efbet Лига: Ботев (Враца) - Левски (София), Неделя от 21:15 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: efbet Лига: Ботев (Враца) - Левски (София), Неделя от 21:15 ч.

Мнениеот blue avalanche » 18 авг 2025 13:42

Тук се пробутва някаква мантра, че сме равни на Лудогорец и те само с рефери и пари могат да спечелят титлата. Сериозно?
След като е така, защо реферите не ги "бутнаха" срещу Локо Сф?
На нас рефера ли ни беше виновен, че не можахме да бием Ботев Вр?

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 18 авг 2025 13:58

Разбира се, ще съдията е виновен. Ако беше изгонил поне двама от Ботев Вр още в началото плюс дузпа или две, щяхме да победим убедително. ;)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 18 авг 2025 14:01

blue avalanche написа:Тук се пробутва някаква мантра, че сме равни на Лудогорец и те само с рефери и пари могат да спечелят титлата. Сериозно?
След като е така, защо реферите не ги "бутнаха" срещу Локо Сф?
На нас рефера ли ни беше виновен, че не можахме да бием Ботев Вр?

Не е мантра, а факт - от пролетта сме равностойни на Лудогорец по резултати в мачовете помежду ни и по спечелените точки. Даже леко ги превъзхождаме в тези показатели.
Виж какви картони дадоха на Локо за "бавене" и какво правеха Ботев, и как реагира съдията на нашия мач и тогава коментирай. Няма как да им дадат дуспа за нарушение извън наказателното, все пак.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 18 авг 2025 14:16

tmanolov написа:
Highlander написа:Ключов мач за целия сезон на Левски. Победата беше абсолютно задължителна. Сега ще се скапе и тонуса, и настроението на отбора, като това нещо ще се пренесе и в мача ни в четвъртък, което може да има фатални последици. Отделно и след грешката на делиорманци, да направиш същата грешка веднага след тях е престъпление.

Не е престъпление, а славизация! Ако и след този нареден от г.з. и неговите господари мач не светне ламБата, значи си заслужаваме славизацията изцяло. Жалко или пък не - повечето фенове са славизирани вече и всичко е точно.

Славиизация, че вратаря на Ботев Враца направи мача на сезона си? Да, играхме мудно, да тия и ония не са за нивото на Левски, но вратаря им, който е върл цесекар извади няколко 100 процентови гола, имаше греда, рикошети, топката го удари в лицето след удар на Кирилов и тн.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 18 авг 2025 15:02

Highlander написа:
Твърдо съм на мнение, че трябва да се започва с титулярите такива мачове. Съперника да бъде натиснат с висока преса, да бъде пробит и влезе ли един гол, подобни мачове стават супер лесни. Тия негодници от Враца щяха да се поотворят, да им мушнем втори гол, след това пускане на резервите и максимално намаляне на темпото. Веднъж стомната за вода със Септември, втори път със Славия, на третия се счупи точно със сателита на тирето.

Точно така е... Мен затова толкова ме е яд. Отново изгубени точки от изцяло наша глупост...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 18 авг 2025 15:05

Serafim написа:
Славиизация, че вратаря на Ботев Враца направи мача на сезона си?

Почти всички удари бяха в него... Какъв мач на живота и сезона си е направил този ментак.
Не е първият вратар, който правим да изглежда като Касияс, Буфон и Нойер взети заедно.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 18 авг 2025 19:51

С риск да бъде обявен за пиян, напечен от слънцето, полудял или надрусан, ще кажа, че на мен мачът ми хареса, въпреки пропуснатата победа. Ще кажа и защо.
- Не си спомням кога за последно сме мачкали така като гости роден отбор и то на неудобен за нас стадион срещу традиционна тото-трупа на "спортен меценат" - говедомрацез. Мисля, че статистиката след мача го доказва - та тия нямат точен удар във вратата, ако не бъркам. И съм сигурен, че играха на кило кръв и метър кожа!
- Искам да виждам точно такъв Левски - когато мачът не върви, това да амбицира сините да са още по-агресивни и още по-непримири, буквално до последната секунда.
- Хареса ми, че въпреки нежеланото за нас развитие на мача, отборът си атакуваше все така "футболно', без познатите допреди години панически млатения и изсипвания на топчето напред и в наказателното на противника.
- По-добре е да загубим точки в 5 кръг, за да може сеньоро да си извади необходимите поуки и да избегне такива неприятности срещу по-тегавите противници, които ни чакат скоро. Например, в следващия кръг играем с Чорбата - ужасно неудобен и крив съперник за нас. В един момент ни чакат пловдивските отбори, тиретата, каузи, кърджалийци - нека сега да се вземат нужните мерки, отрано.
- И сега забавното: Щом това реми не изкара припоците от дупките, значи все пак игрово сме на прав път. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

SiirStenleyRoise
Контакти:

Мнениеот SiirStenleyRoise » 18 авг 2025 20:12

Тук пак са написане сума ти глупости. Резервите са си топ и спокойно влизат в топ 5 на "А" група ако играят само те, който очаква да имаме 11 резерви на нивото на титулярите е пил газ. До края на сезона има маса време и от тоя Х във Враца нищо не зависи, ако очаквате само да бием наред, такъв отбор няма на планетата.
Благодарим Ви, г-н Сираков!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 18 авг 2025 21:41

koisa написа:
W84me написа:За момент си бях помислил, че сме надмогнали момента с рязането на вени след подобни мачове. Изиграли сме 11 мача за 35 дни, първото полувреме играхме със състав, който и на тренировка не играе заедно. Няма нужда от трагедии.

Ние така сме надмогнали и момента, че Левски не е ставал шампион от 16 години. Какво са още 20-30... Да не правим трагедии!

Коя страна в света, в Европа има шампион 14 години подред?
Уродите във Фифа, Уефа спят ли? Не подозират ли нещо или са корумпирани като нашите.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 18 авг 2025 21:47

NOMER14 написа:Коя страна в света, в Европа има шампион 14 години подред?
Уродите във Фифа, Уефа спят ли? Не подозират ли нещо или са корумпирани като нашите.

Те Байерн затова ли по-миналият сезон я пуснаха, че да не ги погне УЕФА? Иначе 12 от 13 е съвсем нормално.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Левски”