Мнениеот zlatan » 15 апр 2011 19:55
хубава тема и аз искам всеки ден да си пишем за евентуални клюки и истини около отбора.Моята философия за лятото май се припокрива с тази на ръководството,а именно за налагане на млади играчи и ,а и купуването на такива.Най трудно ще бъде намирането на централен нападател защото на всички ни е ясно че Гарра си тръгва(може би за добро ще е за клуба и него).Другите тръгващи също са ясни.
Ицо Йовов,Кривия,Веско Минев,Матандо.Сигурно ще дадат Станчев,Киров-под наем-дано не съм прав.
По важното какво ни е нужно според мен изцяло БГ-отбор+Грийн и Мюлдер.Двамата заедно с Гаджев,Милиев,Тасевски очаквам да са ядрото на отбора от тези 4-5 опитни играчи трябва да дойдат само 3-4 младока-Бг.
Постовете може би и те са ясни-Две крила-може и нашите юноши-Тонев,Горанов,Киров+Дани Младенов.
Задължително трети централен-Асен Георгиев,някой ако има инфо за този младок нека пише.Излекува ли се вече.
За централния нападател писах-в Бг не се сещам.Заместник на Дарко или поне конкуренция,защо да не се пробва Жак Коен-примерно.Това е моята стратегия,която крие много рискове с тези млади момчета,но те по лесно могат да се контролират,отколкото чужденците.Второ пари за гръмки трансфери нямаме,трето всички видяхме с чужденците само в Европа и те след това спират да играят.
За тези младоци знам че трябва и правилен човек който да ги наложи.Този човек според мен се казва Стефан Грозданов.Гонзо е мъжага но той просто не може да работи с хора,а това за неговия пост е много важно.
Конкретни имена за селекция незнам,но четох преди време за трима играчи от БГ-Играч от Черно море,Локото Сф и играч от Западната Б-група.
Силен Левски може и само с Българи,но тези гадни мениджъри едва ли ще позволят.
LEVSKI_FOREVER