ДЮШ-Левски!!!!!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Re: Бегълците се върнаха.

Мнениеот Jorkorazporko » 18 сеп 2011 14:03

Captain Stottlemeyer написа:Страхувам се, че на "Тодорини кукли" № 47 не са наясно с много неща, като се започне със сайта на ПФК "Левски", където наред със законната , почти вековна емблема на "Левски" вирее и т.н. "лопата" и се стигне до политиката с юношите: то не бяха изтървани само Макриев, Ивелин Попов, Бандаловски... Ясно е, че г-н Тодор Батков не е слънце, за да огрее навсякъде, ясно е, че г-н Баждеков има функции на финансист, които изпълнява перфектно, ясно е че Гонзо е треньор, който снощи наби кандидата за национален треньор, ами къде се останалите хора от ръководството на клуба?!... :o

Учудвам се от тебе! Батков и Баждеков доят Левски като дойна крава години на ред! Те са взели хиляди пъти повече от отбора, отколкото са му дали! Те на това са научени и само това могат! Не се изискват кой знае какви финансови умения за да източваш едно частно дружество! Иначе за бягството на талантите предполагам, че е виновен Хаздай! Сигурно е изнудвал родителите за пари, те са имали алтернатива за чужбина и като се е размирисала историята този с по големите възможности естествено (измежду родителите и УС на Левски) печели казуса, а от Ашдот си бият паса щото дължат пари...

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 18 сеп 2011 15:03

Ако не напишеш точни и подробни цифри за обирането на клуба ще те нарека лъжец. Никой не отправя обвинения без да предостави доказателства-това се нарича плюене и е подтиквано от някаква злоба в някаква дребна душица!!!
Иначе по-малоумна и наивна статия вероятно не съм чел... Учудвам се, че има хора, които се връзват на всичко написано...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 сеп 2011 16:12

parvanoff написа:Ако не напишеш точни и подробни цифри за обирането на клуба ще те нарека лъжец. Никой не отправя обвинения без да предостави доказателства-това се нарича плюене и е подтиквано от някаква злоба в някаква дребна душица!!!
Иначе по-малоумна и наивна статия вероятно не съм чел... Учудвам се, че има хора, които се връзват на всичко написано...

Все едно аз да те наричам лъжец за това, че наричаш Гонзо "осмокласник". Прочети изискванията за получаване на Про лиценз. Ето ти доказателство, че има някой клас отгоре!
Лошото е,че сега ще почнат едни простотии да се говорят от осмокласника,мустакатия...

"Капитанът" едва ли може да ти даде доказателства, но за теб всичко е ок в школата, така ли? А Ашдод е Барселона.
Вчера ако гледа Румен Горанов как се бори за Берое срещу ЦСКА не ти ли стана малко кофти, а това че Балджийски и отбора му са пред "Левски". Има и други неща...
Няма смисъл чак пък в лъжци да се обвиняваме и да се дръвчим за глупости. Доказателства най-вероятно, както за много други неща, не ще и има. ;)
Вервай ми.
А забравих. Нали знаеш, че Гаджев е заминал за Гърция по подобна схема?

parvanoff
Контакти:

Re: Юноши на Левски се върнаха от Израел.

Мнениеот parvanoff » 18 сеп 2011 16:43

Нещо бъркаш, баце. Никога няма да се осмеля да нарека Гонзо осмокласник!!! Нито пък някога съм казвал на Батков "мустакатият"... Незнам какво си цитирал...
Примерите ти издишат тотално, защото нещата са субективни и зависят от много неща. Преценка на треньори дали да им се предложи договор, моментна форма, някакви морални ценности, които обикновенно липсват, сръдни на играчи, болни амбиции на родители, некадърни треньори и т.н. Факт е, че от много малко избягали и напуснали Левски е станало нещо и това е нормално, защото да станеш добър спортист, без да притежаваш човешки качества, особено в някои видове спорт е абсурдно...
Факт е и че Левски не може да бъде оазис в цялата държава-и там работят, тренират и управляват много хора, които едва ли са цвете за мирисане, както почти всички в тази държава, а се обвиняват точно хора, които са дали нещо за този клуб! Не се обвиняват некадърните връзкаджии, корумпираните треньори, разглезените чалга-играчи и т.н., а се обвиняват винаги шефовете и треньорите. Но то същото е и в държавата-всеки обвинява тези начело, а не се оглежда "с какъв материал" трябва тази държава да върви напред!!! Т.е. нищо ново под слънцето, но понякога се дразня и задавам някои неудобни въпроси. ;) Щеше да ме цитираш ако бях казал, че съм убеден, че Батков е на загуба от Левски. Аз незнам, затова и не твърдя нищо, но не е приятно да се плюе, защото току виж се окаже, че няма основателна причина, защото пък моето мнение /без да е подкрепено от солидни доказателства/ е, че няма клуб в България, който да може да се източва, защото няма клубове на печалба...
само Левски и България

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 18 сеп 2011 17:04

Цитирах мнение от архива ти, което обаче после като го цъкнах се оказа, че е чуждо мнение, което ти цитираш, а не са твоите думи.
Извинявам се за което.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 18 сеп 2011 17:25

metodito написа:Цитирах мнение от архива ти, което обаче после като го цъкнах се оказа, че е чуждо мнение, което ти цитираш, а не са твоите думи.
Извинявам се за което.

