efbet Лига: Арда (Кърджали) - Левски (София), Неделя от 15:15 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Арда (Кърджали) - Левски (София), Неделя от 15:15 ч.
Не гледам студиата на Диема, но казаха ли за балтията от Изгнилата Табела срещу Георги Костадинов?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- ChelseaFUN
- Контакти:
Не знам какво лягане или късмет, ама тия бяха излезнали на кръв и мятаха здрави балтии! На това, ако му викаш лягане… Страшно грозен мач проведоха тия и единственото, с което се отличиха бяха тия балтии!
- metodito
- Контакти:
Aronaks написа:Нико прекали днес. Следя го редовно, много пъти съм съгласен с тезите му, прави много добри анализи, но днес сякаш не беше той. Имаше някаква злоба в него. Първият гол бил от засада. Баси, дори да е така, пак щеше да бием. Просто бяхме по-добри. Ами червения картон, който не беше показан на чалгаджията? Аз съм твърдо против Сираков, но Левски е над всичко и над всички. Веласкес прави чудеса.
Злобно човече излезе този Нико.
Ей, Богу, не разбирам такива хора. Като на онея в темата за политиката. Де не мога да им обясня, че можеш да "филиш" без да "фобиш". И че ако не си за "едните", не значи, че си за "другите". Аз например харесвам, както Мъри, така и Вельо. Самият Веласкес не е той махнал Мъри. Мъри е минало. Харесва ми или не, това е. Да седна да рева и да се тръшкам ли? Този защо не може да го разбере.
А колко са продали мача Арда, то се видя на терена. Да направят едно разследване дали не са били ей така лекинко стимулирани? От сега до края на шампионата очаквайте само такава игра срещу нас. Както и провокации от БФС. Да внимават тези с буйната кръв. Щото за една хвърлена стотинка на терена, като нищо ще ни лишат от публика някой мач.
Не смятам, че тия играха много грубо. По-скоро треньорските им указания са били да накъсват играта по всякакъв начин, при всеки допир симулираха. Такива ще бъдат и указанията в следващия мач. Иначе имаше поне 3-4 цинични нарушения със спъвания отзад за ЧК. Ако бе изгонен попския боклук, Сула нямаше да бъде контузен.
- LoveAndPeace
- Контакти:
Хулио Иглесиас преподава.
Жалко е , че в групата нямаме поне едно момче , което да влиза за 10-15 мин при 2 или 3 на 0
Много важен следващ мач.
Жалко е , че в групата нямаме поне едно момче , което да влиза за 10-15 мин при 2 или 3 на 0
Много важен следващ мач.
Сега всички, които мразят Левски ще започнат да обясняват как ще станем шампиони понеже Шиши така бил наредил :lol: :lol: :lol:
Значи няма вариант Левски просто да е най-добрия отбор в момента. Всички били спрели да играят, за да може Левски да е шампион. Припошката мъка край няма.
Значи няма вариант Левски просто да е най-добрия отбор в момента. Всички били спрели да играят, за да може Левски да е шампион. Припошката мъка край няма.
Проблемът не е, че има мразещи Левски, които твърдят това. По-скоро е жалко, когато левскари го казват.
В цялата картинка липсва Стойчо Младенов, който постоянно щеше да повтаря за директивата.
В цялата картинка липсва Стойчо Младенов, който постоянно щеше да повтаря за директивата.
Това, че се пише по форуми и сайтове, че титлата ни този сезон е капарирана е нормално - то е като удар под пояса. Не е нормалното, че разни сдруженци, ярки фенове на Мъри и др. подобни (уж левскари... а за мен антилевскари) задават тон за борба срещу отбора. Слушах вчера Нико Петров в Спортал и забелязах невероятна злоба... злоба, която и най-големите врагове на Левски не си позволяват да изразяват в едно спортно предаване по медиите.
Съгласен съм с предходните три мнения, с едно малко изключение - за мен тези не могат да бъдат левскари. Никога! Свободата е в нашето ДНК като клуб, нормално е левскарската общност да е отворена за различни мнения относно най-добрите ходове за развитие на отбора. Давам ви веднага и пример - колегата Тристан, който вярва в идеите зад Сдружението и помня, че беше член (може и още да е). Аз не съм го видял веднъж да си позволи да хули безпричинно или да спести похвала, където е било заслужено (вярно, бая сме спорили тук, понякога и с по-остър тон, но винаги в името на доброто на Левски). Тези, като лекето Нико Петров, включително някои членове на форума, споделящи неговите тези, нямат нищо общо с левскарството и никога няма да имат!
- Странджата
- Контакти:
Ако искаш да си публична личност, да влезеш в т.н. мейнстрийм, имаш два пътя - или да си безпринципен и да се носиш по течението, а сега то е - как така Левски ще става шампион, че те даже собственик нямат, а само един президент със съдран джоб, или да защитаваш име, което си си извоювал с труд и честност. Явно второто липсва в случая с този Нико. За него са важни кликовете и парите, които идват с тях. Останалото е за онези, които му пълнят касичката ...
Аз веднаж го отворих - преди време. Отблъсна ме с парвенюшко самочувствие, с което изговаряше христоматийни истини, обвити в "професионален" - разбирай на футболната гилдия, език
Аз веднаж го отворих - преди време. Отблъсна ме с парвенюшко самочувствие, с което изговаряше христоматийни истини, обвити в "професионален" - разбирай на футболната гилдия, език