правят. Ами и Бардон,Далибор Драгич,Пажин, Жо,Вагнер и т.н. бяха наемници,но всеки от тях остави поне част от сърцето си в Левски. Къде са левскарите като Топчо,Иванков,Гонзо (като футболист)? Или старата генерация като Кокала,Пацо Николов,Гинчев и т.н. Може да не са били кой знае какви футболисти,но тичаха и играеха със спортна злоба. Мачкаха,а когато не можеха на футбол,биеха и шамареха от яд и злоба. Е,тези вече ги няма. Кой да е лидер? Пелето или Гаджев? Този последния,който се мисли за голям футболист? Другите са крехки госпожици. Кога за последно видяхте някой да се изрепчи или да покаже някакво мъжество? Единствено на Гари Родригес нещо му трепка,но съвсем скоро и при него ще угасне. Другите са "яваш" да мине и този мач,ще вземем заплатата,после някой и друг чалга клуб,някоя нимфетка. Е,това стана с Левски. Станахме чалга.

е, затова е време да стане каквото трябва...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 02 апр 2013 19:55

Трябва да призная, че публиката на Левски се оказа доста търпелива.. да не кажа примирена. И в това голям дял имат медиите с техните зомбиращи "от утре", "от следващия сезон".. "започва се начисто".. план тоя, план оня..

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 02 апр 2013 19:57

eddie написа:Трябва да призная, че публиката на Левски се оказа доста търпелива.. да не кажа примирена. И в това голям дял имат медиите с техните зомбиращи "от утре", "от следващия сезон".. "започва се начисто".. план тоя, план оня..

Обаче май ще трябва да търпим до края на сезона ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 02 апр 2013 20:01

Бивш левскар е номер едно в Русия, ще носи пари на "сините"

Жоазиньо лидер по брой асистенции в Премиер лигата

Бразилецът Жоазиньо се превърна в една от звездите на руското първенство. На този етап от шампионата бившият футболист на Левски води в две класации.

Той има 13 асистенции и е убедителен номер едно по този показател. След него с 8 са Джуджак от Динамо Москва и Бусуфа от Анжи Махачкала.

Жоазиньо е на първо място и в класацията „Гол плюс пас”. Жо, който вкара срещу Анжи и направи асистенция в същата среща, има 13 завършващи паса и три гола. Зад него е арменецът от Спартак - Юра Мовсисян.

Специалистите в Русия са категорични, че Жо ще смени Краснодар през лятото. Евентуален негов трансфер в по-голям клуб ще донесе добри пари и в касата на Левски.

„Сините” са запазили процент при следващ трансфер на бразилеца. От началото на сезона Жоазиньо получава високи оценки от специалистите. В сайта „Чампионат.ру” бразилецът е на осмо място по този показател.
Последна промяна от ralka_levskarka на 02 апр 2013 20:02, променено общо 1 път.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 02 апр 2013 20:01

santiliana написа:
groti написа:Мисля,че търпението отдавна трябваше да е свършило. Твърде дълго тоньовци,моньовци и джуджета се радват на прекалено голям комфорт. Подкрепяли сме отбора и в по-лоши моменти и с по-слаби изпълнители,но не се сещам за по-големи бездушници от тези. Съгласен съм и на още 5 години суша ако се вижда някакъв градеж..Подмладяване на състава,изграждане на някаква идеология в младите. Сега това го няма. Разни наемници (съвсем не съм някой шовинист,който освен българското не приема нищо друго) разхождат фланелката и не знаят какво да правят. Ами и Бардон,Далибор Драгич,Пажин, Жо,Вагнер и т.н. бяха наемници,но всеки от тях остави поне част от сърцето си в Левски. Къде са левскарите като Топчо,Иванков,Гонзо (като футболист)? Или старата генерация като Кокала,Пацо Николов,Гинчев и т.н. Може да не са били кой знае какви футболисти,но тичаха и играеха със спортна злоба. Мачкаха,а когато не можеха на футбол,биеха и шамареха от яд и злоба. Е,тези вече ги няма. Кой да е лидер? Пелето или Гаджев? Този последния,който се мисли за голям футболист? Другите са крехки госпожици. Кога за последно видяхте някой да се изрепчи или да покаже някакво мъжество? Единствено на Гари Родригес нещо му трепка,но съвсем скоро и при него ще угасне. Другите са "яваш" да мине и този мач,ще вземем заплатата,после някой и друг чалга клуб,някоя нимфетка. Е,това стана с Левски. Станахме чалга.

е, затова е време да стане каквото трябва...

Нищо няма да стане и утре,освен че ще отпаднем. Псувни,бомбички и гадости очаквам,но не и нещо градивно и промяна. Футбола е в ръцете на мафията. И ние,и червени,и зелени,оранжеви,кафяви и прочие. Нищо не става. Публиката се развали,а оттам и всичко друго. Виновни са моментното състояние са 2-ма : Тоньо и джуджето. Батков е боклук,но на фона на другите е цвете. Тоньо и ИИ не могат да овладеят ситуацията.Не мърдите,дето подтичкват насам-натам и се водят футболери са виновни. Луд е тоя дето дава баницата. А,освен да се изкара на по-малко болния - футболистите не виждам какво друго ще се постигне утре
110 години любов!

cunimepox

Мнениеот cunimepox » 02 апр 2013 20:11

Последно, утре мача ще се играе ли , или пак ще ни (из) "лъжат"? :lol:
[offtopic]цигани, не бъдете като селяните!хвърляйте боклука в кофите!вие поне знаете един чужд език, за разлика от тях.бъдете европеидни![/offtopic]

1914lsfc
Контакти:

Мнениеот 1914lsfc » 02 апр 2013 20:52

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=c_rdZLsLJCU[/youtube]

Върни се в “Левски”