Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот metodito » 24 юни 2019 14:07

Като визитка звучи много добре този младеж. Не е някой, който е сменил десет отбора за последните девет сезона. И не е с по два гола на сезон. Има няколко сезона с двуцифрен брой голове и то в елита на Австрия. Много добре.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 24 юни 2019 14:08

Според мен не преговарят с този,това го пусна човека на спортал в Австрия,а той писа,че и Петков е на лагера!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 24 юни 2019 14:10

mikata написа:Според мен не преговарят с този,това го пусна човека на спортал в Австрия,а той писа,че и Петков е на лагера!

"Има още две, три неща, за които преговаряме. Най-важното е да имаме сигурност от правна гледна точка. Аз и моята агенция се грижим за това и трансферът може да стане факт, само ако всичко е напълно ясно и точно", коментира Шрайер.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 24 юни 2019 14:15

поне ще спестят откъм самолетни билети :)
ако е този, ще дойде с кола за лагера :)

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 24 юни 2019 14:47

Преди време румънският "хулиган" Бекали каза че няма проблем за който и да е футболист от Румъния да бъде привлечен стига Хубчев да пожелае. Само преди дни техните младежи до 21г направиха фурор на Европейското като победиха Англия с 4-2.Имат няколко момчета които правят впечатление например крилото Коман.....Футболст на Стяуа.

kubrat
Контакти:

Мнениеот kubrat » 24 юни 2019 15:40

ikar написа:Преди време румънският "хулиган" Бекали каза че няма проблем за който и да е футболист от Румъния да бъде привлечен стига Хубчев да пожелае. Само преди дни техните младежи до 21г направиха фурор на Европейското като победиха Англия с 4-2.Имат няколко момчета които правят впечатление например крилото Коман.....Футболст на Стяуа.

Сигурен ли си, че е имал предвид първата им лига? :lol: :lol:

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 24 юни 2019 18:33

mikata написа:
Kris_men2000 написа:
mikata написа:Дени Алар малко ми напомня на Сьорд Арс. При нас дали ще има кой да му подава, повечето му голове ги изработват и той само чака да вкара :roll:
Рапид се чудят как да го разкарат :cry:

Щом се чудят как да го разкарат значи е свършил с футбола и има нещо гнило в него (играча).

29 годишен с четири гола за сезона,може би това е причината.

Нищо чудно да боикотира....Отношението към него нещо не е коректно.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 24 юни 2019 19:33

Вълчан написа:
mikata написа:
Kris_men2000 написа:
mikata написа:Дени Алар малко ми напомня на Сьорд Арс. При нас дали ще има кой да му подава, повечето му голове ги изработват и той само чака да вкара :roll:

Щом се чудят как да го разкарат значи е свършил с футбола и има нещо гнило в него (играча).

Едва ли бойкотира. Този ми се вижда типичен таран. Дано не стане Буш номер две, че като знам брилянтите центрирания на крилата е бековете ни може и тук за цял сезон с 4 гола да завърши.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 24 юни 2019 19:54

alexdb написа:
Вълчан написа:
mikata написа:
Kris_men2000 написа:

Едва ли бойкотира. Този ми се вижда типичен таран. Дано не стане Буш номер две, че като знам брилянтите центрирания на крилата е бековете ни може и тук за цял сезон с 4 гола да завърши.

Чакайте бе хора, още не сме го взели. Не се знае дали изобщо ще го вземем. Да чухте предварително нещо за тримата които вече взехме? Австрийците играят есен- пролет, нали? Да не се окаже и този в положението на Мазурек след 12 км крос! Нали Ивайло уж отишъл в Австрия заради трансферите.
Едно ме мога да разбера. Новите попълнения наблюдавани ли са според изискванията на Хубси поне месец, както твърдят някои или са доведени от новия СТД както твърдят други. А той е от дни на Герена. Нещо не ми се връзва. Сега е модерно да се говори в стил Павел Колев. Както и да е. Дано излязат читави, готови за игра колкото Каргас, сериозни колкото ги иска Хубчев и да ни радват.

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 24 юни 2019 20:47

Как става така, че оранжевите и лудогорец си бият из контролите, нищо , че няма значение резултата, а ни по същото време се чудим как да окомплектоваме отбора. И после...бараж. Ами все пак има някаква логика...

Върни се в “Левски”