Петър Хубчев
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Петър Хубчев
Ако се класираме.
koisa написа:Аз смятам да му дам нужното време и търпение, както съм давал на всички преди него... Дано повечето фенове направят същото! А, след това заедно ще го съдим според представянето и играта на отбора! Но поне 100 дни трябва да му дадем....
Ми те горе долу и управата толко им дава

galin56 написа:koisa написа:Аз смятам да му дам нужното време и търпение, както съм давал на всички преди него... Дано повечето фенове направят същото! А, след това заедно ще го съдим според представянето и играта на отбора! Но поне 100 дни трябва да му дадем....
Ми те горе долу и управата толко им даваПоследните 5 години Левски е имал 20 треньора. Не знам има ли отбори в света с по-чести смени на треньора. Супер -мега неадевактно е това.Явно не е проблема в треньорите а в клуба. Ако го проумеят шефовете ще е добре, ако не ... ще продължават да падат от великани като Вадуц.
Ами, то горе-долу толкова е нужно на един треньор, за да покаже, че е на прав път и заслужава повече време и доверие! Когато липсват добри резултати, а играта е никаква, няма кой да те търпи с години!
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Погледнато от добрата страна, не е зле, че треньорът се назначава сега, за да може да има време да се запознае с отбора, да огледа какво-що има да се прави и да се подготви отрано за новия сезон. Да се обсъдят трансфери, лагери, помощници, едно-друго.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:Погледнато от добрата страна, не е зле, че треньорът се назначава сега, за да може да има време да се запознае с отбора, да огледа какво-що има да се прави и да се подготви отрано за новия сезон. Да се обсъдят трансфери, лагери, помощници, едно-друго.
Да ето това е хубавото, а и няма да има оправдание ако не тръгнат нещата както трябва този път. Даже до колкото се знае лично е наблюдавал нови футболисти.
metodito написа:alexdb написа:Предчувствие звучи особено сериозно и мотивирано.
Можех вероятно да послъжа... А обратното на какво да се гради? Ситуацията ми напомня много преди назначаването на Петев. Силно компрометирана личност. Нима Петев нямаше успехи? Ситуацията е просто 1 към 1 или айде към 0.5.Заради магариите му или там, заради каквото и да беше го съблякоха.
За пореден път ще кажа, че съм втрещен от зле прикрития негативизъм към Костов - не само тук във форума. Па вървяло му, па че му секне. Па нищо особено не е.Такива неща се изписаха тука, че...
Ако Костов на лято поеме нанякъде, Хубчев няма да се отърве със събличане. Нито го нападам, нито нищо. Павел Колев е за събличане. Или чиито проводник на действия е Колев, защото едва ли ги върши тези олигофрении на своя глава. Колко треньора смени този за един сезон? Бахти директора. И наистина, ако Хубс се провали, за мен няма да има никаква вина. Знаем стила му и възможностите му (лимитирано човече е, не знам как да ти го обясня). Той не се назначава сам.
Баси. Повярвах му на тоя умреляк. Оказа се такова лаjno недоклатено, че не знам.
Костов е много вероятно да поеме на някъде лятото. И то не по вина на Хубчев. От една страна направи силен сезон и сега е момента клуба да го продаде срещу прилична сума. От друга нека не се лъжем - Костов е професионален футболист и не играе за чест и слава. Напълно естествено е самия той да иска да се махне при една добра оферта от която би спечелил повече.
И ще си бъде прав. Българското първенство е непривлекателно и слабо платено. Сега му е момента на момчето да се маха защото утре разните бутошари ще му почупят краката и нещата с изгоден трансфер ще приключат.
Георги Тодоров: Човек като Хубчев е нужен на Левски!
vvessel написа:alexdb написа:vvessel написа:alexdb написа:
Така е. Но някои фенове са късопаметни.
