Полицията намери наркотици във фенклуб на Левски!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Полицията намери наркотици във фенклуб на Левски!

Мнениеот Blue_Lion » 24 ное 2011 13:39

Red_Girl написа:Но не смяташ ли,че тея декларации са смешни? Едва ли леля Гинка ше си държи в задния двор 200 пакета трева,30 бонбона,хероин,кокаин,амфети,бомби и пистолет,. :mrgreen: :mrgreen:

Между другото, веднъж ходих да разпознавам едни в Първо, и там имаше снимки които трябваше да гледам, и имаше тамън няколко бабки вътре които са обвинени в продажба и притежание на наркотици - тва съвсем сериозно ! :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 24 ное 2011 13:43

Blue_Lion написа:
Red_Girl написа:Но не смяташ ли,че тея декларации са смешни? Едва ли леля Гинка ше си държи в задния двор 200 пакета трева,30 бонбона,хероин,кокаин,амфети,бомби и пистолет,. :mrgreen: :mrgreen:

Между другото, веднъж ходих да разпознавам едни в Първо, и там имаше снимки които трябваше да гледам, и имаше тамън няколко бабки вътре които са обвинени в продажба и притежание на наркотици - тва съвсем сериозно ! :mrgreen:

Ахаха яки бабки са били значи. :mrgreen: Но в случая става въпрос за друго. Признай си го сам.. Ясно ти е кви са, защо тук ми се правиш, че ако не ги осъдят- са невинни.Пълни глупости. Един по един ше ги приберат..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 24 ное 2011 13:45

Red_Girl написа:
Blue_Lion написа:

Ахаха яки бабки са били значи. :mrgreen: Но в случая става въпрос за друго. Признай си го сам.. Ясно ти е кви са, защо тук ми се правиш, че ако не ги осъдят- са невинни.Пълни глупости. Един по един ше ги приберат..

В интерес на истината не се интересувам от тях и не знам кой къв е в СЗ ! За мен е важен ЛЕВСКИ ! Знам, че за тях се говори, че се занимават с наркотици, но за да ги осъдят трябват доказателства - не е ли така ? Ако ги хванат, да ги прибират ;)
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 ное 2011 13:47

Red_Girl написа:Ахаха яки бабки са били значи. :mrgreen: Но в случая става въпрос за друго. Признай си го сам.. Ясно ти е кви са, защо тук ми се правиш, че ако не ги осъдят- са невинни.Пълни глупости. Един по един ше ги приберат..

Не се прави,че не разбираш какво иска да ти каже!Кой,какво и дали е продавал е едната страна на въпросът.Другата е ТОЧНО ВИЕ да не седите тука и да съдите от позицията на някаква "нравствена полиция"!Защото сте дренки от СЪЩИЯ ДОЛ!!!
Последна промяна от blue avalanche на 24 ное 2011 14:39, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 24 ное 2011 13:55

Red_Girl написа:
Blue_Lion написа:

В интерес на истината не се интересувам от тях и не знам кой къв е в СЗ ! За мен е важен ЛЕВСКИ ! Знам, че за тях се говори, че се занимават с наркотици, но за да ги осъдят трябват доказателства - не е ли така ? Ако ги хванат, да ги прибират ;)

МВР естествено пак не си върши както трябва работата.. Не може всичките тея 6 човека, които бяха освобени, да са криминално приявени за какви ли не престъпления да се окажат"невинни".. и да ги пуснат. Малко странно, не мислиш ли?
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 24 ное 2011 13:57

Че МВР е неадекватно в последно време колко искаш примери - аз ти казвам друго ! Важно е в съда кво ще се докаже ;) А иначе кво ще кажеш, за това, че и при вас ги има същите - за тях не трябва ли съд, а-у ?
Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 24 ное 2011 14:03

Blue_Lion написа:Че МВР е неадекватно в последно време колко искаш примери - аз ти казвам друго ! Важно е в съда кво ще се докаже ;) А иначе кво ще кажеш, за това, че и при вас ги има същите - за тях не трябва ли съд, а-у ?

Едно е 10 човека, от наще, мога ти ги изброя по именно даже.. Друго е "големата ви фракция" , сещаш ли се, които са си направо фирмичка, която почна да запада малко по малко. Сещаш ли се? Там е разликата. Иначе ако ги хванат и тея хора-нека ги осъдят. Ама да ми се оправдавате с такива смешни декларации.. е наистина жалко.

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 24 ное 2011 14:05

Red_Girl написа:
Blue_Lion написа:Че МВР е неадекватно в последно време колко искаш примери - аз ти казвам друго ! Важно е в съда кво ще се докаже ;) А иначе кво ще кажеш, за това, че и при вас ги има същите - за тях не трябва ли съд, а-у ?

Едно е 10 човека, от наще, мога ти ги изброя по именно даже.. Друго е "големата ви фракция" , сещаш ли се, които са си направо фирмичка, която почна да запада малко по малко. Сещаш ли се? Там е разликата. Иначе ако ги хванат и тея хора-нека ги осъдят. Ама да ми се оправдавате с такива смешни декларации.. е наистина жалко.

1. Аз не се оправдавам, щото не съм част от тях !
2. Не говори за всички фенове на ЛЕВСКИ !
3. Щом и при вас е така, тъпичко е да си "моралната полиция" - един вид "Крадеца вика дръжте крадеца" ;)
Изображение

Потребителски аватар
Right_side
Контакти:

Мнениеот Right_side » 24 ное 2011 14:09

Eй олигофрени отворете си очите и помислете малко! На всеки човек , който има малко акъл в главата му е ясно ,че тези събития станаха заради "Бойко курво!" в Разград. Живеем в най-полицейската държава и ушев ще наддига глава тепърва :evil:
Последна промяна от Right_side на 24 ное 2011 14:10, променено общо 1 път.
Българийо, събуди се!!!

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 24 ное 2011 14:10

Blue_Lion написа:
Red_Girl написа:

1. Аз не се оправдавам, щото не съм част от тях !
2. Не говори за всички фенове на ЛЕВСКИ !
3. Щом и при вас е така, тъпичко е да си "моралната полиция" - един вид "Крадеца вика дръжте крадеца" ;)

Аз конкретизирах Запада, от които има точно 10 човека, които не се занимават с тва. Всички други са пълни утрепки и не знам как може да ги търпите..Без тях сектора ви ще е много по-добре.

Офтопик:
Image

Изображение

Върни се в “Левски”