Синята зимна подготовка и трансферни новини около Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Синята зимна подготовка и трансферни новини около Левски

Мнениеот terata » 28 яну 2021 07:00

vlong написа:Закривай ,фалирай,некадърници,нищо не правят,няма да ги храним,уууу,долу,оставка,махайте се ,боклуци.

Кога последно даде лев за ЛЕВСКИ,господине?
Ако да,КОЛКО?

Ти форумният счетоводител ли си?

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 28 яну 2021 10:28

TristaNNN написа:
Warped написа:Левски подписва с Монсалве...
Каква е трансферната политика на Левски?
Имали пари в Левски?
Какво да се очква от Левски?
Тези въпроси си задавам, като гледам трансферите дос ега и тези, които може да предстоят.
Връщане към 2017-та?
Ако взимаш такива играчи, значи трябва и няма как да не се очаква, поне 3то място от Левски.
Тия "пари" трябва да се защитят с резултати, и тва като минимум

Ми явно не е точно така, щото още отпреди 2017-та тука се философстваше ярстно как с юнУши и родни дръвчета може спокойно да се наслаждаваме на третото място, и то със значително по-ниски разходи за заплати, ама каква стана тя, хм?
Към днешна дата сме на 4 точки от последното място, с отрицателна голова разлика, 9 загуби и едва 4 победи. Толкова за тоя модел.
Сега пък сме недоволни, че взимаме нови играчи ли? :roll:

И всичко това на база 1 полусезон, а обратния пример в комплект с фалит, го гледаме 6 години.
Значи на база опита от 6 години е по добре, със патени чужденци 5то място...
Ок после, няма да се чудим, ама защо фалит, ще имал и фалит и тн.
Да не говорим, че няма никви индикации от ръководството за нещо, каквото и да е то
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 28 яну 2021 10:40

Warped написа:
TristaNNN написа:
Имали пари в Левски?
Тези въпроси си задавам, като гледам трансферите дос ега и тези, които може да предстоят.
Връщане към 2017-та?
Ако взимаш такива играчи, значи трябва и няма как да не се очаква, поне 3то място от Левски.

Ми явно не е точно така, щото още отпреди 2017-та тука се философстваше ярстно как с юнУши и родни дръвчета може спокойно да се наслаждаваме на третото място, и то със значително по-ниски разходи за заплати, ама каква стана тя, хм?
Към днешна дата сме на 4 точки от последното място, с отрицателна голова разлика, 9 загуби и едва 4 победи. Толкова за тоя модел.

И всичко това на база 1 полусезон, а обратния пример в комплект с фалит, го гледаме 6 години.
Значи на база опита от 6 години е по добре, със патени чужденци 5то място...
Ок после, няма да се чудим, ама защо фалит, ще имал и фалит и тн.
Да не говорим, че няма никви индикации от ръководството за нещо, каквото и да е то

Ами то като гледам няма да е нужен повече от 1 полусезон, щото втория вече ще сме изпаднали. :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 28 яну 2021 10:47

ВСе тааа...
Смисъл.. Стоянович се държи странно, как иска трасфери....
Нали бяхме доп реди 2 седмици пред фалит?
Какви трансфери? Ако му вземат играчи, значи играем яко за купа и първенство?
Това вече не е ли гледано? ако вземем 5 чужденци и паднеме навсякъде, кво праим?
Ше кажем дай за следващия сезон, да ама нали така го докарахме до фалит.......?
Заяо се плашите от изпадане с юноши, а не от фалит с 9 чужденци НЗ
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 28 яну 2021 12:17

Warped написа:ВСе тааа...
Смисъл.. Стоянович се държи странно, как иска трасфери....
Нали бяхме доп реди 2 седмици пред фалит?
Какви трансфери? Ако му вземат играчи, значи играем яко за купа и първенство?
Това вече не е ли гледано? ако вземем 5 чужденци и паднеме навсякъде, кво праим?
Ше кажем дай за следващия сезон, да ама нали така го докарахме до фалит.......?
Заяо се плашите от изпадане с юноши, а не от фалит с 9 чужденци НЗ

Истината е винаги по средата. Лично за мен към момента я поддържаме тази линия в средата. 5 продукта на школата под или около 20 години , още 2-3 българи в добра възраст (до 30 години) и другото чужденци които да не се разписват за 30-40 К евра.
Все пак колко добри български играчи има към момента свободни агенти които да вземем ? Черно море и Берое не горят от желание да ни подаряват играчи :) те Монтана не искат да го направят , че други ли

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 28 яну 2021 13:46

TristaNNN написа:
Имали пари в Левски?
Връщане към 2017-та?

Тристан, доста удобно "четеш евангелието".

С юноши и родни дръвчетата плюс едно две класни попълнения преспокойно ще сме си в борбата челните класирания.
Щото нали едно е да вземеш Андреа Христов, съвсем друго е да вземеш Алекс Петков.
Едно е братя Цоневи да са в центъра, с съвсем различно е Иконката Юруков да я мъчи. Боруков, Йомов чии юноши са?
Видя се, че сегашните ни юношки не стаята за чеп на зеле. Видя се, че селекцията на Сираков и Тодоров беше покъртителна.
Аз искам да знам защо Левски не може да извади бек като Виктор Попов например. Бек, не вътрешен халф, не някакъв голаджия а просто десен и ляв бек. Позиции, на които левскарите винаги са били титуляри в националния отбор. Защо Левски не може да изкара 10 години един такъв играч? Какъв е проблемът? За 10 години Иван Горанов и Попадиин. Толкова..
Масово се напълни школата с ментета. Преди месец цъках на малки вратички в провинцията с един юнак дето изкара 3-4 години в школата на Левски, че май беше и капитан на някои от формациите, ами жалко е, че пича не може да ме мине 1 на 1 предвид, че не съм ритал от над 6 месеца, а спортувам все по рядко.
Селектираните юнаци в школата в последните 10 години, в голямата си част нямат качества за Левски, някои нямат характер за Левски,а повечето нямат и двете.
Това не означава, че младежкият национален отбор не е пълен с играчи минали през синята школа. Те са се развали благодарение на това, че са се махнали от Левски.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 28 яну 2021 14:02

Галчев се включи доста добре на левия бек,трябва да се види и от дясно защото играе с десен крак.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 28 яну 2021 14:14

Дано Луи да е във форма и да го вземем, защото според мен беше по-добър от Горанов, но го държаха резерва, защото имаме "национал". За петте изиграни мача имаше 2 асистенции, а национала за 30 мача - нула.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 яну 2021 15:32

Начо, ако има грам форма от периода в Атлетико, ще е най-добрият защитник в България.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 яну 2021 16:03

Изображение
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”