efbet Лига: Ботев (Пловдив) - Левски (София), Вторник от 17:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: efbet Лига: Ботев (Пловдив) - Левски (София), Вторник от 17:30 ч.

Мнениеот tmanolov » 01 окт 2025 10:22

metodito написа:@тmanolov: Не си сериозен. Бах тоз "късмет". Я преброй мачовете без загуба? Ако говориш за некадърие на нападателите, понеже на мач има едно 4-5 удари в тялото на противниковия вратар, ок, ама крайният резултат - не. Реално повечето ни победи трябваше да са много по-изразителни.

аре па глупости на кило, Мето - ти нали беше мъревист или смени плочата и вече ис раевист - айде дай сега за 11 поредни без победа. Левски играе отпред за 0:0, а отзад - както дойде - огромен кАсмет е, че в момента А група е тотален пълнеж. Само да припомня, че ако не беше ултра късмета ни с евреите, сега щяхме да сме с нов тренер - ЕКТ сериозно самозаблудиха някои фенове, че имаме отбор
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Beyonddeath
Контакти:

Мнениеот Beyonddeath » 01 окт 2025 10:24

Plovdiv_1926 написа:
Beyonddeath написа:Еднпо се чудя, като дойде тоя Октомври и Левски тотално се променя. И това много години наред. Като се сетя за началото на този век, ми излизат пак някакви тъпи спомени, че все октомври и ноември са ни тегави. Губят мотивация или просто са си некадърни след 10тина мача от първенството.

Аз друго съм забелязал, почти всяка година, в която се засилвате за титла, до 10-ти кръг имате само 1-2 излизания от София, такива като Томислав надуват балона и еуфорията как задължително трябва да сте шампиони и при няколко по-тежки мача идва спад и в настроение, и в игра. Нормално е да не вземете две поредни гостувания в Пловдив при това ниво на организация в клуба ви в сравнение с конкурента, трябва Лудогорец да бъркат често, за можете да сте в битката за титлата до края.

Прав си, за мен Томислав е тотален смешник. Не го слушам или гледам от поне 15 години, все надува кавала, как ТРЯБВАЛО, да сме шампиони. То и аз трябва да съм с Анджелина Джоли, ама жената не дава - това е реалността. И на мен ми се иска да правя какви ли не неща с актрисата, ама с тоя малък х.., на дали ще мога :D. Същото е и с Левски, всички искат да сме шампиони, ама не си казват истината, че са ни малки за тая работа. 90% от нещата, които се случват в клуба са тотален хаос и няма как да е реално да се става шампион.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 01 окт 2025 10:29

Ххаххахахаххахаха :mrgreen: :lol: :mrgreen:
За приключенията с Анджелина :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 01 окт 2025 10:31

tmanolov написа:
metodito написа:@тmanolov: Не си сериозен. Бах тоз "късмет". Я преброй мачовете без загуба? Ако говориш за некадърие на нападателите, понеже на мач има едно 4-5 удари в тялото на противниковия вратар, ок, ама крайният резултат - не. Реално повечето ни победи трябваше да са много по-изразителни.

аре па глупости на кило, Мето - ти нали беше мъревист или смени плочата и вече ис раевист - айде дай сега за 11 поредни без победа. Левски играе отпред за 0:0, а отзад - както дойде - огромен кАсмет е, че в момента А група е тотален пълнеж. Само да припомня, че ако не беше ултра късмета ни с евреите, сега щяхме да сме с нов тренер - ЕКТ сериозно самозаблудиха някои фенове, че имаме отбор

Няма начин да сменя "религията". Аз вероятно съм по-голям мъревист и от теб (ма не съм споделял за поредното му признание тук, че да не буня духовете :)). А ти недей подценява евреите. Защото много хора това правят. Ако беше късмет, знай само, че в следващия мач - с Брага или с азерите, щеше да ни се върне. Така работи системата. Може би те заблуждава това, че Вельо се опитва (с успех) да играе тоя грозния, "модерен", хоризонтален футбол.
Аз заради този тип футбол гледам вече четвърти мач в последния месец от английската Лига 1. "Вертикален" и романтичен футбол, без ВАР, и всякакви изгъзици - тики-таки, "затваряне на пространства" и всякакви такива.

