ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) 0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Победа ЦСКА-СОФИЯ
127
43%
Равен
41
14%
Победа за Левски
126
43%

Общо гласове: 294

kempesmario
Контакти:

Re: ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) , Събота

Мнениеот kempesmario » 20 апр 2019 19:15

Съдията е голям мръсник. Поне 2 фала на Паулиньо и 1 на Костов не бяха дадени. Второ топката накрая не излезе с целият обем, но другият мръсник си свърши работата. Треньора на Левски този дъртак страхлив също не става за нищо. Маха Костов, после вместо да махне слабият Стаси и да Пусне Марто Петков по рано да ги разнищи , той страхливеца е кръгла 0. На Левски му трябва треньор 100%.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 апр 2019 19:16

Скандално съдийство, баш за 0-0. :shock:

То няма к'во да коментираме спортно-техническите аспекти... Рефера непрекъснато накъсваше играта с изумителни отсъждания.
Жалко.

П.С.

Картона на Васчук... Кристална игра с топката, пък дори и да сметнем, че е имало някакъв досег след допира с топката, то какво да кажем за почти идентична ситуация с Паулиньо, когато навлизаше в наказателното ??
Ни фаул, ни картон... Това ако не е двоен аршин ? !!
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 20 апр 2019 19:17

Слаб мач и за двата отбора. 3 поредни точни паса не видяхме в този мач... Станислав Иванов е доста слаб, Паулиньо и Мариани трябва да са лидерите в такива мачове. Райнов се справи много добре кат ЦЗ, защото рядко играеше с топката в центъра на терена. Грешките от него идваха, когато трябваше да подава. Юруков, Тиам и Костов играха добре. Дано за следващата седмица Божигол и казахстанчето да са в групата.

Потребителски аватар
grozdanovdng78
Контакти:

Мнениеот grozdanovdng78 » 20 апр 2019 19:17

Фен съм на Лудогорец и като такъв благодаря на Левски че открадна 8 точки от ЦСКА за да може Лудогорец да стане пак шампион.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 апр 2019 19:18

OOP написа:За мен лично е срамно да играем цял мач за Х срещу ловешката сбирщина......а сега чичо Гошо пак ще обяснява колко е доволен! Е аз не съм!
Правилна тактика и при нормално рефериране щяхме да си ги бием. :|
Нямаме играчите за атакуващ футбол.
Инак ще стане като с Лудугорец на "Герена".
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 20 апр 2019 19:18

kempesmario написа:Съдията е голям мръсник. Поне 2 фала на Паулиньо и 1 на Костов не бяха дадени. Второ топката накрая не излезе с целият обем, но другият мръсник си свърши работата. Треньора на Левски този дъртак страхлив също не става за нищо. Маха Костов, после вместо да махне слабият Стаси и да Пусне Марто Петков по рано да ги разнищи , той страхливеца е кръгла 0. На Левски му трябва треньор 100%.

Костов издъхна, да не говорим, че го мъчи някакви контузия. Мрън-мрън. Пък крилата ни едни крила, ммм..
Image

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 20 апр 2019 19:19

Много слаб мач
От нашите мога да отлича единствено Костов и Рейш, до някъде и Райнов се справи.
Безобразно играха Луи и Станислав

hydetoshi
Контакти:

Мнениеот hydetoshi » 20 апр 2019 19:20

blue avalanche написа:
1914.1902 написа:Ха ха как тука спря контрата :lol:

Съдията играе за хикс. :mrgreen:

Разказа играта и на сини и на червени. Обединяваме ли се около това мнение?... ;)
Arsenal- a new era begins ! Again!...

Потребителски аватар
bold
Контакти:

Мнениеот bold » 20 апр 2019 19:20

kempesmario написа:Съдията е голям мръсник. Поне 2 фала на Паулиньо и 1 на Костов не бяха дадени. Второ топката накрая не излезе с целият обем, но другият мръсник си свърши работата. Треньора на Левски този дъртак страхлив също не става за нищо. Маха Костов, после вместо да махне слабият Стаси и да Пусне Марто Петков по рано да ги разнищи , той страхливеца е кръгла 0. На Левски му трябва треньор 100%.

И мен ме подразни смяната на Костов с Васчук.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 20 апр 2019 19:20

helic написа:Много слаб мач
От нашите мога да отлича единствено Костов и Рейш, до някъде и Райнов се справи.
Безобразно играха Луи и Станислав

Безобразен мач на Луи?! Не, че да заплашвам, ама другия мач Горанката... :lol: :lol: :lol:
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Върни се в “Левски”