Хубчев има нужните предпоставки да направи нещо в Левски. Има натрупан опит, но е достатъчно млад. Все пак има стаж зад граница и то не къде да е, а в Германия. Свързан е с Левски и то с един от най-силните периоди на отбора. Какво повече да се иска? Ама това, ама онова, ама играел дефанзивно. Ами с това качество на футболистите и особено нападателите толкова. Като привлечем Меси, Роналдо, Гризман, Салах и Мане може пък да заиграем много нападателно и резултатно под негово ръководство.
Абе от къде се навъдиха толкова "фенове" на Хубчев? Изведнъж стана левскар, легенда и с нужния стаж и опит. И футболистите били такива, значи ще се играе дефанзивно. А Роси и Дерменджиев които са много по-успели и с по-голям опит ги сравнихте със земята. Особено за Роси някои обясняваха как с тези футболисти трябвало да летим и да мачкаме наред. А и тогава не играехме с Роналдо, Гризман и прочие.
И защо трябва да си спомняме какъв играч е бил Хубчев? Не го взимаме за защитник, а за треньор. А аз си спомням какъв треньор е Хубчев. Купата която спечели беше с дузпи, като преди това водеше с 3:1 и човек повече. Направи смени да пази резултата и Левски изравниха и без малко да го обърнат. На един полуфинал с аматьорския ЦСКА падна два пъти с по 2:0. Като треньор на националния по всякакъв начин избягваше да взима наши футболисти, като се стигна до абсурдната ситуация да не извика голмайстора на първенството за сметка на смъртни резерви като Делев и Василев. А колко бивши и настоящи оранжеви извика, който иска да брои.
Ще се радвам, някой да ми каже поне едно нещо, което Хубчев е направил след като напусна Левски, което го свързва с отбора. Едно единствено нещо което го представя като левскар, защото аз не се сещам.
Такъв треньор и левскар е Хубчев.
Но аз все пак му давам някакъв кредит на доверие, защото така и така е треньор, да видим какво ще направи. Но кредита ще бъде мнооого малък в сравнение с останалите и няма да си спестя освиркванията при издънка, което не съм си позволявал с други треньори.
Що не вземеш да се кандидатираш за треньор на Левски като ги чаткаш толкова много нещата? Сигурно си особено компетентен за да даваш и оценка на треньорите било в Бг, било в света най-вероятно защото си постигнал повече от тези за които обясняваш как нищо не разбират.
И моля ти се чети малко по-внимателно и се опитай и да мислиш. И само да питам ти откъде знаеш как ще играе Левски при Хубчев? Защото коментара относно материала е за отборите в които е бил треньор. Вероятно Чц Поморие и Берое е следвало да мачкат от първата до последната минута? Или може би националния, особено в мачовете с Франция, Швеция, Холандия????
И само да те питам Мъри като пое отбора какви успехи беше регистрирал до тогава?
Най-малко разликата между чичо Гошо, Роси, Стоев и т.н е, че Хубчев е бил част от Левски и то от успешния Левски и е достатъчно наясно за какво става дума за разлика от другите. Във всеки случай го предпочитам и пред чичо Гошо и пред Стоев, както и пред Роси, Стоянович и Петрович.
Ама не да си ревем ей тъй щото .....
Чета много внимателно и виждам, че според теб трябва да дойде Меси, Роналдо, Гризман, Салах и Мане за да играем атакуващ футбол. Нищо, че сме Левски, а не Чц Поморие, нищо , че ще играем срещу Славия и Ботев , а не срещу Франция и Швеция, ние трябва да се съобразяваме с треньора който си е свикнал да си играе мишкарски.
Освен това никъде не съм давал оценки, а съм изброил факти. Изводите всеки си ги прави. Но явно за теб Хубчев е много успешен треньор и особено щом е бил защитник в Левски и е ходил в чужбина трябва да го посрещнем като месия. Само да ти припомня , че Топчо е играл два пъти повече от него в Левски и е три пъти по-голяма легенда.
И Хубчев ли е последния, който би станал треньор на Левски, та ми предлагаш аз да ставам. Значи, ако не съм взел поне една купа на България нямам право да коментирам който и да било, така ли? Аз да не съм сляп, че да не виждам кви ги е върши Хубчев последните години. И така и не видях с какво се е показал като Левскар откакто е излязъл от отбора.
