efbet Лига: Арда (Кърджали) - Левски (София), Неделя от 17:00 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Арда (Кърджали) - Левски (София), Неделя от 17:00 ч.
Баси този тренер кои мачове гледа и кво шмърка? От второто полувреме на мача със Спартак играта на Левски е трагедия. Отборът е надиграван и само някакъв кански късмет доведе до три равенства, а не три загуби. И тоя бил доволен. От какво бе?! С този треньор на който му харесва това, което всички виждаме няма да има успехи.
Веласкес е абсолютно недоразумение, както се очакваше предварително. Успя да заблуди в началото, но нещата май започват да си идват на мястото. Нещо като Сангаре но треньор. Личи си, че е водил средняци и няма никакви успехи. Арда бяха със смъкнати гащи и две смени в 60-тата минута можеха да решат мача, обаче треньора подходи по абсолютно глупашки начин го загуби. Това равенство си е загуба, защото съперника нищо не игра. Ние също нищо не играхме, но Арда играха направо като хванати.
Не знам какъв олигофрен трябва да си да държиш абсолютно неефективния Сангаре почти до края на мача, вместо да пусне Колев, както и поредната глупост да остави Джемили да се мотае като муха без глава и да си изкара безумен втори жълт. Тия които пусна определено оживиха мача, но защо трябваше да чака до момента, когато вече беше безсмислено. Сега след паузата очаквам да сме още по-зле.
Хулио ми е Костов но с повече ръкомахания на тъча.
Не знам какъв олигофрен трябва да си да държиш абсолютно неефективния Сангаре почти до края на мача, вместо да пусне Колев, както и поредната глупост да остави Джемили да се мотае като муха без глава и да си изкара безумен втори жълт. Тия които пусна определено оживиха мача, но защо трябваше да чака до момента, когато вече беше безсмислено. Сега след паузата очаквам да сме още по-зле.
Хулио ми е Костов но с повече ръкомахания на тъча.
Последна промяна от vvessel на 16 мар 2025 19:36, променено общо 1 път.
W84me написа:Eminem написа:Все така да ви радват! Заслужавате си мизерното състояние на клуба!
Никой не се радва, в грешка си! Яд ме е, че някакви черни безработници са по-добре от българчетата...
По-голямата вина за това са некадърните треньори в школите. Вместо това ръководство да пръска пари на вятъра за некадърни мигранти, можеше да ги даде в това направление.
Но както някой тук спомена - клубът е превърнат в "сергия за алъш-вериш с посредственяци"…
След паузата заради тъпите мачове на националния следват 3 мача за 7 дни преди този с Морето. Важното е да не се скъсява разликата с тях.
veni__85 написа:Веласкееееес последните 5 мача Левски е на 5 място.
Тире, число, Лудогорец и Септември имат повече точки.
Щом картоните на Охене и Джемили за теб са ОК.........
Човекът каза за пролетните 6 мача - с 3 победи и 3 равни сме си първи, единствени без загуба.
Чак пък толкова тъпа игра не съм забелязал. Момчетата се движеха много. Темпото бе на висота. Отпред куцаме и то е видно. Мача го вземахме ако не беше картона.
NOMER14 написа:veni__85 написа:Веласкееееес последните 5 мача Левски е на 5 място.
Тире, число, Лудогорец и Септември имат повече точки.
Щом картоните на Охене и Джемили за теб са ОК.........
Човекът каза за пролетните 6 мача - с 3 победи и 3 равни сме си първи, единствени без загуба.
Славия има ли загуба? ;) Отделно загубихме най-важния си мач през пролетта.
От играта, която виждаме в последните 4 мача и половина за нас няма абсолютно нищо важно до края на първенството. С подобна игра и класиране за ЕКТ срещу по-качествен противник като нищо ще счупим антирекордите на Каузата.
Последна промяна от alexdb на 16 мар 2025 19:45, променено общо 1 път.
Eminem написа:По-голямата вина за това са некадърните треньори в школите. Вместо това ръководство да пръска пари на вятъра за некадърни мигранти, можеше да ги даде в това направление.
Но както някой тук спомена - клубът е превърнат в "сергия за алъш-вериш с посредственяци"…
То тези некадърници някой ги назначава и ги държи. Точно малоумното ръководство осира всичко което може да се осере, като при толкова слаби съперници успяваме да се дъним безобразно, заради абсолютно неадекватна кадрова политика. Убеден съм, че ако в отбора бяха върнати хората от Септември и беше оставен и Бачев, тия момчета щяха да изядат тревата и да победят. Вместо това гледаме Сангаре, Бала и Джемили да се мотаят, като първия не може една топка да овладее като хората, да не говорим да излезе на голова позиция, втория един пробив не му видях, а уж е крило, а и единственият му удар беше блокиран, третия освен да се върти с топката и да му я взимат както и глупашкия червен картон, с друго не го запомних.
Но както казваш бизнес трябва да има, да се превъртат едни кинти с чернилки.
Следващия мач без берачи на памук, а с миячи на чинии, че да видим разликата.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Вълчан написа:Чак пък толкова тъпа игра не съм забелязал. Момчетата се движеха много. Темпото бе на висота. Отпред куцаме и то е видно. Мача го вземахме ако не беше картона.
Веласкес ти ли си?
И отпред като куцаме що ги държим тези куци коне?