КБ: Левски - Локомотив Пловдив |23/06| 20:30 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Кой ще продължи

Левски
77
43%
Локомотив Пловдив
103
57%

Общо гласове: 180

ikar
Контакти:

Re: КБ: Левски - Локомотив Пловдив |23/06| 20:30 часа

Мнениеот ikar » 25 юни 2020 10:36

Вълчан написа:.Които напуска напуска....да идва по скоро новият треньор и да си каже какво му е нужно като постове и да се захваща за работа.Няма смисъл сегашният да бърка играчите и тои със негови си виждания и то за месец.Следващите няколко мача ще се разбере какво искам да кажа.

НИКОГА във водещите отбори треньора не е бил основен фактор в трансферната политика.Така бе и през последният период .Факт е че Божков се довери на сегашният си хазаин Бекали и неговият клан. Единствените трансфери в които Хубчев е дал неговото съгласие са двамата холанци и Алар. Така ще бъде и сега. Това показа и първият ход на Сираков с уволнението на Петков.Товарът върху плещите на Сираков е огромен и силно се съмнявам той да се окаже панацея за заболяването на Левски?

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 25 юни 2020 11:13

wilge написа:
goro_man написа:
wilge написа:Не разбирам от футбол и за това имам питане: Как без централен нападател се наваксват два гола пасив?

Пусни си мача им с Цска и ще разбереш как с нападател срещу тоя стил НЕ става

Заинтригува ме и си пуснах репотраж от мача им на стадиона в Борисовата градина. Все си мисля, че ако в нашият мач за купата Стаси, Паулиньо и Робърта имаха класата да отправят удари към вратата както Тиаго във въпросния мач или най- малкото като третия изравнителен гол на Соу в нашия мач, то Луков нямаше да е герой. Има една приказка – "Козата си иска пръч." А футбола – ГОЛАДЖИЯ! Ако, межд,увременно, не фалираме и тези тримцата останат нека някой ги научи как се бие силно във вратата. Тези търкулнати от тях топки към противниковата врата приличат на връщания към вратаря. После медиите пишат за вратари-герои.

За съжаление нашите изнасят много бавно топката. Единствените, които се опитват да не я бавят са Стайн и Мазурек. Връщаме топката до защитниците, до вратаря и противника се прегрупира, докато ЦСКА- играха бързо и с дълги топки, въобще вертикално и често локото бяха неподготвени и имаше пространства за удари.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 юни 2020 11:57

Serafim написа:
wilge написа:
goro_man написа:
wilge написа:Не разбирам от футбол и за това имам питане: Как без централен нападател се наваксват два гола пасив?

Заинтригува ме и си пуснах репотраж от мача им на стадиона в Борисовата градина. Все си мисля, че ако в нашият мач за купата Стаси, Паулиньо и Робърта имаха класата да отправят удари към вратата както Тиаго във въпросния мач или най- малкото като третия изравнителен гол на Соу в нашия мач, то Луков нямаше да е герой. Има една приказка – "Козата си иска пръч." А футбола – ГОЛАДЖИЯ! Ако, межд,увременно, не фалираме и тези тримцата останат нека някой ги научи как се бие силно във вратата. Тези търкулнати от тях топки към противниковата врата приличат на връщания към вратаря. После медиите пишат за вратари-герои.

За съжаление нашите изнасят много бавно топката. Единствените, които се опитват да не я бавят са Стайн и Мазурек. Връщаме топката до защитниците, до вратаря и противника се прегрупира, докато ЦСКА- играха бързо и с дълги топки, въобще вертикално и често локото бяха неподготвени и имаше пространства за удари.

Брат, човекът обяснява, че излязохме без нападатели в мач, в който ни трябваха два гола. Какво изнасяне?

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 25 юни 2020 17:21

metodito написа:
Serafim написа:
wilge написа:
goro_man написа:

Брат, човекът обяснява, че излязохме без нападатели в мач, в който ни трябваха два гола. Какво изнасяне?

Няколко пъти му прочетох мнението и не видях да коментира това, което казваш ти. Аз пък от своя страна споделих наблюдението си защо нямаме удари отдалеч.
Само колкото да кажеш нещо ли пишеш, че се намеси така рязко?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 юни 2020 17:32

Serafim написа:Няколко пъти му прочетох мнението и не видях да коментира това, което казваш ти. Аз пък от своя страна споделих наблюдението си защо нямаме удари отдалеч.
Само колкото да кажеш нещо ли пишеш, че се намеси така рязко?

Не съм искал да прозвуча грубо. Извини ме. Просто и на мен ми направи впечатление/ядосах се за липсата на нападател в стартовите 11. И в същото време изваждането на двама такива от групата.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 25 юни 2020 20:32

ikar написа: НИКОГА във водещите отбори треньора не е бил основен фактор в трансферната политика.Така бе и през последният период .Факт е че Божков се довери на сегашният си хазаин Бекали и неговият клан. Единствените трансфери в които Хубчев е дал неговото съгласие са двамата холанци и Алар. Така ще бъде и сега. Това показа и първият ход на Сираков с уволнението на Петков.Товарът върху плещите на Сираков е огромен и силно се съмнявам той да се окаже панацея за заболяването на Левски?

Това Хубчев ли ти го каза или Божков ти го е споделил по някакъв повод? Щом си убеден, че е ФАКТ, трябва да имаш информация от първа ръка, иначе информацията от медиите говорят съвсем друго нещо. Хубчев парира всички опити на румънеца да му намери играчи и оттук-оттам довлече разни мърди. Специално за Робърта, пък аз четох, че е бил препоръчан на собствениците от чуждестранен мениджър. Не е румънец.

Върни се в “Левски”