efbet Лига: Левски (София) - Черно море (Варна), Неделя от 17:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Вълчан

Re: efbet Лига: Левски (София) - Черно море (Варна), Неделя от 17:30 ч.

Мнениеот Вълчан » 13 апр 2025 20:09

Bog_Puyol написа:Генчев изобщо не беше лош треньор. В Лудогорец пазя добри спомени от него особено есента на 2019г и мачовете в Европа, където премазахме Ференцварош и ЦСКА Москва с разгромни победи.

Да ама сините фенове го разкъсаха. Тук във форума ако се върне лентата назад какви простотии се изписаха. Е това го правят 5-6 човека тук със всеки треньор. Така ще е и със следващият. Любов към отбора кво да се прави....

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 апр 2025 20:15

Bog_Puyol написа:
tmanolov написа:
icemanbg33 написа:Въпроса за Генчев е принципен. Не махаш треньор когато изпълнява целите си.

Спрял е любимият ти г.з да влезе в съблекалнята, а склерозиралият комарджия все още се изживява като мутра през 90-те. Хубавото е, че с неговите тремори не му остава още много. И това е единственият шанс за нас

За втори път в рамките на дни пожелаваш смъртта на Наско Сираков, който е легенда номер 2 на клуба след Гунди (като играч). Каквито и кусури да има като ръководител, не е нормално да пишеш това по негов адрес. Изображение

Тази измет съм в задраскал с големия флумастер още есента на 1994 - дотогава ми беше идол, заради когото съм стигал до бой с бъдещите припоци. След есента на 1994 ми беше безразличен, а след пролетта на 2023 го мразя повече и от бх, а аз рядко мразя нещо и някого. Когато и да умре, все ще е късно! Амин!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 13 апр 2025 20:17

Генчев е посредствен треньор, но както казах когато назначиха испанеца, Генчев ще ни се стори великан на фона на Хуйо.
Сега го слушам какви глупости ги плещи на пресконференцията, като звучи, че едва ли не случайно сме загубили. Абсолютен лузър.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 апр 2025 20:17

Вълчан написа:
Bog_Puyol написа:Генчев изобщо не беше лош треньор. В Лудогорец пазя добри спомени от него особено есента на 2019г и мачовете в Европа, където премазахме Ференцварош и ЦСКА Москва с разгромни победи.

Да ама сините фенове го разкъсаха. Тук във форума ако се върне лентата назад какви простотии се изписаха. Е това го правят 5-6 човека тук със всеки треньор. Така ще е и със следващият. Любов към отбора кво да се прави....

Генчев съм го подкрепял от първия до последния ден! И то напълно безрезервно - беше левскар, а не безразлично безразборен чуждестранен несретник
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 13 апр 2025 20:17

mrw8 написа:Освен на феноменалните ни чужденци, магьосници на зеления килим, много поздави и на Давидов, и на ВАР, пак са били с телефоните в ръка и отворени сайтове за залози.

Факт е, че срещу нас свириха няколко дузпи за игра с ръка, които къде, къде бяха по-спорни от това днес. За мен по-чиста дузпа за игра с ръка е само ако защитника се метне с плонж и хване топката.

Reckless

Мнениеот Reckless » 13 апр 2025 20:19

tmanolov написа:
CSKA69 написа:
tmanolov написа:
Bog_Puyol написа:Сега манолката ще каже, че Насо е играл обръщалка за да оправи бюджета. Изображение

Ти го каза, аз за този мач нямам инфо. Казах, че истински ще е мачът ни във Варна и той ше е тестът за отбора. Паднахме. Иначе на Левски са обещани ект, така както на Лудогорец е обещана титла, а на припоците - стадион (и няма да играят в ект). Всичко е точно

ЦСКА ще играе в евротурнирите през Купата, без значение дали я печели или не ;) Който разбрал, разбрал..

ЦСКА умрЕ, но ЦСКА-София няма да играе в ект - тива ви е цената за стадиона

Не е вярно. Цената за стадиона е 90 милиона. Нещо си се омешал !

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 13 апр 2025 20:20

Сини пеперудки къде отлетяхте? Дойде ли ви края......Абонатите ни мили. Какъв душевен оргазъм. Митко Тонев президент, президент. Време е за бутонките на Ромето с чаша в ръка. Наздраве моряци

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 13 апр 2025 20:21

Бахти естественото положение,освен ако не е самолет
Изображение
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 13 апр 2025 20:22

vvessel написа:Генчев е посредствен треньор, но както казах когато назначиха испанеца, Генчев ще ни се стори великан на фона на Хуйо.
Сега го слушам какви глупости ги плещи на пресконференцията, като звучи, че едва ли не случайно сме загубили. Абсолютен лузър.

Този все повече ми заприличва на Пепе Мурсия, ма оня поне го изгониха набързо

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 13 апр 2025 20:23

Вълчан написа:

Е щото е българин, ако се казваше Генчевич, или Генчалес, щеше да е някакво невиждано божество.
И между другото, на Герена всеки треньор се оказва некадърник - Дерменджиев, Ил.Илиев, Хубчев, Генчев, Костов и т.н. Защо ли?
Последна промяна от glarus_ds на 13 апр 2025 20:25, променено общо 1 път.
CHELSEA

Върни се в “Левски”