Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mrw8
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот mrw8 » 30 мар 2013 21:05

Варианта за мен в момента е тандем Наско Сираков / Ясен Петров. Сираков има авторитет и няма да позволи на никой келеш т.е. футболист да му се качи на главата, нито ще им цепи басма. Същевременно няма да се бърка в работата на треньора. Петров я разбира играта и мисля е добър треньор, но е мекушав, а тук Сираков ще се намеси...
България !!!!

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 30 мар 2013 21:34

mrw8 написа:Варианта за мен в момента е тандем Наско Сираков / Ясен Петров. Сираков има авторитет и няма да позволи на никой келеш т.е. футболист да му се качи на главата, нито ще им цепи басма. Същевременно няма да се бърка в работата на треньора. Петров я разбира играта и мисля е добър треньор, но е мекушав, а тук Сираков ще се намеси...

Рано или късно "сирака" ще се върне . Бъдещите резултати и некадърността на онова недоразумение ще го върнат на "герена".

ПП: На тоньо и доньо , ако ще и 10 милиона да им дадат за трансфери , все тая .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 30 мар 2013 22:49

След загубата от Ботев ви писах, че трябва да махнете Илиан, мнозина от вас ми се присмяха- " Ние не си сменяме треньорите след една загуба, като вас". Сега се вижда и от абсолютни лаици, каквито са повечето пишещи във форума,че Илиан е абсолютно недорузумение в треньорската професия.Това Гонзо със варнеските касапи да ти вкара гол след шест месечна пауза е досататъчен атестат за треньорска некомпетентност.Колкото повече го държите Илиан, толкова по- бързо ще излезете от тройката.За купата може и да устискате , обаче за първенството в Ловеч няма да вземете нищо.Съдията ще ви заколи ритуално, отделно Литекс във футболно отношение са класи над вас.Дедо ви Боре е просто един параван, който ще изгори заедно с Илиан и няма да ви донесе нищо.

Апропо , кога почвате строежа?

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 30 мар 2013 22:59

onegavon написа:След загубата от Ботев ви писах, че трябва да махнете Илиан, мнозина от вас ми се присмяха- " Ние не си сменяме треньорите след една загуба, като вас". Сега се вижда и от абсолютни лаици, каквито са повечето пишещи във форума,че Илиан е абсолютно недорузумение в треньорската професия.Това Гонзо със варнеските касапи да ти вкара гол след шест месечна пауза е досататъчен атестат за треньорска некомпетентност.Колкото повече го държите Илиан, толкова по- бързо ще излезете от тройката.За купата може и да устискате , обаче за първенството в Ловеч няма да вземете нищо.Съдията ще ви заколи ритуално, отделно Литекс във футболно отношение са класи над вас.Дедо ви Боре е просто един параван, който ще изгори заедно с Илиан и няма да ви донесе нищо.

Апропо , кога почвате строежа?

Много рано си тръгнал да пишеш заключения...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
I.A
Контакти:

Мнениеот I.A » 30 мар 2013 23:30

Илиан е пътник до края на Април. Имаме много тежки мачове които не виждам как ще ги вземем и Илиан ще си замине. Въпроса е оттам накъде?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 31 мар 2013 07:28

I.A написа:Илиан е пътник до края на Април. Имаме много тежки мачове които не виждам как ще ги вземем и Илиан ще си замине. Въпроса е оттам накъде?

Ясен ... :?

След него вече, през лятото, тогава наистина не е ясно, кой.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 31 мар 2013 10:43

Някой да е разбрал досега идеите на Илиан за футбола който трябва да играе Левски, аз лично не мога да разбера какво иска да направи.Май достатъчно измъчи Левски и феновете ,и трябва по най бързия начин да си ходи от Герена защото още 2-3 кръга начело и нещата стават непоправими и за титла и купа всяка надежда ще забравим.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 31 мар 2013 10:46

THE G.A.M.E написа:
I.A написа:Илиан е пътник до края на Април. Имаме много тежки мачове които не виждам как ще ги вземем и Илиан ще си замине. Въпроса е оттам накъде?

Ясен ... :?

След него вече, през лятото, тогава наистина не е ясно, кой.

Трябва да се направи всичко възможно да се привлече Херо...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 31 мар 2013 11:35

"Илиан: Върнахме духа на отбора, но не завършваме атаките правилно".
На мен това ми е достатъчно

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 31 мар 2013 12:30

Вие всички сте футболни лаици щом не разбирате какъв е проблемът на Левски. Това е,че другите отбори се "бутат и борят за първа,втора,трета та и четвърта топка". Я ги виж ти тия наглеци..На илиан развалят иначе стройната тактика. Ако Х.С. чете искам да знае : гос'ин "Ай нот лайк" ,моля не инструктирайте отбора си да се бори за всяка топка в сряда за купата. Бъдете човек,доколкото можете. Бутане и борба за 1ва топка,лек опит за 2ра топка и оттам нататък от*бават и да се връщат в защита за да могат нашите дами да тренират правилно завършване на атаките
110 години любов!

Върни се в “Левски”