Сигурно звуча като затъжена по социализЪма пенсионерка, но колко ми липсва истинският Левски.
Онзи, който дори да не побеждаваше, поне играеше.
Онзи, в който имаше сърца в синьо. В който имаше мъже, не женски полови органи. Левски, който не се боеше да вярва.
Как ми липсват Мечо и Топчо. Колко добре би било да имаме един Бардон. Защо не и онази предишна версия на Еромоигбе.
Липсва ми онова усещане от мача с Удинезе. Липсват ми над 40 000 гласа, звучащи като един. Липсва ми духът на отбора. Липсва ми оная тръпка...
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна около Левски.....
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
- ralka_levskarka
- Контакти:
Laetitia написа:Сигурно звуча като затъжена по социализЪма пенсионерка, но колко ми липсва истинският Левски.
Онзи, в който имаше сърца в синьо. В който имаше мъже, не женски полови органи. Левски, който не се боеше да вярва.
Как ми липсват Мечо и Топчо. Колко добре би било да имаме един Бардон. Защо не и онази предишна версия на Еромоигбе.
Липсва ми онова усещане от мача с Удинезе. Липсват ми над 40 000 гласа, звучащи като един. Липсва ми духът на отбора. Липсва ми оная тръпка...
Не ти липсват само на теб
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- Levski4Ever
- Контакти:
В предишния мач с Черно Море коментаторите се чудеха защо ли Левски играе по-добре на контраатаки, защо не може да изгражда постепенни атаки и да налага натиск. Ами то това е стила на Илиан Илиев още от Берое. Защитно и на контраатаки, а на нас защитата като ни куца и то какво стана!
Вкарат ни някой гол, и после почват едни подавания напред-назад, докато не сгрешат паса, което се случва доста често. Трябва смяна на треньора, ама трябва качествена смяна!

Най-лошото е, че и на контра не могат да играят. Къде виждаш бързина в играчите ни за този стил. Бързината им стига само, докато изнесат топката до центъра.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- Levski4Ever
- Контакти:
ehh написа:Най-лошото е, че и на контра не могат да играят. Къде виждаш бързина в играчите ни за този стил. Бързината им стига само, докато изнесат топката до центъра.
За жалост сме слаби и на контра, да.

В отбора на Левски в момента има 2-ма, които са на нивото на клуба. Това са Пламен Илиев и Гари Родригез. Другото е тотална плява!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Laetitia написа:Сигурно звуча като затъжена по социализЪма пенсионерка, но колко ми липсва истинският Левски.
Това ни липсва на всички, но просто не виждам как би се върнало. Проблемите са няколко според мен:
1. Батков вече е изчерпан. Тонев също не го виждам като "баш" шеф.
2. Може би, при нулева година, е момента да се върне Наско. Краде- не краде - все ми е тая. При него отбор имаше, дисциплина също /Коловати как гледаше видео по цял ден
3. За нов тревьор /защото И.Илиев просто не е за Левски/ - не знам. Искам да е млад и нахъсан, но такъв не виждам от нашата школа. Вероятно ако Херо го навият, би направил отбор. Но пък той с Наско май не се има въобще.
4. Отбора има нужда от огромна чистка. Не знам от сегашните кои трябва да останат, но поне 80% са за гонене. Искам млади играчи /не юноши/, било то българи или чужденци, които да се хвърлят здраво в мача.
И още нещо, за мен най-добрият отбор на Левски беше в периода Лафчис. Може да не играха в ШЛ, но поне биеха с резултат и красива игра. Явно трябва да има проблем с парите, иначе стимул няма.
„ Армейският спортен клуб беше и остава носител на комунистическият морал и един от символите на успеха на комунизма и Народната власт. “
в. Земя 1992,интервю с ген. Добри Джуров.“
в. Земя 1992,интервю с ген. Добри Джуров.“
-
konvoec
- Контакти:
amstel_beer написа:konvoec написа:Всички тези в този момент не стават:
Ромен Ели
Орлин Старокин
Нуно Пинто
Йордан Милиев
Станислав Ангелов
Милен Василев
Роман Прохазка
Христо Йовов
Илиян Йорданов
Рене Михелич
Кристовао Рамос
Жоао Силва
Базил де Карвальо
Моите уважения към двамата ни централни нападатели, обаче нищо не играят. Карвальо вкарва прилично, но играе само с гръб и не печели никакви топки. Като цяло много зле. Ако единият от тях остане, поне още двама централни нападатели ни трябват, но такива, които да стават! Може едно момче от школата и да купим един. Рамос може да остане, при условие, че заиграе малко по-добре. Йорданов и Василев също, като Василев не ми вдъхва доверие, че ще заиграе по някакъв особено различен начин от сега. Всичко друго да се измита..
