W84me написа:Muaddib написа:Тази борба свърши с двете грешки във Враца и Пловдив.
25 кръга преди края борбата свършила :)
Остави кръговете. Отборът играе добре
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
W84me написа:Muaddib написа:Тази борба свърши с двете грешки във Враца и Пловдив.
25 кръга преди края борбата свършила :)
TristaNNN написа:Да стискаме палци за Тирето ли? :shock:
Абе, безчест и неумен припок-манипулатор, ти не разбра ли, че левскарите не сме пОтки като оранжевите? Не бихме предали собствените си майки и не бихме направили свирка на дявола, само щото ни изнася в ситуацията, в разрез с принципите ни. Не искаме оранжевата изпадаща тото трупа да бие Лудогорец! Впрочем едва ли ще го разбереш, все пак си припок...
Ако ще ставаме шампиони, ще станем сами, без помощ от микренско-врачанските изпадащи маймуни и мутри.
Утре 3-0 за Разград, припоци по дупките и дебел К*р за Литекс, оле!
Да сме били стискали палци за Цесикату, абе марш от тука с тия безпринципни, слузести слова!
Няма как да ни заразиш с припощина, сами ще си гниете в клоаката на позора! 8-)
Странджата написа:Защо се криеш така скромно? Колко отбора си водил и колко признания си получил, че да наричаш един не лош треньор мишок? Ама овладейте го малко това его бе!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
tmanolov написа:futbolqga написа:tmanolov написа:Късметът на Хулио вече задмина като малка гара този на колЮ, което е перфектно. Големите въпроси са два - кога ще свърши и дали този късмет е заради 15 години невървеж или ще ни се отнема нешо по-нататък? Нещо като Слот миналата година - дано му връзва още дълго време
Човек, опитвам се да ти разбера гледната точка, но не успявам. Кое днес беше късмет? Имаме 33 удара, 11 от които точни. За мен всичко под 3 гола в този мач щеше да е луд карък. Вярно, нямаме кадърен голаджия, но тотално доминирахме и заслужавахме да победим и по-убедително, според мен.
С Мъри също имахме такива мачове (11 ли там, колкото ги броим) и не се случваше, въпреки смазващото превъзходство, та даже и падахме. Т.е вариантите сега са 3:
- кАсмет
- Хулио е невероятен тактик и ман сити ще го вземат за заместник на пеп
- г.з. е решил да спре за малко с тотото
Иначе всички искаме Левски да е първи и тази победа е важна, но спокойно можехме и да го загубим този мач, въпреки всичките ни удари към вратата, ако литъл Урсула бе беше хванал второто им положение (от обшо 2). Това е
futbolqga написа:tmanolov написа:futbolqga написа:tmanolov написа:Късметът на Хулио вече задмина като малка гара този на колЮ, което е перфектно. Големите въпроси са два - кога ще свърши и дали този късмет е заради 15 години невървеж или ще ни се отнема нешо по-нататък? Нещо като Слот миналата година - дано му връзва още дълго време
Човек, опитвам се да ти разбера гледната точка, но не успявам. Кое днес беше късмет? Имаме 33 удара, 11 от които точни. За мен всичко под 3 гола в този мач щеше да е луд карък. Вярно, нямаме кадърен голаджия, но тотално доминирахме и заслужавахме да победим и по-убедително, според мен.
С Мъри също имахме такива мачове (11 ли там, колкото ги броим) и не се случваше, въпреки смазващото превъзходство, та даже и падахме. Т.е вариантите сега са 3:
- кАсмет
- Хулио е невероятен тактик и ман сити ще го вземат за заместник на пеп
- г.з. е решил да спре за малко с тотото
Иначе всички искаме Левски да е първи и тази победа е важна, но спокойно можехме и да го загубим този мач, въпреки всичките ни удари към вратата, ако литъл Урсула бе беше хванал второто им положение (от обшо 2). Това е
Явно има разлика в дефиницията на това що е то "късмет". За мен, 11-те на Мъри бяха върховен карък. Същото важи и за Хулио, с изключение на 2-3 мача от евротурнирите. Във всеки един мач от вътрешното първенство сме надигравали съперника категорично - повече владеем топката, повече опасни атаки изграждаме, повече удари отправяме, до повече статични положения достигане. Ако Левски беше в ролята на Локо Пловдив от миналия мач и беше победил, щях да кажа - да, имахме огромен късмет. Което автоматично означава, че ние сме станали жертва и на карък в този и други мачове (Ботев Враца, Лудогорец и т.н.).
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
ananas написа:Пожелавам само лоши неща на Диемите и БФС-то, футбол се играе най-хубаво през деня, тия нощни мачове да си ги заврат в дебелите задници. Поне нямаше силен вятър в Сухата река и не беше чак толкова студено.
И един въпрос за всички, може да се пусне анкета направо- колко от вас смятат, че Сула е способен да ритне топката от центъра в аут без да тупне на земята? Аз не съм 100% сигурен...
Muaddib написа:Да. Като добавим и факта, че не ги бихме в директния мач, работата вече е ясна. Не е забранено да се мечтае, де. Да не си разочарован после обаче :(
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта