Левски: Трансферно лято

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято

Мнениеот Serafim » 25 юли 2020 01:00

Абсолютно съм съгласен. Аматьорско е да освободят Костов и Горанов.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 25 юли 2020 02:18

Serafim написа:Абсолютно съм съгласен. Аматьорско е да освободят Костов и Горанов.

В последните месеци да си видял нещо професионално? Все глупости.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 юли 2020 08:45

wilge написа:
Трансферната политика хич не е малоумна, напротив. Всичко е добре премислено и много прецизно изпълнено. Подбират се предимно слаби ритнитопковци които много бързо разочароват хората с качествата си. По-скоро липсата на качества. Тъй като никой не ги иска, при входящият трансфер те заплащат комисионна на едни хора. След като феновете ги освиркат същите тези хора, под предлог, че играчите не стават за класата на отбор като Левски, че феновене не ги искат, и какво ли още не, прекратяват договорите им преждевременно и от клуба заплащат неустойка. Няма смисъл да се съмняваш, че въпросната комисионна пак е на лице. Макар и порочна, тази практика стана характерна за Левски. Защото друг плащаше. И системата беше куче влачи, диря няма.
Сега, когато девиза е "паре нема, действай" схемата сигурно ще се смени. Един вече се презастрахова като каза, че не грешки, може и глупости да прави. Намирането на читави играчи за Левски ще е по-трудно от намирането на средства. Историята показва, че Левски продава добри футболисти за малко пари. Ако Гарата, Арш, Гари, Йерсон, Роман, Яблонеца и още няколко бяха от Звезда, Партизан или Загреб за колко щяха да бъдат продадени? Някой задавал ли си е този въпрос?
Ще поживеем, ще видим.

Аз мисля, че в последните сезони през клуба преминаха много добри - поне за нашите стандарти - футбалери. Роби вероятно ЩЕ стане такъв (наистина е много млад), Спиро, Холмс, Кали, Гомес, Обертан... не знам как да го определя, Фигейредо и Давид, Йерсон и в Кипър продължава да си вкарва, Рошу, така и няма да разберем, Миятович, Лозев, Давиде, Роман. Лошото е, че не друг, а клуба плащаше. Не бащицата, а клуба. Затова не мога да разбера проявеното в някои едва ли не уважение към сатрапите и как те правили добро, влагали - нищо не влагат. Васко Зара и без да го бяха опраскали щеше да съсипе "Левски".

Ако Гарата, Арш, Гари, Йерсон, Роман, Яблонеца и още няколко бяха от Звезда, Партизан или Загреб за колко щяха да бъдат продадени?

Първо, ще направят така, че да са непродаваеми, а ако ги продадат, ще е за много пари. Сложи на Давиде една цена от 6-7 милки евро, да го купуват, а междувременно той ще вкарва за клуба и ще го движи напред. Сега имаме вече човек най-отгоре, който е бил футболист и му пука за клуба, но пък пари няма.

По-скоро липсата на качества. Тъй като никой не ги иска, при входящият трансфер те заплащат комисионна на едни хора.

Някакъв адвокат навремето май разправяше, че имало футболисти и треньори, които искат да си посъбудят кариерата и си плащат на някакви като "Левски", ЦСКА (RIP), които играят в по-бели първенства и ходят в Европа.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 25 юли 2020 09:02

Corwin написа:Костов няма начин да си е тръгнал за пари, а Лозев не го виждам да е взимал повече от 10 000 лв. до този момент. Смятам, че който реши да се раздели с Костов в този момент, е с дълбоко грешни убеждения за това как да се преживее кризата. За мен е просто обидно не защото очаквам Костов да почне да вкарва по 20 гола всеки сезон, а защото в момента отборът има нужда от футболисти, които ще си оставят душата на терена за по-малки заплати, и имат нужния опит, за да израстват покрай тях юноши. А Костов е точно такъв. Жалко.

