Да ги разтурват всичките. Треньор, звезди, комети. Да ставаме като Славия. Ще играем с некадърните юношки и това е. Не виждам никакъв смисъл да се продължаваме да се заблуждаваме, че правим нещо. Обертани, Славиши, Митревци да изчезват.
Спас Русев да кара автобуса, който ще ги разкара, а накрая и да се гръмне.
Няма смисъл да се дават пари освен, за да не можем да бием тимчета като Септември и Враца. Какво да подписваме с Яблонски и останалите. За какво са ни? За да не бием треторазрядни тимчета в смешната Дриша лига?
ППЛ: Септември (София) - Левски (София) /2:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- bilyaletdinov
- Контакти:
Re: ППЛ: Септември (София) - Левски (София) - Сряда от 17:30
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
шивача написа:Хубав мач, хареса ми. С удоволствие гледам ваши двубой, които са изпълнени с драматизъм, екшън и комедия, които в нито един филм не съм срещал. Евала!
Който си няма отбор, гледа и се радва чуждите
Вие тъпи ли сте ? Славиша ли е виновен? НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА СПАС РУСЕВ! ИНАЧЕ ФАЛИТ!
- soulfly1948
е ми той един човек ви каза ,че ще си ИГРАЙКАМЕ за второто място-ама се смеехте....
П.С иначе прокобата е от 2008-ма...
и аз ви клех-признавам....
П.С иначе прокобата е от 2008-ма...

и аз ви клех-признавам....
Последна промяна от soulfly1948 на 05 дек 2018 19:39, променено общо 2 пъти.
"на мястото на Герена,се е намирало ТКЗС"Шопска комуна",известно с това,че там са се отглеждали едни от най-хубавите говеда в България.....
LSFC 1914 написа:Вие тъпи ли сте ? Славиша ли е виновен? НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА СПАС РУСЕВ! ИНАЧЕ ФАЛИТ!
Да бе Русев ги тренира, а Славиша дава парите

Ходи се прегледай!
delqnski47 написа:Аз ако съм гоня треньора веднага.Не може предпоследния да ти изравнява два пъти и второто да е в края на мача.
Защо да не може? С какво Септември, или Етър, или Ботев Враца, са по-слаби от хартиените грандове?
Ако ги събереш, целия отбор и ги заведеш на Герена, или на Армията, Септември сега, щяха да се борят за второто място. Или който и да е друг отбор, да не ги изброявам. И колкото и да се репчите и сини и червени, това е положението.
అదే షిట్ వివిధ గ్రామాలకు నుండి ఒక левски కంటే ఇతర цска.
LSFC 1914 написа:шивача написа:Хубав мач, хареса ми. С удоволствие гледам ваши двубой, които са изпълнени с драматизъм, екшън и комедия, които в нито един филм не съм срещал. Евала!
Със сигурност гледаш наши двубои, след като ЦСКА умря и вече не можеш да ги гледаш и това ти е утехата на тебе...
Така е, така е, ама ебати кефа е, брат

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
-
- Контакти:
шивач скапан нали утре ще ви гледам и вас бре, хайде сега да видим как ще ви се подигравам утре.
- sinqkrepost1914
- Контакти:
Няма път нагоре .. 10 години газим толко дълбока в лайната, че измъкване няма как да има ..
Да умрат всички, които докараха Левски до тук !
Да умрат всички, които докараха Левски до тук !
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
vvessel написа:LSFC 1914 написа:Вие тъпи ли сте ? Славиша ли е виновен? НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА СПАС РУСЕВ! ИНАЧЕ ФАЛИТ!
Да бе Русев ги тренира, а Славиша дава парите![]()
Ходи се прегледай!
Ако Спас остане още 1-2 години вървим към фалит. Помни ми думите.