Няма защо-на всеки се случва да греши, аз също съм го правил. Качество на големия човек е да си го каже, за което имаш моето уважение. ;)
само Левски и България

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 18 сеп 2011 22:33

Captain Stottlemeyer написа:Страхувам се, че на "Тодорини кукли" № 47 не са наясно с много неща, като се започне със сайта на ПФК "Левски", където наред със законната , почти вековна емблема на "Левски" вирее и т.н. "лопата" и се стигне до политиката с юношите: то не бяха изтървани само Макриев, Ивелин Попов, Бандаловски... Ясно е, че г-н Тодор Батков не е слънце, за да огрее навсякъде, ясно е, че г-н Баждеков има функции на финансист, които изпълнява перфектно, ясно е че Гонзо е треньор, който снощи наби кандидата за национален треньор, ами къде се останалите хора от ръководството на клуба?!... :o

То други управленци там няма,шефа на школата Хаздай го играе помощник щот на Батков някой трябва да му пее.Георги Иванов го играе треньор,а не директор защото и аз незнам,и футболният човек на който трябва да отчита работата си и да му бъде коректив е самият сбе си(милион пъти го казах и ще го повтарям по-безсмислен пост от мениджър няма,не може един човек да е с всичката власт,ЦСКА се осъзнаха бързо, дано и Батков и Гонзо го направят скоро).Икономистът Баждеков не е спортен човек пък и той не е сигурен за поста си,след някоя и друга победа примерно срещу ЦСКА и той ще изхвърчи и Гонзо ще е директор-икономист-треньор.Та за каво ръководство става на въпрос,то си е само Батков.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 18 сеп 2011 22:42

Всичко тръгна надолу след като от школата беше махнат Деркс защото според Батков му бил скъп,и функциите му поеха Мъри и Наско без те самите да го искат,а от там донякъде и слабите резултати на отбора,защото двамата като страхотни професионалисти се опитваха да огреят на всякъде,и за да не страда едното или другото вниманието им се раздвои.
Колкото до конкретният случаи ръководставо има пълното право да вземе най-доброто решение.Дано все пак не изгонят момчетата,то някой да разчиташе на тях да ги обвиниш,а юношите са ги пратили още със стъпването на Герена на *айнат* си.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: ДЮШ-Левски!!!!!

Мнениеот blue avalanche » 26 сеп 2011 16:41

"Левски ще вземе цели шестима юноши в първия отбор. Тази новина обяви шефът на ДЮШ на „сините” Бисер Хаздай днес по обяд в актуално Студио „Дерби”. Той обаче не пожела да разкрие имената на шестимата младоци, като само подсказа, че всички от тях са национали на България.
Това е част от плана на Тодор Батков и Георги Иванов – Гонзо да залагат повече на млади момчета от школата, след като се видя, че и дългоочакваните чужденци в лицето на Сьорд Арш и Тони Калво в момента не блестят с кой знае какво на стадион „Георги Аспарухов”.
„Да, вярно е, че ще привлечем 6 деца. Всички са юношески национали и са таланти. При всички положения имат бъдеще и заслужават да са в първия отбор. Няма човек на света, който да може да прецени дали едно момче на 13-14 години ще стане звезда или ще се провали. Дори той да се казва Моуриньо или както и да е. Това са рисковете на професията.”, отсече шефът на ДЮШ."

scooool
Контакти:

Re: ДЮШ-Левски!!!!!

Мнениеот scooool » 27 сеп 2011 22:49

Само прах в очите, няма да им дадат шанс.Грешка ако някой си плати може и да влезне на 16-17 години и да стане най-младия дебютант.Гордост за тате и за нашите гений който видиш ли дават път на младите(затова не сме станали шампиони), но ще разправят,че повече искат отбор от юноши за бъдешето.Малко се отклоних :) дано греша.Поздрави и Само Левски

п.с някой знае ли нещо за Киров виждам го тренира с отбора, но какво става?? гледал съм го 2-3 пъти и ми се струваше,че има нещо в това момче.Дали ще ходи в Черноморец ако не по добре да влиза да го помъчим още малко.

Върни се в “Левски”