В Пирин няма да вземе повече пари. Но той сам вдигна летвата. Жалко, че беше само за един сезон. След контузията не впечатли с нищо. Игра, честно казано, слабо. С нищо не отговори на очакванията. След пререканията с Гошо беше ясно, че ще си търси нов отбор. Нарочно или не, колкото пъти се появи на терена тази година, Слави игра по-зле от Райнов. Аз не го видях да остави душата си на терена. Ти кога го видя? за Лозев нямам обяснение. Нито защо дойде, нито защо си отива. Беше и си остана чужд човек. На кого ще разчитат за сега и те не знаят. Кой като Старокин ще има смелостта да си сложи главата в торбата? Стивън, Цоневи – едва ли. Имена няма смисъл да цитираме, защото на този етап е като стрелба в тъмното. Потенциално може всеки да дойде и всеки да си тръгне. Дано Боко подаде оставка за да се престраши някой и друг спонсор да акостира на Герена. Все си мисля, че и той има пръст в отдръпването на какдидатите за рекламодатели. С риск да се повторя, дано първия ни мач да е срещу Берое, а не срещу Гранит Владая.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 25 юли 2020 09:25

wilge написа:... дано първия ни мач да е срещу Берое, а не срещу Гранит Владая.

Сакън....
Не искам да ви научавам отборите и селата в Софийско, аз си знам нашите в Североизтока. Вчера гледам кои ще ритат във в Трета североизточна група. Наред със Спартак Варна се мъдри и Лудогорец 1945 III ?! Там му е мястото при Доростол Силистра и Кубрат. Значи пробутаният ни шампион е ГМО без тире. :roll: Отбор с подобно име се подвизава и във Втора лига. Говорим за градче с 20 хил. жители.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 25 юли 2020 10:30

Serafim написа:Абсолютно съм съгласен. Аматьорско е да освободят Костов и Горанов.

Като не могат да се разберат с тях за нови договори какво да ги правят? :roll: За нито един от двамата няма да съжалявам... Особено за Горанов!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 25 юли 2020 10:31

Аматьорско е Горанов да е капитан.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 юли 2020 10:58

koisa написа:

Като не могат да се разберат с тях за нови договори какво да ги правят? :roll: За нито един от двамата няма да съжалявам... Особено за Горанов!

E, как какво да ги правят - трябва да ги вържат със синджир на Герена.
metodito написа:Първо, ще направят така, че да са непродаваеми, а ако ги продадат, ще е за много пари. Сложи на Давиде една цена от 6-7 милки евро, да го купуват, а междувременно той ще вкарва за клуба и ще го движи напред.

Явно някои хора никога няма да разберат, че футболистите не са крепостни селяни. :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

ikar
Контакти:

Мнениеот ikar » 25 юли 2020 11:05

1914.1902 написа:

Никого не освобождават. Редуцират се заплатите и болшинството не са съгласни и си тръгват.Що се касае за Лозев никъде никой не споменава че това момче от пристигането да този момент е получили САМО ЕДНА ЗАПЛАТА - каквато и да е тя коментарите са излишни! За Костов - поглеждаме статистиката и спираме да коментираме - 18мача 0гола! Централен нападател на Левски? Резерва в Ботев, резерва в Берое , водещ футболист в Левски? Спомнете си само преди година как някакви негови апологети казваха че 400хил.Е са смешни пари за него - поне 1мил? Всяко панически бягство от реалността те прави "убиец" на факти! Отношението към футболисти като Костов и подобни него показва само едно - колко занижени и принизени са критериите и на ръководители и на фенове.
п.п. С оглед на всичко случващо се в настоящият момент не разбирам думите на Сираков че Левски няма да бъде брашнен чувал в групата. На каква база е този гол оптимизъм нямам идея?

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 25 юли 2020 13:14

ikar написа:
1914.1902 написа:

Никого не освобождават. Редуцират се заплатите и болшинството не са съгласни и си тръгват.Що се касае за Лозев никъде никой не споменава че това момче от пристигането да този момент е получили САМО ЕДНА ЗАПЛАТА - каквато и да е тя коментарите са излишни! За Костов - поглеждаме статистиката и спираме да коментираме - 18мача 0гола! Централен нападател на Левски? Резерва в Ботев, резерва в Берое , водещ футболист в Левски? Спомнете си само преди година как някакви негови апологети казваха че 400хил.Е са смешни пари за него - поне 1мил? Всяко панически бягство от реалността те прави "убиец" на факти! Отношението към футболисти като Костов и подобни него показва само едно - колко занижени и принизени са критериите и на ръководители и на фенове.
п.п. С оглед на всичко случващо се в настоящият момент не разбирам думите на Сираков че Левски няма да бъде брашнен чувал в групата. На каква база е този гол оптимизъм нямам идея?

Чак пък брашнен чувал. С оставащите към момента футболисти в отбора мисля, че няма да имаме проблем с оцеляването. Може дори и баражите да избегнем.

Върни се в “Левски”