Спокойни ли сте за бъдещето на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Време ли е за промяна в Левски?

Мнениеот turbogena » 10 апр 2011 19:26

Batkoto написа:Неделчо Матушев чака .. ;)

абе мани го тоя плужек.Незабавно Наско да се връща ,а треньор - Илиан Илиев!
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 апр 2011 19:30

Защо си чупите пръстчетата и клавишчетата,след като никой,никъде няма да ходи?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 апр 2011 19:33

NIKSANA написа:
blue avalanche написа:Защо си чупите пръстчетата и клавишчетата,след като никой,никъде няма да ходи?

защото съм си купил клавишчетата, а пръсчетата са ми дадени по- рождение

Добре,де!Не ме бий...
"Собственикът на Левски адвокат Тодор Батков заяви, че в клуба няма да бъдат правени драми след равенството 0:0 срещу Миньор в Перник. "Сините" изостават на 7 точки зад Литекс, който тази вечер приема ЦСКА в друг мач от 21-ия кръг на "А" група.
"Тежък двубой. Миньор е в подем, а ние преди четири дни имахме друг тежък мач (б.а. срещу Литекс за Купата на България)", заяви Батков.
"Миньор игра срещу Левски и първото, и второто полувреме, а не само първото, както го направи в първия кръг", допълни Батков, визирайки срещата на перничани срещу Литекс, завършила 0:3 след три попадение на ловчалии след почивката.
"Старахме се, но трябваше целия мач, както в последните 15 минути. Драми няма да правим, продължаваме напред. Първенството свършва в края на май и тогава ще видим какво ще се случи. Ако има справедливост, очаквам и другите да губят точки", каза още той.
Според Батков загубата на Левски от ЦСКА в дербито на "Герена" в първия пролетен кръг е оказала тежък психологически удар, от който отборът все още се възстановява.
"Левски загуби титлата след поражението от ЦСКА. Сега ни остава да побеждаваме до края. Каквото и да стане, през последните 10 години се видя, че Левски е и си остава евробоецът на България", допълни той."
Който иска може да си напъва дробчетата за оставки,за кандидат-треньори и т.н.Такива-онакива-засега остават.

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 10 апр 2011 19:34

нали го пастанх по- горе последният пасаж и заключих, че нищо няма да се промени :(
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 апр 2011 19:36

NIKSANA написа:нали го пастанх по- горе последният пасаж и заключих, че нищо няма да се промени :(

Не съм го видял. :?

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 10 апр 2011 19:50

nicke написа:Ако ти искаш кокала и Боримиров да са начело на Левски,половината форум ще ти се смее!Кокала е дал не малко на Левско,но си мисля че трябва да се потруди още доста за да стане трньор на Левски отново.Боримиров беше добър играч,но според мен,като човек и управник не го бива и си мисля,че повечето хора ще по подкрепят в това?Дайте да ги утрепеме тия играчи сега,като не вкараха.Всички пропускат и това е неуспоримо.Винаги съм бил за това да се сравняваме с големите отбори и в случая,както ти пишеш(Барселона).....но ние нямам Меси,Шави,Иниеста!

Абе ти така и не ми каза Гонзо и Ясен с какво са по добри ма карай ;) щом така ти харесва Левски

levskarin
Контакти:

Мнениеот levskarin » 10 апр 2011 20:36

Вижте колеги как се прави в Европа и когато са ти сериозни ръководителите:"Босовете на баварците Карл-Хайнц Румениге, Ули Хьонес, Карл Хопфнер и спортният директор Кристиан Нерлингер са водили разговор в централата на Байерн и са съобщили на Ван Гаал за освобождаването му след вчерашния мач срещу Нюрнберг, който завърши 1:1."

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 апр 2011 20:39

levskarin написа:Вижте колеги как се прави в Европа и когато са ти сериозни ръководителите:"Босовете на баварците Карл-Хайнц Румениге, Ули Хьонес, Карл Хопфнер и спортният директор Кристиан Нерлингер са водили разговор в централата на Байерн и са съобщили на Ван Гаал за освобождаването му след вчерашния мач срещу Нюрнберг, който завърши 1:1."

Ама Леонардо не е уволнен от Интер.А ти чете ли какво направиха феновете на Интер?Освен това,съдбата на Ван Гаал беше решена!Новият треньор от лятото е Хайнкес!Беше само въпрос на време.Ние си нямаме Хайнкес...

levskarin
Контакти:

Мнениеот levskarin » 10 апр 2011 20:41

ще му дойде скоро и на Леонардо реда.

Потребителски аватар
controller
Контакти:

Мнениеот controller » 10 апр 2011 20:47

Гледамбатков пак се е изцепил ,че няма да прави драми . Ами ние 2г. нямаме титла , по-голяма драма от това за Левски здраве му кажи. Ако Гонзо и Ясен (или само Гонзо) не си идат какъв е смисъла ? Някой има вина за това !
Последна промяна от controller на 11 апр 2011 01:33, променено общо 1 път.
Изображение

Върни се в “Левски”