NOMER14 написа:За Полачек никой нищо не казва.
Изигра не лош мач, но при нито едно центриране не излезе. Все още е мистерия за мен, но си личи,че има качества.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
TreiD написа:Горанов изигра най слабият си мач от както е в Левски. Никаква идея за позициониране, заставане или каквото и да е било в тоя мач от него.
Важно е да вземем нападател, защото тия далечни удари ни спасяват няколко мача вече, а не се знае кога ще спрат да влизат. Буш скандално слаб, тоя човек имам чувството,че беше излязал да се поразходи, а не да играе футбол. Обертан второто полувреме отне много топки, пресираше и въпреки,че не игра на обичайното си ниво, не мисля,че изигра слаб мач.
popokutepetel написа:TreiD написа:Горанов изигра най слабият си мач от както е в Левски. Никаква идея за позициониране, заставане или каквото и да е било в тоя мач от него.
Важно е да вземем нападател, защото тия далечни удари ни спасяват няколко мача вече, а не се знае кога ще спрат да влизат. Буш скандално слаб, тоя човек имам чувството,че беше излязал да се поразходи, а не да играе футбол. Обертан второто полувреме отне много топки, пресираше и въпреки,че не игра на обичайното си ниво, не мисля,че изигра слаб мач.
Обертан е на две класи над всички в Бг. Той цял мач да се помотава е способен с едно-две избухвания да го реши. Днес не стигна малко да изработи и втори гол. Иначе ни трябва класен централен нападател, но да видим. Не знам какво стана с Илия Димитров, той вдъхваше надежди.
сини богове написа:NOMER14 написа:За Полачек никой нищо не казва.
Днес игра добре, с изключение на положението на Горанов. Но там Горанов трябваше да изчисти.
сини богове написа:NOMER14 написа:За Полачек никой нищо не казва.
Днес игра добре, с изключение на положението на Горанов. Но там Горанов трябваше да изчисти.
Потребители, разглеждащи този форум: Serafim и 35 госта