Дискусии: Левски - Литекс
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Дискусии: Левски - Литекс
Мръсни, подкупни и безобразни са съдиите в нашето първенство. Каквото и да се напише за тях ще е малко.
svence написа:crap написа:Съдията, скъпи мои, ви спести поне още 3-4 жълти картона накрая на мача, така че не говорете глупости.
Ходи си коментирай Свиленград
Добре бе, какво се дава за удар без по лицето-Йовов удари Том, или пък за ритане на съдията, блъскане и разправия-Йовов пак беше сред замесените, другите не ги помня.
YA GUNNERS YA
kartago написа:svence,
нека да скача, ама да се научат нашите футболисти да не слагат лакъта до главата! Скочи си с лакът и го нацели в главата, много често се дава за това жълт картон!
Ти като скачаш(ако си играл футбол), лактите ти каде са? Хубаво, да даде фаул, ма чак па жълт картон........
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !
Никой не може да ме накара да вярвам, че Еньо трябваше да бъде изгонен.
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !
kartago написа:svence,
нека да скача, ама да се научат нашите футболисти да не слагат лакъта до главата! Скочи си с лакът и го нацели в главата, много често се дава за това жълт картон!
kartago сам го казваш , много често , но не винаги.
В 99 % от случаите в , които играч извърщва подобно нарушение , но е санкциониран с картон преди това , не му се дава втори. Личи си , че много мачове си гледал и разбираш от футбол , затова трябва да знаеш , че е така.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел
svence написа:Никой не може да ме накара да вярвам, че Еньо трябваше да бъде изгонен.
То само това да беше.....
Пълен нещастник...пълен.....И онзи перуката да си ходи,че мамицата му грозна.....
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!
Просто не стават българските съдии и не знам защо се повлияха всички от медийните писания призоваващи да не се викат чужди съдии.Явно има още много да учат, за да могат да свирят толкова отговорни мачове.
Иначе направо не ми се говори, бесен съм, защото освен че ни влияят страничните фактори, ни липсва и късмет, не играхме кой знае какво от тактическа гледна точка, но поне показахме дух.А Рабех да го разкарват колкото се може по-бързо, този не искам да го виждам никога повече с фланелката на Левски, за пореден път направи абсолютна простотия и ни отне победата.
Иначе направо не ми се говори, бесен съм, защото освен че ни влияят страничните фактори, ни липсва и късмет, не играхме кой знае какво от тактическа гледна точка, но поне показахме дух.А Рабех да го разкарват колкото се може по-бързо, този не искам да го виждам никога повече с фланелката на Левски, за пореден път направи абсолютна простотия и ни отне победата.
-
- Контакти:
Ей чорбари прости айде отивайте си коментирайте супата у вашия форум.Браво на ''синъото'' БФС,че отново прати съдия-малоумник,на който главните му органи не фонкциунират.Браво момчета,искаме ви във всички мачове така,благодарим ви!А Литекс никога няма да са истински шампиони,селския лайнар Гришата ако не си купи титлата,шампион не може да стане,по една причина-замирисва на селски картофи. 

Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
svence написа:Никой не може да ме накара да вярвам, че Еньо трябваше да бъде изгонен.
Ами той и не трябваше да бъде гонен. Съдията трябва да повтаря годината, безумно слаб

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Момиров, а за този "съдия" какво ще кажеш?
Пиша тази тема под влиянието на силни емоции след мача. Моля да бъда разбран правилно.
Миналата седмица съдийкото шефче орева света заради грешките на Стефан Спасов, които ощетиха ЦСКА. Много е интересно какво ще каже за тоя престъпник и боклук, който буквално "осра" мача, и развали дербито!
Показателни са коментарите от щаба на Литекс, които нямат очи да подадат жалбата за целенето с камъни в ложите. Нямат очи по време на интервютата да погледнат "в очите" зрителите, а само си зяпат краката и земята!
Коментирайте и вие смешника в черно тук, и най-вече шефчето му

Миналата седмица съдийкото шефче орева света заради грешките на Стефан Спасов, които ощетиха ЦСКА. Много е интересно какво ще каже за тоя престъпник и боклук, който буквално "осра" мача, и развали дербито!

Показателни са коментарите от щаба на Литекс, които нямат очи да подадат жалбата за целенето с камъни в ложите. Нямат очи по време на интервютата да погледнат "в очите" зрителите, а само си зяпат краката и земята!
Коментирайте и вие смешника в черно тук, и най-вече шефчето му

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !