ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) 0:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) , Събота
Съдията е голям мръсник. Поне 2 фала на Паулиньо и 1 на Костов не бяха дадени. Второ топката накрая не излезе с целият обем, но другият мръсник си свърши работата. Треньора на Левски този дъртак страхлив също не става за нищо. Маха Костов, после вместо да махне слабият Стаси и да Пусне Марто Петков по рано да ги разнищи , той страхливеца е кръгла 0. На Левски му трябва треньор 100%.
-
Скандално съдийство, баш за 0-0.
То няма к'во да коментираме спортно-техническите аспекти... Рефера непрекъснато накъсваше играта с изумителни отсъждания.
Жалко.
П.С.
Картона на Васчук... Кристална игра с топката, пък дори и да сметнем, че е имало някакъв досег след допира с топката, то какво да кажем за почти идентична ситуация с Паулиньо, когато навлизаше в наказателното ??
Ни фаул, ни картон... Това ако не е двоен аршин ? !!

То няма к'во да коментираме спортно-техническите аспекти... Рефера непрекъснато накъсваше играта с изумителни отсъждания.
Жалко.
П.С.
Картона на Васчук... Кристална игра с топката, пък дори и да сметнем, че е имало някакъв досег след допира с топката, то какво да кажем за почти идентична ситуация с Паулиньо, когато навлизаше в наказателното ??
Ни фаул, ни картон... Това ако не е двоен аршин ? !!
Слаб мач и за двата отбора. 3 поредни точни паса не видяхме в този мач... Станислав Иванов е доста слаб, Паулиньо и Мариани трябва да са лидерите в такива мачове. Райнов се справи много добре кат ЦЗ, защото рядко играеше с топката в центъра на терена. Грешките от него идваха, когато трябваше да подава. Юруков, Тиам и Костов играха добре. Дано за следващата седмица Божигол и казахстанчето да са в групата.
- grozdanovdng78
- Контакти:
Фен съм на Лудогорец и като такъв благодаря на Левски че открадна 8 точки от ЦСКА за да може Лудогорец да стане пак шампион.
-
Правилна тактика и при нормално рефериране щяхме да си ги бием.OOP написа:За мен лично е срамно да играем цял мач за Х срещу ловешката сбирщина......а сега чичо Гошо пак ще обяснява колко е доволен! Е аз не съм!

Нямаме играчите за атакуващ футбол.
Инак ще стане като с Лудугорец на "Герена".
- ralka_levskarka
- Контакти:
kempesmario написа:Съдията е голям мръсник. Поне 2 фала на Паулиньо и 1 на Костов не бяха дадени. Второ топката накрая не излезе с целият обем, но другият мръсник си свърши работата. Треньора на Левски този дъртак страхлив също не става за нищо. Маха Костов, после вместо да махне слабият Стаси и да Пусне Марто Петков по рано да ги разнищи , той страхливеца е кръгла 0. На Левски му трябва треньор 100%.
Костов издъхна, да не говорим, че го мъчи някакви контузия. Мрън-мрън. Пък крилата ни едни крила, ммм..
Много слаб мач
От нашите мога да отлича единствено Костов и Рейш, до някъде и Райнов се справи.
Безобразно играха Луи и Станислав
От нашите мога да отлича единствено Костов и Рейш, до някъде и Райнов се справи.
blue avalanche написа:1914.1902 написа:Ха ха как тука спря контрата
Съдията играе за хикс.
Разказа играта и на сини и на червени. Обединяваме ли се около това мнение?...

Arsenal- a new era begins ! Again!...
kempesmario написа:Съдията е голям мръсник. Поне 2 фала на Паулиньо и 1 на Костов не бяха дадени. Второ топката накрая не излезе с целият обем, но другият мръсник си свърши работата. Треньора на Левски този дъртак страхлив също не става за нищо. Маха Костов, после вместо да махне слабият Стаси и да Пусне Марто Петков по рано да ги разнищи , той страхливеца е кръгла 0. На Левски му трябва треньор 100%.
И мен ме подразни смяната на Костов с Васчук.
helic написа:Много слаб мач
Безобразен мач на Луи?! Не, че да заплашвам, ама другия мач Горанката...

Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.