Batkoto написа:Неделчо Матушев чака ..
абе мани го тоя плужек.Незабавно Наско да се връща ,а треньор - Илиан Илиев!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Batkoto написа:Неделчо Матушев чака ..
NIKSANA написа:blue avalanche написа:Защо си чупите пръстчетата и клавишчетата,след като никой,никъде няма да ходи?
защото съм си купил клавишчетата, а пръсчетата са ми дадени по- рождение
NIKSANA написа:нали го пастанх по- горе последният пасаж и заключих, че нищо няма да се промени
nicke написа:Ако ти искаш кокала и Боримиров да са начело на Левски,половината форум ще ти се смее!Кокала е дал не малко на Левско,но си мисля че трябва да се потруди още доста за да стане трньор на Левски отново.Боримиров беше добър играч,но според мен,като човек и управник не го бива и си мисля,че повечето хора ще по подкрепят в това?Дайте да ги утрепеме тия играчи сега,като не вкараха.Всички пропускат и това е неуспоримо.Винаги съм бил за това да се сравняваме с големите отбори и в случая,както ти пишеш(Барселона).....но ние нямам Меси,Шави,Иниеста!
levskarin написа:Вижте колеги как се прави в Европа и когато са ти сериозни ръководителите:"Босовете на баварците Карл-Хайнц Румениге, Ули Хьонес, Карл Хопфнер и спортният директор Кристиан Нерлингер са водили разговор в централата на Байерн и са съобщили на Ван Гаал за освобождаването му след вчерашния мач срещу Нюрнберг, който завърши 1:1."
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта