Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
фифи перото

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот фифи перото » 28 мар 2013 19:00

siniq_fen написа:
terata написа:[quote="фифи перото"
Ами дай да му телим ножа,че да не ни мъчи?
То бива запалянковщина и пристрастия, но...
Верно ,че е форум, но май понякога се прекалява с "треньорщината" и се стига до такива изцепки, които обикновено онези , пожелават на наши футболисти.
тоя не става ,оня не става....Па големи разбирачи се извъдиха някои?
Ама когато Йовов и Гаджев вкарваха решителни голове ,що не ги кълняхте?
Много къса памет имате, ей...
Едно време имаше такива думи и за легендата ни...От подобни хора.помниме ,или поне някои от нас.

Колега, тука ключовата дума е "вкарваХА" ;) Ясно е, че са дали много на Левски, спор няма, особено Йовов, ама не може цял живот на стари лаври да лежиме, брат. Левски не е приют. Слаба форма ли си сядаш на пейката, няма значение дали се казваш Йовов, Гаджев и незнам си кой. Никой не е по-голям от Левски! А Гаджев и Йовов нямат място на Герена още след онзи мач с Миньор.

Добре аз пак ще задам следния въпрос - с какво един Димов, или един Прохазка, или един Старокин ще свърши повече работа от Владо Гаджев в средата на терена?[/quote]

С нищо , ама Оди им обяснявай на "тренерчетата". :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 28 мар 2013 22:03

Мъри: Хората, съсипали Левски, още имат дума в клуба!

ЗА ЛЕВСКИ

Левски освен добър отбор - със собствено лице и школа, беше Левски печеливш клуб. Кой го разруши? Разрушиха го хора, "доброжелатели" на Тодор Батков, които продължават да се въртят около него. Те и още търсят пътища да се върнат и чести контакти с него. Така се получава, когато имаш повече уши, отколкото очи. Мястото на Сираков е в Левски, защото като екип свършихме перфектна работа, а той беше шеф на този екип. Продължавам да смятам, че присъствието му е най-доброто за Левски. Сираков не иска да работи никъде другаде освен Левски, затова не сме и коментирали негово идване в Ботев. Мястото му е в Левски, за да го преобрази и държи в руслото, което трябва да бъде. Освен това със Сашо Александров сме добър тандем. В последната година, откакто Илиан пое Левски съм прекалено благосклонен към него. Единственото, което казах е, че Левски трябва да търси игрово развитие и качество, а след това резултати. Явно обаче се... Вижте, когато сме отвън и става въпрос за моето име и това на Сираков, каквото и да се случи, винаги е лошо! И нищо да не кажем, после има "те пък еди какво си". И без това все си измислят, че някой им пречи и им се виждат демони. Левски не използва Сираков, а причина няма. От дълги години някой се опитва да го игнорира, без да назове ясна причина. Аз и на последния разговор попитах хората от ръководството да ми посочат конкретна причина, поради която не искат той да се върне. Сигурно има задкулисни подхвърляния и подмятания, но когато поставих въпроса, никой не успя да ми даде конкретен отговор. Мисля, че ние можем да свършим работа, оттам нататък всеки решава как и защо. Същевременно обаче всеки казва колко много обича Левски и как Левски е над всичко. И излиза, че за други хора може да се направи компромис, но не и за този тандем. Ако бяхме оставени да работим, щяхме да задминем БАТЕ Борисов. Те се възползваха от шанса, след като влязоха в Шампионска лига, но Левски вече беше отбор с изграден стил на игра, визия за бъдещето и т.н. Освен това, не искам да обиждам БАТЕ, но те имат 1500-2000 фенове, а Левски е с над 2 милиона привърженици! За разлика от при нас обаче, там след първото отпадане не изгониха треньора Гончаренко и се видя, че това е било правилно решение. Не забравяйте още, че когато си тръгнахме от Левски, коефициентът на отбора в Европа беше 39, а сега е 11!

