metodito написа:Ето какво става според мен. Кризата при нас, мисля е повече една "криза на идентичността" отколкото финансова или икономическа. Ако беше второто щяхме да сме като Ботев, Локо Мездра или Своге. Батков не е само лош управленец, той е калпав футболен фен. Ходи да яде с Лапорта, нали, ама да поговори с фенове и футболисти не иска?! Честите треньорски смени разбиха състава и колектива. Като единици може и да сме шампиони, но като колектив... А и не е само това. С какво разполагаме? Един добър вратар (Митрев) и един, който в "дупка" ли е к'во е, но хич го няма (Петков), за Цецо - по-добре нищо да не казвам. Т.е., имаме един вратар. Пред него: Милиев - млад, борбен и добър играч. Според мен един ден той ще е капитан на отбора. Освен него имаме Миланов, който е екстра класа. Ходил напред, ми ако имаше човек, който да го покрива, на никой нямаше да му прави впечатление. И Минев. Как успя да издържи за титулярното си място, не знам. Явно има здрави нерви и желание да играе на "Герена" след като не поиска да го продадат някъде. Железен е въпреки, че често изпуска понякога тези, които ги пази. Това са хората в защита. Други няма. Топчо, но той е трайно контузен. Най-беше забавно в мача с Литекс като захапа Том и чак го ядоса, че не мина през него нито един финт или пас. Но с трима защитници не става. Колкото и да се парадира с ролята на централния ни нападател, трябва да се спомене, че в последните няколко години, силата ни е в халфовата линия, което носеше успехе и на Люпко и на Мъри и Кокалеско. Като започнеш от Кривия, Кабат, Симонович (по онова време беше голяма работа), класически разбивач като Легендата (не мога да разбера защо много хора не го харесват) и свършиш с Хичо, Тасевски, Бардон, Сърмов, Жоазиньо, Соареш (Това къде ги слага Гонзо е друг въпрос) Гаджев и Телкийски. Не бива да се забравят и получилите трайна треньорска контузия Балджийски и другите знайни и незнайни младежи ритащи по другите отбори в България. Та при средната линия има проблем, според Гонзо е голям, че не може да определи кой да започва, кой да го сменя, кой къде да играе и какво аджиба да прави. Понеже се вижда, че Сърмов и Бардон трябва хем да разбиват атаките на противника, хем да помагат на защитата в изнасянето на топката, хем да организират атака, да се включват в атака да дават завършващи пасове и да вкарват голове. Демек, то ние от други халфове нужда нямаме. Тези двамата правят всичко. Не може така. Сърмов да помага на кьопавия Петков в един мач, в другия да бие във вратата и т.н. Нападатели. Гледах в youtube клипчета с Жо в Бразилия. Ми той човека не играе по крилото, бе, Гонзо. Да погледне къде го слагаше Кокала. Защо да не се пробва на позицията на Христов? Какво губим? Няма да влезе гол? То пък с Гошко напред ще влезе. Христов... Сапарева баня, да си лекува нещастието и после в Пловдив. Няма какво да мъчат момчето. Понеже съм сигурен, че му е наистина трудно и се измъчва човекът. Така могат да му съсипят цялата кариера. Еньо и Йовов. Двамата правят един нападател. Първия - перде абсолютно, хване ли топката и я блъска във вратата, но няма усета на Йовов и техниката, който пък е много зле с попаденията - ужас. Слепим ли ги - няма проблем

. Та така, де, писна ми да чаткам. Не е финансовата криза. Какво става в "Левски"? Всичко си е по старому. Просто света върви напред, а ние седим на 1 място.