Plovdiv_1926 написа:sinqkrepost1914 написа:Plovdiv_1926 написа:Трибуквие за вар и още по-голямо такова за едни изграници без сектор.
Ако изключим неадекватния съдия, готин за гледане мач.
Няма да влизам в спор за съдийството, но би ли споделил защо точно нападаш УЛ ? Видях, че имаше някво напрежение по едно време, но така и не стана ясно кой кого е провокирал и с какво ? Ужким двете агитки сме в що-годе добри отношения. Със сигурност към вас нямаме нищо, докато жълтурите ги мразим колкото и те нас.
Аз не съм нападнал вашата агитка, а конкретно едни индивиди. Направили с ми лошо впечатление 4-5 мача вече, че като не върви и почват да ни псуват, а сега след на Миланов гола дойдоха 10-15 човека на оградата да се правят на много отворени. После си се скриха зад знамето.
Да не говорим, че въобще нямат място извън клетката, а там ги е страх да стъпят, но за това е виновно ръководството ни и конкретно Гонзо, което е крайно несериозно.
Недей се пъни много майна, че Ул ще ви закрия цялото смешно секторче, барбар с оня дето създал хулиганството на бело.