vvessel написа:alexdb написа:vvessel написа:NOMER14 написа:Ако сме пети, гостуваме на втория(морето), четвъртия(ЛокоПд) и шестия. Втория кръг домакинстваме на третия(тирето) и последния кръг на Разград. Ако бъркам, ме поправете. Чакаме Бирое какви ще ги мъдри.
Ами май вече няма вариант да сме четвърти.
Няма как Локо Пловдив да загубят и двата си мача.
Така като гледаш бродирането ни в последните четири мача какво значение има дали Локото ще загуби и двата си мача при положение, че с тая игра аз не виждам ние как ще спечелим нещо в следващите си 6 мача.
То е ясно, че няма да сме четвърти в крайното класиране, но ако станем четвърти преди плейофите, можем да имаме различна програма, защото като пети програмата ми се струва доста куца. Не че има някакво особено значение програмата за представянето ни. Ще ядем бой наред.
Буферите играят приличен футбол, а и те реално имат шанс и за третото място, така че още утре ще са се подсигурили. Отделно имат и мач с Числото като домакини. Ние сме трагедия, а Берое винаги се хвърля срещу нас на 200% така че не съм оптимист, че и от тях ще вземем нещо. След последните три мача сме в миманса и просто трупата ще подтичква до края на сезона за здраве. После чакаме Мажоритарят да доведе още 5 Хоакинчета, а Костов да развие супер-талантите на Галчев, Михалев и Марин и ни чака светло и розово бъдеще.