Мен друго ме ровичка дали като се върне пак ще е капитан на отбора.
Пък де да знаеш Пеленцето може и друг човек да е станал след тази двуседмична почивка

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
zlatan написа:Пелето го връща Боримиров,а сега имат и оправдание нали Гаджев се контузи.
Мен друго ме ровичка дали като се върне пак ще е капитан на отбора.
Пък де да знаеш Пеленцето може и друг човек да е станал след тази двуседмична почивка![]()
![]()
Кировец написа:Запазете самообладание! 12 май е все по-близо...
santiliana написа:Илиан само ще "доизбута" сезона.След края му- си тръгва. С титла или без титла- все тая. Моите уважения към него (беше добър играч)- надявах се, че той е най-подходящия треньор за Левски, но съм се лъгал. Нито може да създаде респект в играчите (особено примадони като Пелето,Гаджев и Йовов), нито има "дупе" да налага нашите млади момчета...А запишем ли поредната нулева година, наистина много хора ще си заминат от клуба...
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
THE G.A.M.E написа:Тонев не трябваше толкова категорично да защитава Илиан.
Че чак "гарантира", че Илиев щял да остане на 100 % до краят на сезона.![]()
Още един подобен мач, като днешният ... И този с Монтана, и незнам въобще, каква реакция очакват от публиката.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], Plamen_i00, TristaNNN и 26 госта