tmanolov написа:metodito написа:@тmanolov: Не си сериозен. Бах тоз "късмет". Я преброй мачовете без загуба? Ако говориш за некадърие на нападателите, понеже на мач има едно 4-5 удари в тялото на противниковия вратар, ок, ама крайният резултат - не. Реално повечето ни победи трябваше да са много по-изразителни.
аре па глупости на кило, Мето - ти нали беше мъревист или смени плочата и вече ис раевист - айде дай сега за 11 поредни без победа. Левски играе отпред за 0:0, а отзад - както дойде - огромен кАсмет е, че в момента А група е тотален пълнеж. Само да припомня, че ако не беше ултра късмета ни с евреите, сега щяхме да сме с нов тренер - ЕКТ сериозно самозаблудиха някои фенове, че имаме отбор
Няма начин да сменя "религията". Аз вероятно съм по-голям мъревист и от теб (ма не съм споделял за поредното му признание тук, че да не буня духовете :)). А ти недей подценява евреите. Защото много хора това правят. Ако беше късмет, знай само, че в следващия мач - с Брага или с азерите, щеше да ни се върне. Така работи системата. Може би те заблуждава това, че Вельо се опитва (с успех) да играе тоя грозния, "модерен", хоризонтален футбол.
Аз заради този тип футбол гледам вече четвърти мач в последния месец от английската Лига 1. "Вертикален" и романтичен футбол, без ВАР, и всякакви изгъзици - тики-таки, "затваряне на пространства" и всякакви такива.
П.С. АЗ и като цяло холандците също не изповядват "клати-клати футбола", който може днес да го гледаш навсякъде. А онзи романтичен нападателен футбол. Заради и това не му се получи там на Вельо.