Лоша новина за привържениците на "сините" TV+ спечели наддав

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

anton1oli

Re: Лоша новина за привържениците на "сините" TV+ спечели наддав

Мнениеот anton1oli » 14 юли 2010 16:18

САМО СЕ ЧУДА ВЧЕРА ОБИЖДАХ ЕДО МОМЧЕ ЧЕ МНОГО НЕГАТИВИЗЪМ НАГНЕТЯВА ВЪВ ФОРУМА АМА СЕ ОБЕЖДАВАМ ЧЕ Е БИЛ ПРАВ ЯНО НА НЯКОЙ ХОРА НЕ ИМ ДРЕМЕ ЗА НАС ФЕНОВЕТЕ И СИ НИ СЛАГА С ИЗВИНЕНИЕ НА ОНАЯ РАБОТА ЗА НЯКОЙ И ДРУГ ЛЕВ ПОВЧЕ АЗ НЕ ПРОПУСКАМ МАЧ МА ЛЕВСКИ АМА СЕГАМОЖЕ ДА ПРОЗВУЧИ ГРОЗНО НЯМА И ДА ГО СЛУШАМ ТИЯ ПРОСТАЦИ ВЕЧЕ МЕ ОТВРЪЩАВАТ НА 39 Г СЪМ КАТО БОЛЕН ХОДЯ СЛЕД ЗАГУБИ НА ЛЕВСКИ ПО НЯКОЛКО ДЕНА ПОЗНАТИ МИ ВИКАТ ЧЕ НЕ СЪМ ДОБРЕ С ГЛАВАТА НО МАЙ МАЙ ЩЕ СПРА ДА СЕ РАДВАМ НА ЕДНА ОТ МАЛКИ ТЕ СИ СТРАСТИ ЖАЛКО ЖАЛКО ЗА ХИЛЯДИТЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИ КОИТО НЯМА ДА МОГАТ ДА ГЛЕДАТ ЛЮБИМИЯ ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 14 юли 2010 16:19

blue magic написа:Има куп стрийминг канала през интернет, какви чинии, какви булсаткомове. Аз отдавна гледам европейските шампионати през нета, при това качеството е повече от приемливо. Незнам само дали реваншът ще е пак по тв+.

Намери някой линк на Тв + да гледаме всички дето нямаме Булсатком.Аз продължавам да търся ,но удрям на греда .
Последна промяна от zap_lv на 14 юли 2010 16:24, променено общо 1 път.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 14 юли 2010 16:20

Cesc Fabregas написа:
tprodanov написа:Именно де - като не искаш - единствената сериозна позиция е на стадиона - аз така го разбирам- Като не си на стадиона е още по-лесно да не се съобразяват с теб. Нещо като да не гласуваш.

Ботев как изгониха Христолов? Като му спряха дори и мижавите приходи и той фалира тотално. Няма да давам 20Х10лв.=200 лева на сезон на Батков-НЯМА НАЧИН!
ПО-добре тия 10 лева да ги дам да ходя да гледам мача в някое заведение... :roll:

Пич, хайде стига, как реши, че са го изгонили те? 10 години борба, гонене, те направиха точно същата грешка с бойкоти и тн.
едно е 500 човека да си мънкат под носа батков вън и да правим фейсбук групи и форумни закачки, друго е 40 000 да ревнат на стадиона батков-курво.

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 14 юли 2010 16:21

anton1oli написа:САМО СЕ ЧУДА ВЧЕРА ОБИЖДАХ ЕДО МОМЧЕ ЧЕ МНОГО НЕГАТИВИЗЪМ НАГНЕТЯВА ВЪВ ФОРУМА АМА СЕ ОБЕЖДАВАМ ЧЕ Е БИЛ ПРАВ ЯНО НА НЯКОЙ ХОРА НЕ ИМ ДРЕМЕ ЗА НАС ФЕНОВЕТЕ И СИ НИ СЛАГА С ИЗВИНЕНИЕ НА ОНАЯ РАБОТА ЗА НЯКОЙ И ДРУГ ЛЕВ ПОВЧЕ АЗ НЕ ПРОПУСКАМ МАЧ МА ЛЕВСКИ АМА СЕГАМОЖЕ ДА ПРОЗВУЧИ ГРОЗНО НЯМА И ДА ГО СЛУШАМ ТИЯ ПРОСТАЦИ ВЕЧЕ МЕ ОТВРЪЩАВАТ НА 39 Г СЪМ КАТО БОЛЕН ХОДЯ СЛЕД ЗАГУБИ НА ЛЕВСКИ ПО НЯКОЛКО ДЕНА ПОЗНАТИ МИ ВИКАТ ЧЕ НЕ СЪМ ДОБРЕ С ГЛАВАТА НО МАЙ МАЙ ЩЕ СПРА ДА СЕ РАДВАМ НА ЕДНА ОТ МАЛКИ ТЕ СИ СТРАСТИ ЖАЛКО ЖАЛКО ЗА ХИЛЯДИТЕ ПРИВЪРЖЕНИЦИ КОИТО НЯМА ДА МОГАТ ДА ГЛЕДАТ ЛЮБИМИЯ ЛЕВСКИ

Защо хиляди ? Подценяваш привържениците ,ние сме милиони,а тия без Булсатком са пак много ,може би поне милион ,а хората от селата със 100 лева пенсия ,те нито имат Дарик радио,нито кабел ,нито сателит ,само 2 програми БНТ 1 и БТВ и радио Хоризонт.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 14 юли 2010 16:24

Който намери линк за мача да поства.Някой ако трябва да направи тема и там да се постват,ако въобще някой намери линк.

anton1oli

Мнениеот anton1oli » 14 юли 2010 16:27

А НАЙ ЛОШОТО Е ЧЕ НИЕ СИ ЛАЕМ А КЕРВАНА СИ ВЪРВИ ТИЯ В *** НАЙ НАКРАЯ ДА НАПИШАТ НЯКОЯ СМИСЛЕНА СТАТИЯ Цирк: Левски - Дъндок извън националния ефир. Така на практика, от ръководството на Левски забиха нож в гърба на привържениците от България, които с нетърпение са чакали да видят първия официален двубой на тима за новия сезон.

Потребителски аватар
peterx
Контакти:

Мнениеот peterx » 14 юли 2010 16:29

Първо, защо ми е да плащам за кабелна или цифрова телевизия? Имам си 4 национални канала и 2 местни.
Имам нет за хубави филми и сериали. На всичкото отгоре и плащам данъци за т.нар. национални телевизии и очаквам да гледам по тях мачовете на българските тимове, а не по някакви кабеларки.
Второ, за някой може да е лесно да отдели 2,5 дена и куп пари, за да пропътува 500 км, но за мене е проблем.
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 14 юли 2010 16:30

anton1oli написа:А НАЙ ЛОШОТО Е ЧЕ НИЕ СИ ЛАЕМ А КЕРВАНА СИ ВЪРВИ ТИЯ В *** НАЙ НАКРАЯ ДА НАПИШАТ НЯКОЯ СМИСЛЕНА СТАТИЯ Цирк: Левски - Дъндок извън националния ефир. Така на практика, от ръководството на Левски забиха нож в гърба на привържениците от България, които с нетърпение са чакали да видят първия официален двубой на тима за новия сезон.

защо цирк - който даде повече той излъчва...?!? :roll:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 14 юли 2010 16:31

Бижутера написа:
anton1oli написа:А НАЙ ЛОШОТО Е ЧЕ НИЕ СИ ЛАЕМ А КЕРВАНА СИ ВЪРВИ ТИЯ В *** НАЙ НАКРАЯ ДА НАПИШАТ НЯКОЯ СМИСЛЕНА СТАТИЯ Цирк: Левски - Дъндок извън националния ефир. Така на практика, от ръководството на Левски забиха нож в гърба на привържениците от България, които с нетърпение са чакали да видят първия официален двубой на тима за новия сезон.

защо цирк - който даде повече той излъчва...?!? :roll:

А бедния народ да го ду*а нали така !?

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 14 юли 2010 16:31

Аз все още не разбирам какво е виновен Левски за проблема, или Булсатком. Аз лично, ако имах такъв проблем бих напсувал Канал 1, които са по-богати от всички останали телевизии взети заеднно, и пак не могат да си свършат работата.

Върни се в “Левски”