vlong написа:Закривай ,фалирай,некадърници,нищо не правят,няма да ги храним,уууу,долу,оставка,махайте се ,боклуци.
Кога последно даде лев за ЛЕВСКИ,господине?
Ако да,КОЛКО?
Ти форумният счетоводител ли си?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
vlong написа:Закривай ,фалирай,некадърници,нищо не правят,няма да ги храним,уууу,долу,оставка,махайте се ,боклуци.
Кога последно даде лев за ЛЕВСКИ,господине?
Ако да,КОЛКО?
TristaNNN написа:Warped написа:Левски подписва с Монсалве...
Каква е трансферната политика на Левски?
Имали пари в Левски?
Какво да се очква от Левски?
Тези въпроси си задавам, като гледам трансферите дос ега и тези, които може да предстоят.
Връщане към 2017-та?
Ако взимаш такива играчи, значи трябва и няма как да не се очаква, поне 3то място от Левски.
Тия "пари" трябва да се защитят с резултати, и тва като минимум
Ми явно не е точно така, щото още отпреди 2017-та тука се философстваше ярстно как с юнУши и родни дръвчета може спокойно да се наслаждаваме на третото място, и то със значително по-ниски разходи за заплати, ама каква стана тя, хм?
Към днешна дата сме на 4 точки от последното място, с отрицателна голова разлика, 9 загуби и едва 4 победи. Толкова за тоя модел.
Сега пък сме недоволни, че взимаме нови играчи ли?
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Warped написа:TristaNNN написа:Warped написа:Левски подписва с Монсалве...
Имали пари в Левски?
Тези въпроси си задавам, като гледам трансферите дос ега и тези, които може да предстоят.
Връщане към 2017-та?
Ако взимаш такива играчи, значи трябва и няма как да не се очаква, поне 3то място от Левски.
Ми явно не е точно така, щото още отпреди 2017-та тука се философстваше ярстно как с юнУши и родни дръвчета може спокойно да се наслаждаваме на третото място, и то със значително по-ниски разходи за заплати, ама каква стана тя, хм?
Към днешна дата сме на 4 точки от последното място, с отрицателна голова разлика, 9 загуби и едва 4 победи. Толкова за тоя модел.
И всичко това на база 1 полусезон, а обратния пример в комплект с фалит, го гледаме 6 години.
Значи на база опита от 6 години е по добре, със патени чужденци 5то място...
Ок после, няма да се чудим, ама защо фалит, ще имал и фалит и тн.
Да не говорим, че няма никви индикации от ръководството за нещо, каквото и да е то
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
Warped написа:ВСе тааа...
Смисъл.. Стоянович се държи странно, как иска трасфери....
Нали бяхме доп реди 2 седмици пред фалит?
Какви трансфери? Ако му вземат играчи, значи играем яко за купа и първенство?
Това вече не е ли гледано? ако вземем 5 чужденци и паднеме навсякъде, кво праим?
Ше кажем дай за следващия сезон, да ама нали така го докарахме до фалит.......?
Заяо се плашите от изпадане с юноши, а не от фалит с 9 чужденци НЗ
TristaNNN написа:Warped написа:Левски подписва с Монсалве...
Имали пари в Левски?
Връщане към 2017-та?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot], jusi и 20 госта