П.С. АЗ и като цяло холандците също не изповядват "клати-клати футбола", който може днес да го гледаш навсякъде. А онзи романтичен нападателен футбол. Заради и това не му се получи там на Вельо.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 01 окт 2025 11:08

tmanolov написа:Утре, т.е. днес, вестниците, първи :lol:

В реалността сме играли 4 мача с отборите от топ 6 и равносметката не е уау - 1-2-1 и 2:2 голова разлика - всеки сам да си преценЯ, колкото и да говорим за едва 10 изиграни кръга. Обаче пък бием слабаците, което нито Генчев, нито Мъри правеше, докато на Хулио му връзва и успява с голове в поселдните минути. Някои му викат класа, аз го наричам късмет - пак всеки сам си преценЯ :mrgreen:

Напълно нормална статистика за мачове с преки конкуренти. На преките ни конкуренти каква е статистиката от тези мачове?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 01 окт 2025 11:09

W84me написа:

В реалността сме играли 4 мача с отборите от топ 6 и равносметката не е уау - 1-2-1 и 2:2 голова разлика - всеки сам да си преценЯ, колкото и да говорим за едва 10 изиграни кръга. Обаче пък бием слабаците, което нито Генчев, нито Мъри правеше, докато на Хулио му връзва и успява с голове в поселдните минути. Някои му викат класа, аз го наричам късмет - пак всеки сам си преценЯ :mrgreen:

Напълно нормална статистика за мачове с преки конкуренти. На преките ни конкуренти каква е статистиката от тези мачове?

Дефинирай преки съперници :)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 01 окт 2025 11:10

tmanolov написа:
W84me написа:

Отборите от Топ 6.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 01 окт 2025 11:18

tmanolov написа:
drvasko98 написа:
Ми то ако имаме 3-1-0 примерно срещу топ 6, ще сме сигурни шампиони. Голям късмет е с две греди от създадени положения. На фона на създадените ситуации в мачовете сме много под очаквания брой вкарани голове

Ми в топ 6 са делиорманци, ние, цеката, локо от кюстендил, ботев от враца и черно море - колко пък да са велики останалите, извън делиорманци? Хубаво две греди от голови ситуации (втората си беше случайна и не голова), ама срещу полуизпадналите ботевЪ, а срещу цека тийм как бяхме - луд ксъмет да вкараме с първите си два удара и после? та ние дори срещу ботеЪ лежахме и бавихме в края, все едно сме славия :oops:

Ама ти се представяш всичките ситуации да са като на Сангаре, при защита на 10-15 метра пред вратаря. Имаше точно подаване към непокрит играч на 8-9 метра от вратата, колко по-изработена ситуация да е, че да не е случайна. То и пасът на Бурас е случаен, може следващите 5 да не ги направят с такъв тайминг...Ботев не само, че няма да изпадне, а и ще е около 10-11 място. И въобще не е толкова слаб отбор.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 01 окт 2025 11:18

W84me написа:
tmanolov написа:
W84me написа:

Отборите от Топ 6.

Ботев Враца ли :) На делиорманци им е 1-2-0, като и трите им мача са гостувания, а на цека тийм е 1-0-1, на Локо Пд е същото като нас 1-2-1, на Враца е 1-1-1 и на черно море е 0-1-1 - така, като гледам, само Морето (Айде и Локо Пд по голова разлика) са с по-лоши показатели от нас в топ 6, като гледаме среден брой точки на мач
Непринуден написа:

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 01 окт 2025 11:20

drvasko98 написа:
tmanolov написа:
drvasko98 написа:
Ми то ако имаме 3-1-0 примерно срещу топ 6, ще сме сигурни шампиони. Голям късмет е с две греди от създадени положения. На фона на създадените ситуации в мачовете сме много под очаквания брой вкарани голове

Ми в топ 6 са делиорманци, ние, цеката, локо от кюстендил, ботев от враца и черно море - колко пък да са велики останалите, извън делиорманци? Хубаво две греди от голови ситуации (втората си беше случайна и не голова), ама срещу полуизпадналите ботевЪ, а срещу цека тийм как бяхме - луд ксъмет да вкараме с първите си два удара и после? та ние дори срещу ботеЪ лежахме и бавихме в края, все едно сме славия :oops:

Ама ти се представяш всичките ситуации да са като на Сангаре, при защита на 10-15 метра пред вратаря. Имаше точно подаване към непокрит играч на 8-9 метра от вратата, колко по-изработена ситуация да е, че да не е случайна. То и пасът на Бурас е случаен, може следващите 5 да не ги направят с такъв тайминг...Ботев не само, че няма да изпадне, а и ще е около 10-11 място. И въобще не е толкова слаб отбор.

Аз не видях Ботев да са в глуха отбрана през целия мач и да са сгъстили полето, като нас срещу Брага - напротив, играха си сравнително товорено. Пасът на ррезака беше стрхотен, дано има още много такива, а за Сангаре обясних защо вкара :mrgreen:
Непринуден написа:

Върни се в “Левски”