ЛК: ПАОК - Левски (София), Четвъртък от 20:30
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛК: ПАОК - Левски (София), Четвъртък от 20:30
ама той следващия мач е другия четвъртък, бахмаааму, аз мислех, че седмица почивка ще има.
kempesmario написа:Никой нищо не пише за Жереми Патрис. И в двата мача уникален. Бърз, техничен, не допусна нито един пробив през неговата зона в двата мача. Страхотно попадение е този футболист.
да, този пич също игра добре. Личи си, че му липсва синхрон със останалите, но като го получи.....
Може би и в атака трябва да подобри нещата, но определено си заслужи мястото в отбора
sinqkrepost1914 написа:Kotooshu написа:sinqkrepost1914 написа:Ааааайде за Солун :D
https://www.facebook.com/za.vsichki.koi ... 3136480705
Е как бе, вече е сейвнато в колекцията :D
Наздраве !
:)))))
Наздраве
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

-
- Контакти:
realno написа:Предстоят още два мача. Следователно поне още 1 мил лв в касата на клуба. Тези победи доставят не само радост, но и финанси, които са от жизнено важно значение за клуба. Очаквам новини за нови спонсори и засилен интерес от инвеститори. Вижда се светлина в тунела след толкова положен труд и нерви.
+100. Сега вече и спонсори и инвеститори. Дай боже. Само Левски.
-
- Контакти:
Да не забравя и отличният Ван дер Каап. Предлагам да му лепнем прякора СТЕНАТА. Непробиваем.
-
- Контакти:
Някой знае ли кога е жребия за плейофите? Знам, че имаме още един съперник, за да ги достигнем, но от чисто любопитство питам!
ChuckNorris написа:Някой знае ли кога е жребия за плейофите? Знам, че имаме още един съперник, за да ги достигнем, но от чисто любопитство питам!
2 август
helic написа:ама той следващия мач е другия четвъртък, бахмаааму, аз мислех, че седмица почивка ще има.
Да видим къде ще е. Че ако и да пътуваме до Малта...
«Войну убивают войной, кровь смывают кровью, зло вернется к тому, кто его сотворил!»[center][/center]
Роналдо: Ако вкарам на ПАОК, ще се радвам като Феномена
:)
boglev написа:helic написа:ама той следващия мач е другия четвъртък, бахмаааму, аз мислех, че седмица почивка ще има.
Да видим къде ще е. Че ако и да пътуваме до Малта...
първом да видим дали ще пътуваме до Варна