Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот ralka_levskarka » 02 апр 2013 19:22

veselinsk написа:"Ако не ни подкрепяте, когато губим, не ни подкрепяйте, когато печелим"
Бил Шенкли

На всички е ясно що за фенове сте.

Извинявай, но на тъп ли се правиш? Това е 5 години, ПЕТ! От пет години е едно и също БЕЗ никаква промяна. Кой ти говори за победи и загуби?! Не искам отбора ми така да губи, не искам да губи, защото видиш ли се мърдосвал по терена, случайно, ако падне, да не си изкриви крачето, о горките. Не искам да си вземат по 15 хилки, ние да се нервим, на мен да ми вдигат кръвното, а когато рева те да са в Син Сити. Интересува ли ги ние как се чувстваме?! От пет години ни се обещават юноши и още ги чакаме. Искаме ония, които се раздават, нищо, че са паднали, но да видим себераздаване. Когато падаха от Удине нима публиката не избухна?! Когато останахме с човек по- малко заради един тъпак и въпреки това надиграхме Шалке 04, нима публиката не избухна?! Какво говориш, като не знаеш, бе, човек.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 02 апр 2013 19:24

veselinsk написа:"Ако не ни подкрепяте, когато губим, не ни подкрепяйте, когато печелим"
Бил Шенкли

Щом си го цитирал това, да те питам, вие защо не подкрепяхте Селския тогава?
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 02 апр 2013 19:25

Бил Шенкли

Въобще не ти е ясно. Точно пък ние сме много толерантни към тези утайки в клуба. Кога не са били подкрепяни ?

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 02 апр 2013 19:26

veselinsk :arrow:

това клипче е правено от мен, ако кажеш, че някой играч в него, който е същия като примадоните от сега - то ти не разбираш!!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 02 апр 2013 19:33

ralka_levskarka написа:
amstel_beer написа:
ralka_levskarka написа:
Не ни се извиниха след Сараево, нито заради това, че дори не се опитаха да участват в мача срещу ЦСКА. Не написаха декларация, за да ни се извинят за безобразната игра цял сезон, за това, че нямат нито едно спечелено дерби. Нито за това, че завършихме наравно с последния Монтана, нито заради безумния мач с Черно море. Но решиха да пуснат декларация, за да ни предупредят, да "не сме се държали като гамени? Господа ръководство, добре ли сте?

Накарайте този отбор да играят като мъже и да не посрамват синята фланелка, както го правите за пореден сезон... Публиката на Левски е със сигурност най-търпеливата и най-миролюбивата в света, съпоставено с безобразията и униженията, които нейните футболисти постоянно извършват. Започнете да действате адекватно

Сърце и Душа за Левски София ♥

[offtopic]Ралке, от къде го изкара това?[/offtopic]

+1914
[offtopic]В една страница на Левски, във фейсбук го бяха пуснали. От НКП - то е.[/offtopic]
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 02 апр 2013 19:34

Абе как става така,че най-читавите ни играчи губят форма с всеки изминал мач,вместо да става обратното-визирам Рамос,Мюлдер,Пинто,Карвальо...?

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 02 апр 2013 19:35

olfix написа:Абе как става така,че най-читавите ни играчи губят форма с всеки изминал мач,вместо да става обратното-визирам Рамос,Мюлдер,Пинто,Карвальо...?

То топката до Карвальо не стига, а за другите- нормалните хора му викат бойкот.

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 02 апр 2013 19:36

olfix написа:Абе как става така,че най-читавите ни играчи губят форма с всеки изминал мач,вместо да става обратното-визирам Рамос,Мюлдер,Пинто,Карвальо...?

Защо само най-читавите, на всички им е паднала формата. Причината сигурно е скапана химия, която им дават + 150 чичка, дето се води кондиционен треньор.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 02 апр 2013 19:37

Adramelech написа:
Бил Шенкли

Щом си го цитирал това, да те питам, вие защо не подкрепяхте Селския тогава?

Meжду селска отрепка идиот и отбор има голяма разлика. До 1995 година винаги сме се въртяли около тройката, след това следваха мъки, изпадания и какво ли не. Та къде са 5 години без титла, къде е нашето. Ако си бяхте изиграли картите правилно след влизането в ШЛ щяхте всяка година да сте вътре. Явно ви трябва някакво чистилище като нас за да тръгнете по правилния път, лошото е че с такова поведение на феновете да правите трагедии пък няма как да стане.
Изображение

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 02 апр 2013 19:42

утре съм з.а.е.б.а.л и работа, и софри за вечерта с готини компании и големи мачове от ШЛ и пътувам с моята каруца и един клон маймуни до Ловеч. През всичките си съзнателни години, в които съм имал щастието да дишам и да гледат очите ми, съм имал едно-едничко нещо, което и до ден-днешен си остава на първо място за мен- ПРИВЪРЗАНОСТТА МИ КЪМ ЛЕВСКИ СОФИЯ. За някои това ще се стори ненормално, но аз си знам какво съм преживял вече толкоз години. Никой не говори за титли, купи и някакви отличия...Говорим за дух и себераздаване от играчите в сини екипи, а тези компоненти липсват...И това поведение започвам да го приемам като лична обида от тези мухльовци...Защото съм бил ученик, когато гледах как се саморазправихме с шампиона на Германия през 80-те, бях млад мъж- когато побеждавахме два италиански, един френски, румънски и кой ли не отбор...Видял съм и загуби от московските армейци, от Уотфорд, от Днепър и т.н., но съм се гордял с отбора си...А сега, вече минал 40-те- в най-зрялата мъжка възраст, се принуждавам да се наливам с аналгетици, защото ще ми се пръсне главата от мъката, която ми доставят онези, позволили си лукса да ръководят и да представляват с "играта си" моя любим отбор...Е АЙДЕ СТИГА ТОЛКОВА...
Последна промяна от santiliana на 02 апр 2013 19:49, променено общо 2 пъти.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Върни се в “Левски”