ЗА БЯГСТВОТО НА ИВАН БАНДАЛОВСКИ И ИВЕЛИН ПОПОВ

Истината е, че още по времето на лятната почивка Бандаловски си тръгна от клуба, тоест, когато ние бяхме назначени в Левски. С него не успяхме да работим и един ден, но тук повлия това, че той и Ивелин предпочетоха Фейенорд. При Ивелин е наша грешка, че не успяхме да го вземем от школата в първия отбор. Но аз и други пъти съм казвал, че няма смисъл да караш някой да стои при теб, при положение, че той не иска.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 29 мар 2013 01:00

Мъри май само тялом е в Ботев. Духом е на Герена. Дано това не се отрази на работата му в Ботев, че момчетата там не заслужават такова отношение :|
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 29 мар 2013 14:25

Не знам за вас, но мен играта на отбора ме отчайва.Мисля, че играчите са презадоволени ' визирам Гаджев' примерно взимат 250-300 хил на година за 35-40 мача.Нужна е и смяна на схемата с тази не може да изненадат и нас от форума ако се съберем.Може да е еретично, но започвам да се надявам за нулева година и пълна промяна.Темата за младите я предъвкахме 1000 пъти, но може би е време да пробваме,Литекс и национала са добри примери.

п.с мислите ли, че играчите заслужавът по 5-10 хил лева на мач с играта им с Монтана примерно и ги сравнете с вашите финанси :x :x :x .Тези футболери не знаят значението на тази фланелка.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 29 мар 2013 15:50

Левски загуби своя национал за пет мача

Полузащитникът на Левски Владимир Гаджев ще претърпи артроскопия на лявото коляно в понеделник. След проведената консултация тази сутрин с д-р Иван Василев бе установено увреждане на менискус на коляното, което налага оперативната намеса. Това означава, че Гаджев със сигурност ще пропусне 1/4-финалната среща реванш от турнира за купата на България срещу състава на Литекс.

Очаква се националът на България да се възстанови до 15 дни, което значи, че ще пропусне освен мачовете с Черно море утре и с Литекс за Купата, сблъсъците с Берое, Пирин (Гоце Делчев), Локомотив (София), като най-рано ще бъде на линия за гостуването в Ловеч срещу тима на Христо Стоичков на 20-и април.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 29 мар 2013 15:55

scooool написа:Не знам за вас, но мен играта на отбора ме отчайва.Мисля, че играчите са презадоволени ' визирам Гаджев' примерно взимат 250-300 хил на година за 35-40 мача.Нужна е и смяна на схемата с тази не може да изненадат и нас от форума ако се съберем.Може да е еретично, но започвам да се надявам за нулева година и пълна промяна.Темата за младите я предъвкахме 1000 пъти, но може би е време да пробваме,Литекс и национала са добри примери.

п.с мислите ли, че играчите заслужавът по 5-10 хил лева на мач с играта им с Монтана примерно и ги сравнете с вашите финанси :x :x :x .Тези футболери не знаят значението на тази фланелка.

Следват 4-5 мача без Гаджев, достатъчни за да преценим важен ли е за отбора. :?

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 29 мар 2013 16:06

amstel_beer написа:
scooool написа:Не знам за вас, но мен играта на отбора ме отчайва.Мисля, че играчите са презадоволени ' визирам Гаджев' примерно взимат 250-300 хил на година за 35-40 мача.Нужна е и смяна на схемата с тази не може да изненадат и нас от форума ако се съберем.Може да е еретично, но започвам да се надявам за нулева година и пълна промяна.Темата за младите я предъвкахме 1000 пъти, но може би е време да пробваме,Литекс и национала са добри примери.

ако отстраним Литекс за купата ще са 6 мачовете!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 29 мар 2013 17:09

amstel_beer написа:

Той ИлИл кат шибне сега Йовов на негово място и ще цъфнем и вържем. А гледам че и ще реабилитира Пелето. Та се тая общо взето.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 29 мар 2013 17:11

terata написа:
amstel_beer написа:

Той ИлИл кат шибне сега Йовов на негово място и ще цъфнем и вържем. А гледам че и ще реабилитира Пелето. Та се тая общо взето.

Йовов едва ли, но като нищо може да реабилитирате Пелето
Изображение

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 29 мар 2013 17:28

PFC Litex написа:Йовов едва ли, но като нищо може да реабилитирате Пелето

Ба едва ли, глей само ;) А Пелето още след мача с Черно море ще го върнат в отбора.

Върни се в “Левски”