Левски София - Ботев Враца | 3:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Левски София - Ботев Враца | 28.09| 20:00 часа

Мнениеот W84me » 28 сеп 2019 22:21

blue avalanche написа:Чудя се защо? :mrgreen:

Щото е много добър, просто дават шанс на другите отбори да спечелят титлата.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 28 сеп 2019 22:22

W84me написа:Абе какъв е тоя Доминик Янков, че го коментират толкова? Той още няма гол, не съм го чувал, пък бил някаква звезда?!

Ще го коментират ами, колко българи се казват "Доминик" ? :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 28 сеп 2019 22:30

Вярвате ли, че тия от диема знаят кое това канадче Доминик. Просто са им казали да го рекламират, защото е даден под наем във Враца от Лудогорец.

WPWW
Контакти:

Мнениеот WPWW » 28 сеп 2019 22:32

blue avalanche написа:
WPWW написа:Когато Миланов атакува, защо не си пази зоната, когато е в защита, защо не е активен напред :mrgreen: Бековете в момента са едни от малкото футболисти в последните 10 г., които се раздават във всеки мач на Левски.

Миланов нито "атакува", нито си пази зоната!
Кои са "атаките" на Миланов??? Че не се сещам... Щото на Горанов мога да ти ги кажа.
И друг път съм казвал:
ОСНОВНАТА задача на десния защитник е да ЗАЩИТАВА!
Ти може са имаш и други разбирания за футбола...

Да припомним кой изработи гола на божи86 срещу Етър. Може да се посочат поне още дузина такива класни асистенции на Миланов. Такива футболисти трябва да се ценят, защото сега са кът - Миланов е може би последният от генерацията, която излизаше във всеки мач само за победа, редом с Топузаков, Боримиров и пр. Но както казах, и Горанов показва подобни качества, просто не е бил част от син отбор, който печели трофеи като Миланов.

Между другото Домовчийски си държи ниво и също може да е даде още при евентуално завръщане.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 28 сеп 2019 22:34

Гледам статистиката на Враца при гостуването им на Тирето - 26 нарушени, 7-8 жълти и един червен. Значи... трети отбор ги стимулира.

Odessit
Контакти:

Мнениеот Odessit » 28 сеп 2019 22:38

blue avalanche написа:
защо написа:
blue avalanche написа:Не чувам "божинките" във форума... Техният човек срещна ли се ИЗОБЩО с топката??

E, той за последната половин година няма 90 минути изиграни.

Чудя се защо? :mrgreen:

Страхотна ефективност на Божинов в този мач: за пет изиграни минути и пет докосвания до топката - пети в класацията за играч на мача. Ами ако беше изиграл цяло полувреме или беше вкарал гол?

Иначе и така е без конкуренция като място в тази класация спрямо престоя на терена.
Последна промяна от Odessit на 28 сеп 2019 22:42, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 28 сеп 2019 22:39

Изключително слаб мач на Тиам,Паулиньо и Горанов!,Халфовата линия е трагедия,Мазурек добре се влючи!
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 сеп 2019 22:48

WPWW написа:
blue avalanche написа:
WPWW написа:Когато Миланов атакува, защо не си пази зоната, когато е в защита, защо не е активен напред :mrgreen: Бековете в момента са едни от малкото футболисти в последните 10 г., които се раздават във всеки мач на Левски.

Миланов нито "атакува", нито си пази зоната!
Кои са "атаките" на Миланов??? Че не се сещам... Щото на Горанов мога да ти ги кажа.
И друг път съм казвал:
ОСНОВНАТА задача на десния защитник е да ЗАЩИТАВА!
Ти може са имаш и други разбирания за футбола...

Да припомним кой изработи гола на божи86 срещу Етър. Може да се посочат поне още дузина такива класни асистенции на Миланов. Такива футболисти трябва да се ценят, защото сега са кът - Миланов е може би последният от генерацията, която излизаше във всеки мач само за победа, редом с Топузаков, Боримиров и пр. Но както казах, и Горанов показва подобни качества, просто не е бил част от син отбор, който печели трофеи като Миланов.

Между другото Домовчийски си държи ниво и също може да е даде още при евентуално завръщане.

Аз си мислех, че ще говорим за ТОЗИ мач, а ти правиш обзор на ЦЯЛАТА кариера на Миланов.
Това, че Миланов излиза за победа не значи, че играе нещо... Аз, лично, не съм чул някой футболист на Левски да излиза за загуба. :roll:
Домовчийски беше приключил с футбола още като се върна от Германия.
От 2015-та досега смени 4 отбора, участва в 87 мача, в които вкара КОЛОСАЛНИТЕ 16 гола.
Айде нема нужда...

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 28 сеп 2019 23:00

NOMER14 написа:Вече 15 минути името на Левски не се споменава в студиото. Клубът трябва да реагира.

Защо трябва да слушаш анализите в тези студиа?
След всеки един мач с последният съдийски сигнал сменям канала, а ако искам да чуя какво са казали след тях треньорите всичко го има в имтернет.
Гледай мача така все едно си на стадиона и толкова.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 28 сеп 2019 23:06

Това просто няма нищо общо с футбола,до 2-0 съдиите свириха сходни ситуации 90 на 10 в полза на Левски,при 2-0 нещата малко се изравниха,като дори Чинков не даде 2-ри жълт на играч на Враца.В момента в който резултатът стана 2-1 съдиите пак поеха нещата и докараха мача до правилния резултат.Чета тук за това че нарушенията на Ботев били много,на Левски сигурно са малко но това е за това че доста от тях не бяха свирени.Само да спомена за левскарите че Волен Чинков е доказано съдия на Лудогорец и когато се наложи въобще няма да се замисли да ви отреже главата,както го направи с ЦСКА когато бяха конкуренция на Разград.Това ми е коментарът за съдията,иначе Левски изиграха добър мач като само през второто полувреме имаше моменти в които се огънаха.Искам да спомена нещо което ми направи много добро впечатление,в един момент за смяна започна да се подготвя Диан Иванов,дано не греша но мисля че това е преотстъпен футболист от Левски,това че има право да играе срещу Левски е само поздравления за ръководството на клуба,защото нито Лудогорец,нито ЦСКА позволяват на преотстъпени футболисти в други клубове да играят срещу тях което за мен е жалко,хем не ти трябват за момента,хем се страхуваш да не ти навредят.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Върни се в “Левски”