goro_man написа:Модоре остави ги нека пишат. ..сгряват ми сърцето
Не така брат. Я виж баце делянски не оставя никой да се гаври с оранжевия отбор.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
goro_man написа:Модоре остави ги нека пишат. ..сгряват ми сърцето
THE G.A.M.E написа:Клиширано е, но на този етап са важни точите.
Показахме някои хубави неща и през двете полувремена, но днес имахме мал-шанса единствената сериозна -КОЛЕКТИВНА грешка, да бъде наказана от съперника.
Потреперихме, но "това което не ни убива, ни прави по силни".
LSFC 1914 написа:goro_man написа:Модоре остави ги нека пишат. ..сгряват ми сърцето
Не така брат. Я виж баце делянски не оставя никой да се гаври с оранжевия отбор.
goro_man написа:LSFC 1914 написа:goro_man написа:Модоре остави ги нека пишат. ..сгряват ми сърцето
Ние сме широко скроени тяхната злоба ни зарежда....иначе евала за скороста
goro_man написа:LSFC 1914 написа:goro_man написа:Модоре остави ги нека пишат. ..сгряват ми сърцето
Ние сме широко скроени тяхната злоба ни зарежда....иначе евала за скороста
LSFC 1914 написа:goro_man написа:Модоре остави ги нека пишат. ..сгряват ми сърцето
ЕМИЛ написа:Sisi 1914 написа:От нищото ни вкараха гол!
Не е от нищото .От Белмонтнощното е .
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта