efbet Лига: Локомотив (София) - Левски (София), Събота от 18:45

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vlong
Контакти:

Re: efbet Лига: Локомотив (София) - Левски (София), Събота от 18:45

Мнениеот vlong » 10 сеп 2022 21:46

Айде сега кажи коя ръка е позволена?
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 10 сеп 2022 21:47

Тръгнахме несериозна към мача с буферите.
Само с 4 резерви!
Новаците Хебър имали излишък от футболисти. Разпратили трима.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 10 сеп 2022 21:48

vlong написа:Щото като гледам разполагаме с 15 играчи

Пролетта с колко бяхме? 25? 30? Сравни играта тогава и сега. Тогава ще си отговориш защо падаме днес от Локото.
Иначе за мен няма проблем... Ако искате до Коледа се оправдавайте със съдиите като едни други дето все някой друг им е виновен, че нищо не играят.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 сеп 2022 21:49

Абе хора, какво значение има как си играл, когато съдията прави такова отсъждане в 90 минута? Това не отговаря на никакви правилници, точки, подточки и прочие. Това е явна съдийска зависимост.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 10 сеп 2022 21:49

Играхме дайчовото днесм то поне ганкиното да беше, Защитата потрес, малкия два рикошета, другото го извади. С трима ЦВЗ се играе ама трябва да са бая високо и съответно средната линия да бие рано противника, да не му дава да диша. Тук Мъри е си има вината, отделно вялата накъсана и тежка игра.

Железов дано го фанат манафите да го о...т гьотферена му с гьотферен, но сдами см си виновни, а Велтон трябваше да сме го прадали отдавна.

В този мач единственият , който игра с хъс с е ПГ , а он ой лекет ЦН на Локо, б..си дриснята рядка.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 10 сеп 2022 21:53

Без това ,ама с онова!
Ами това е същото като аз казвам ,-Ако не беше съдията!Двата гола станаха след рикошети.Третият след игра с ръка.
Левски вкарва Олдър като смяна.Няма играчи Безизходица.Всякакви негативни неща ни се случиха тази вечер.
Играли сме слабо,Ами и Цецка срещу числото не игра супер ама вкараха в последните минути.Това е.Късмет.
Без разни баналности за късмета!
Последна промяна от vlong на 10 сеп 2022 21:55, променено общо 1 път.
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 сеп 2022 21:54

Мога да отлича и Роналдо в този мач, представи се добре въпреки непривичната позиция.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 10 сеп 2022 22:10

W84me написа:Абе хора, какво значение има как си играл, когато съдията прави такова отсъждане в 90 минута? Това не отговаря на никакви правилници, точки, подточки и прочие. Това е явна съдийска зависимост.

Ако си играл както трябва и си си свършил работата нямаше да коментираме грешката на съдията. Щяхме да я отчетем и толкова.
Няма смисъл да се оправдаваме със съдията. Като не беше направил тази грашка какво? Щяхме да вземем точка и да скачаме от радост ли? Мен ме интересува играта. Ако сме играли добре дори и да паднем не ме е яд. В случая обаче тия си ни отнасяха с класика. Добре, че влязоха ударите на Миланов и Галчев, че да поддържаме интригата докрая. Но нали си даваш сметка, че това са случайни положения от т.н. късметлийски голове. Галчев да му дадеш 10 пъти да отиграе положението така я го направи веднъж, я не. В случая му се получи и стана много красив гол, въпреки, че си е вратарски. Но това ни беше за цял мач.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 10 сеп 2022 22:21

W84me написа:Мога да отлича и Роналдо в този мач, представи се добре въпреки непривичната позиция.

За мен Ронално си е за централен нападател. Другите позиции се вижда, че го мъчат.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 10 сеп 2022 22:24

vlong написа:Без това ,ама с онова!
Ами това е същото като аз казвам ,-Ако не беше съдията!Двата гола станаха след рикошети.Третият след игра с ръка.
Левски вкарва Олдър като смяна.Няма играчи Безизходица.Всякакви негативни неща ни се случиха тази вечер.
Играли сме слабо,Ами и Цецка срещу числото не игра супер ама вкараха в последните минути.Това е.Късмет.
Без разни баналности за късмета!

Изобщо не е същото, но ще те оставя да си вярваш, че е същото, защото не ми се спори излишно. :)
Само ще ти кажа едно: Тези, които винаги първо търсят вина за неуспехите си някъде другаде (било то БФС, съдиите, късмета, прокобата, конспирации, директиви), а не в себе си, не се развиват особено и си остават посредствени.
Имаш много хубав пример пред себе си.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Върни се в “Левски”