Ама ние да си траем ей тъй щото на някой друг му е по-спокойно.
Ми дай да поканим Загорчич. Той е взимал купа на страната

А тази история ние сме Левски та за това може да падаме красиво нещо го гледам прекалено дълго.
В момента даденостите са, че Левски отстъпва като качество, организация и скамейка на Каузата. Има и доста сериозни дългове. За да играе атрактивен, нападателен, но и печеливш футбол трябва да се вдигне качеството на футболистите - т.е. да се налеят сериозни суми за селекция защото със свободни агенти качество трудно можеш да търсиш. Индикации за подобно нещо от ръководството обаче няма. Следователно ти остава втората възможност - със скромен бюджет и лимитирани футболисти да постигнеш някакъв резултат. Това предполага обаче да играеш дефанзивен футбол и от играчите да извличаш максимума. А Хубчев е показал, че може да работи с нисък бюджет и лимитирани футболисти като постига резултати. Разбира се съобразно възможностите, защото чудеса няма как да станат. Факт е, че при него и известен период от време след него Берое си беше твърдо четвърти и непосредствено след отборите с пъти по-голям бюджет и потенциал от тях.
И от всичките ти писаници не разбрах защо трябва да се дават огромни кредити на доверие на Стоев, Роси, чичо Гошо и кой ли още не се упражни, но Хубчев няма право на никакъв кредит на доверие?
terata написа:goro_man написа:metodito написа:groti написа:Та какво излиза..май нямаме кой знае какъв избор? Ако някой се сети за нещо по-качествено, свободно или навито да беше подшушнал на ПК. Пак ще кажа - радвам се, че поне имаме треньор преди новия сезон. Това гарантира, че няма да има бягане от отговорност. По-добре ли щеше да е да се чака до последно за "каквото изпадне" ?
Самият факт, че са придумали Хубчев да дойде и да зареже доста приличната си заплата в националния за мен означава, че нещата съвсем не са приключили за нас като клуб.
На първо време, ПК не трябваше да се излага като кифла. Да каже: смените на тренерите не зависят от мен, аз съм пионка. Защо беше назначен Дерменджиев. На първо място. Защо беше освободен. На второ. Защо не се назначи спортен директор? Спортен, футболен човек?
Първо не се излага П Колев а ти и тея като теб който не разбраха че такава му е работата на човека самата длъжност. ...какво очакваше да каже " искаме Хубчев ама не знам дали Божков ще се навие да даде 100 бона и Дерменджиев може да остане може и да си ходи" . В цял свят е така преговаря се с едни, чакат се други дава се шанс на трети за пример виж Латвия,така беше и при нас Хубчев чакаше парите Херо може ли да знае че ще го съдят( което отговаря и на въпроса ти за спортен директор) и Колев замазва положението и опитва да дава спокойствие на отбора. ...кофти служба ама някой трябва да я върши
Демек длъжността му е лъжец.Яко се излагате вече в тая сляпа защита на един лъжец. Чудя се само на база на какво така яко му го смучете.
Ако освен " смучене " чат пат по телевизия и сайтове гледаше и нещо по различно щеше да знаеш че във всеки един клуб по света си имат човек който върши тая работа не смятам да давма примери защото виждам че след малко на търсачката пак ще напишеш нещо сложно...
За мен резултатът е следният:
1- разкарахме един провалил се треньор
2- освежихме съблекалнята ( справка Марияни ) преди важните мачове и евентуален бараж
3- младите трупат опит с човек който познават и му вярват
4- за първи път от не се сещам колко години имаме треньор който започва отначало, навреме и начисто т.е ще си избира играчи ще води подготовка и ще налага собственният си стил което пък значи че няма да има оправдание за евентуален неуспех.
Дотук 4.50 на Колев което не ми се струва много но не е и зле, не Харесвам показанпто от Хубчев до момента но едно голямо БРАВО че захвърли подредената си къщичка в национала с мачове през 3 месеца и дойде да оправя нашият батак с риск да бъде псуван в седмицата по два пъти