Вкарваме юноши на тяхно място и догодина в Бе група.
Идеята е полека да се освободим от тях и никога повече да не се връщат. Не става въпрос да ги изгоним всичките на момента. Няма да приемам, че се заяждаш, а че просто не си ме разбрал
ralka_levskarka написа:Laetitia написа:Сигурно звуча като затъжена по социализЪма пенсионерка, но колко ми липсва истинският Левски.
Не ти липсват само на теб. Аз не искам от отбора само победи, то няма и как, има и мачове, които ще губи, но искам да ги губи с красива игра, да губи със сърце, а не, защото на терена са били някакви мърдоходи и не смеят да потичат, защото ще се запотят. Имало е моменти, когато съм гледала стари клипчета и съм плакала, защото тия футболисти няма да се върнат. Защото един чужденец като Жоазиньо оставяше сърцето си на терена, чужденец, който дори не искаше да си тръгва. Жалко, много жалко за клуб като Левски, за историята им, за феновете им, за легендите им, за фланелката.
Ралке, не плачи за футболистите. Плачи за отбора, който бяхме.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DCecE4iDdac[/youtube]
Няма левскар, който да не настръхва и да не се просълзява, когато го гледа.
[center]1914[/center]
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Оправията за Левски е следната! Но това може да стане само от лятото щото сега никой няма да смее да поеме такава отговорност!
1-моментално уволнение на всички идиоти там, начело с Дончо дето няма един смислен доведен играч, Илиан дето не става за треньор и на Марица и изгонване на Гаджев, Пелето и Милиев от първият отбор моментално!
2- Връщане на Наско Сираков като директор!
3-Назначаване на нов треньор по-избор на Наско, дали Мъри, дали Херо или друг!
4-Селекцията и развитието на първият отбор и школата да само и единствено в прерогативите на Наско и неговият екип!
5-Тонев ако иска да остане да не се бърка там където не му е работа, а да си гледа изграждането на стадиона и нищо друго!
6-Тара ако иска да е там само да си пуши цигарите и да си чеша мустака, без да се обажда нито пред журналистите, нито пред някой в клубът!
7-Моментално спиране на абсурдните селекции по 7 или 8 нови футболисти! Най-много 2 или 3-ма! Ако трябва да играем и с този отбор сега догодина, но да не се правят нон стоп само селекция! Тези играчи сега може да не Кристиано Роналдо, но при нормален и ИСТИНСКИ треньор а не мишок като Илиан, ще играят поне 3 пъти по-добре! Отбор се прави постепенно а не на юруш и не с по-15-20 нови футболисти всеки сезон. Това е пълен абсурд и кретания!
8-Налагане поне на двама или трима от най-талантливите юноши всеки сезон! И всеки от тях да играе поне от 10 до 15 мача през сезона! Ако трябва и резерви да ги пускат, но да играят! Само така се трупа опит и самочувствие с игра не с друго!
1-моментално уволнение на всички идиоти там, начело с Дончо дето няма един смислен доведен играч, Илиан дето не става за треньор и на Марица и изгонване на Гаджев, Пелето и Милиев от първият отбор моментално!
2- Връщане на Наско Сираков като директор!
3-Назначаване на нов треньор по-избор на Наско, дали Мъри, дали Херо или друг!
4-Селекцията и развитието на първият отбор и школата да само и единствено в прерогативите на Наско и неговият екип!
5-Тонев ако иска да остане да не се бърка там където не му е работа, а да си гледа изграждането на стадиона и нищо друго!
6-Тара ако иска да е там само да си пуши цигарите и да си чеша мустака, без да се обажда нито пред журналистите, нито пред някой в клубът!
7-Моментално спиране на абсурдните селекции по 7 или 8 нови футболисти! Най-много 2 или 3-ма! Ако трябва да играем и с този отбор сега догодина, но да не се правят нон стоп само селекция! Тези играчи сега може да не Кристиано Роналдо, но при нормален и ИСТИНСКИ треньор а не мишок като Илиан, ще играят поне 3 пъти по-добре! Отбор се прави постепенно а не на юруш и не с по-15-20 нови футболисти всеки сезон. Това е пълен абсурд и кретания!
8-Налагане поне на двама или трима от най-талантливите юноши всеки сезон! И всеки от тях да играе поне от 10 до 15 мача през сезона! Ако трябва и резерви да ги пускат, но да играят! Само така се трупа опит и самочувствие с игра не с друго!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]