Локо Пд такъв му е стилът - оставя противникът да играе. Мачовете ни с тях са си такива.
Разликата с втория отбор е вече 5 точки.
efbet Лига: Локомотив (Пловдив) - Левски (София), Петък от 21:15 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Локомотив (Пловдив) - Левски (София), Петък от 21:15 ч.
rane написа:Критикарите на Пламен Андреев... неШо си траете. Шо така?
Поне една добра дума можехте да напишете.
А, писахме вече - втори мач със суха мрежа.
Някои колеги споменават мача с Разград и хвърлят боб. Ами, да им видим програмата - имат мач от 3 кръг на ШЛ срещу коравия азербайджански Карабах, а ние им гостуваме точно 4 дни след втория сблъсък.
При всяко положение, непосредствено след мача с нас ще играят плейоф за влизане в групите (ШЛ или ЛЕ, зависи от изхода от битката с азербайджанците).
Между двата мача с Карабах, по програма имат мач с Ботев(Пловдив).
При този сгъстен цикъл не мисля, че е в техен интерес да подхождат високомерно и арогантно към срещата с нас в 5 кръг, по-добре е да си я отложат. Все пак е видно, че в началото на сезона не сме Микре-София-Етрополе (София) да се бием сами по навик и от комплекси в Разград. ;)
При всяко положение, непосредствено след мача с нас ще играят плейоф за влизане в групите (ШЛ или ЛЕ, зависи от изхода от битката с азербайджанците).
Между двата мача с Карабах, по програма имат мач с Ботев(Пловдив).
При този сгъстен цикъл не мисля, че е в техен интерес да подхождат високомерно и арогантно към срещата с нас в 5 кръг, по-добре е да си я отложат. Все пак е видно, че в началото на сезона не сме Микре-София-Етрополе (София) да се бием сами по навик и от комплекси в Разград. ;)
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- Der Schmarotzer
- Контакти:
След Киро Миланов, Сангаре е първата девятка в Левски, която истински ми харесва. Гледал съм ги всички, но няма друг, който да напомня играта на най-великата синя девятка след Гунди. Само е малко по-липав и чуплив от Байко. Освен това играта на днешния Левски е като на този от моите детски години: раздаване до последно, мачкане и забавляване на публиката, та да й е кеф да ходи на стадиона. Не знам колко още мача ще продължи това, но си е кеф...
Кога ли ще се намесят страничните фактори...
Ние сме Левски, Левски (София)!!!
Добра дума за кое? Спасяване ли направи, голова атака ли стартира?
Иначе, пореден фантастичен мач за отбора! Единственото жалко е, че пропуснахме да постигнем още по-убедителна победа и да решим мача малко по-рано.
Личи си че има нов треньор и истинска конкуренция. Още е млад и зелен има на къде да се развива.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Der Schmarotzer написа:След Киро Миланов, Сангаре е първата девятка в Левски, която истински ми харесва. Гледал съм ги всички, но няма друг, който да напомня играта на най-великата синя девятка след Гунди. Само е малко по-липав и чуплив от Байко. Освен това играта на днешния Левски е като на този от моите детски години: раздаване до последно, мачкане и забавляване на публиката, та да й е кеф да ходи на стадиона. Не знам колко още мача ще продължи това, но си е кеф...
Айде сега....
Киро Миланов си бе друг вид централен, защото футболът бе друг.
Ех, тоя Рейпас.
Иначе 9-ките ни бяха различни по стил - Гонзо, Мишо Вълчев и Наско в късните години.
Игра при нас 4 сезона. Комунистите от цесека му прекратиха кариерата. Тези неща трябва да се знаяят и от по-младите Левскари!
Прав си, няма за кое. Ти играта му гледа ли я изобщо? Позиционирането му, спокойствието при намесите му, излизанията му, при едно от които направи 20+ метров спринт и пресече извеждащо подаване, след като защитата ни беше увиснала ... Втори мач играе, втора суха мрежа. Заеви.futbolqga написа:rane написа:Критикарите на Пламен Андреев... неШо си траете. Шо така?
Добра дума за кое? Спасяване ли направи, голова атака ли стартира?
...
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."
пак ще кажа и с това ще да свърша."
Поради тази причина ли трябва да го хвалим? :lol:
Всички вратари са учени да правят това още от малки - излизане, позициониране, намеса при центриране ..... (при нас се правеше това в аматьорски отбор в 8 клас още), но не помня пък чак да сме изтъквали велика игра на вратаря.
Честно ли заради това трябва да казваме, че е направил някакъв супер мач? :lol:
Всички вратари са учени да правят това още от малки - излизане, позициониране, намеса при центриране ..... (при нас се правеше това в аматьорски отбор в 8 клас още), но не помня пък чак да сме изтъквали велика игра на вратаря.
Честно ли заради това трябва да казваме, че е направил някакъв супер мач? :lol: