Левски: Трансферно лято (Спекулации, мрънкане за нови и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)
в този сайт трият темите за хазарта като бесни. Здравей свобода на словото. За кво е този рев? Никой не забранява хазарта, ограничават агресивната подвеждаща реклама
filcolins написа:в този сайт трият темите за хазарта като бесни. Здравей свобода на словото. За кво е този рев? Никой не забранява хазарта, ограничават агресивната подвеждаща реклама
[offtopic]К*р за Бахаров, два за лотарията.[/offtopic]
filcolins написа:в този сайт трият темите за хазарта като бесни. Здравей свобода на словото. За кво е този рев? Никой не забранява хазарта, ограничават агресивната подвеждаща реклама
Чакай сега, какво значи агресивна и подвеждаща реклама? Всеки е свободен сам да избира дали да "богатее" при букмейкърите или да инвестира парите си в нещо по-смислено. Който си е природно тъп и с вродени комарджийски пороци, едва ли ще се спре да залага, със или без липсата на рекламите. Проблемът е, че тези компании наистина дават немалко пара на нашите отбори, включително и на любимия ни Левски, та не е много добре да им настъпват така интересите, защото от това българският футбол няма да спечели.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
- metodito
- Контакти:
На никой ли не му прави впечатление, че това букмейкър да спонсорира футболен клуб е конфликт на интереси?
Иначе, ако заменим Митрев с Татковото, ще е ебаси тъпотията! Не е истина просто. Не знам кой може да ни свърши работа. На мен много ми допадаше тоя плешо де игра за Дунав Русе, когато Луков беше контузен. Перниш също не е лош, мисля. Според мен, може би е добре да вземем не един, а двама вратари.
Или да изгоним италианския треньор на вратарите. 
Иначе, ако заменим Митрев с Татковото, ще е ебаси тъпотията! Не е истина просто. Не знам кой може да ни свърши работа. На мен много ми допадаше тоя плешо де игра за Дунав Русе, когато Луков беше контузен. Перниш също не е лош, мисля. Според мен, може би е добре да вземем не един, а двама вратари.
Според мен ще вземем вратар от чужбина.Просто прогноза.
- modor
- Контакти:
Ако може да е сърбин 
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Явно Прохазка и Панайотов напускат финала мина, а нови договори няма 
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
- metodito
- Контакти:
mikata написа:Явно Прохазка и Панайотов напускат финала мина, а нови договори няма
Важното е, че на "звяра от Дакар" му предлагат 3-годишен договор.
metodito написа:mikata написа:Явно Прохазка и Панайотов напускат финала мина, а нови договори няма
Важното е, че на "звяра от Дакар" му предлагат 3-годишен договор.
"Звяра от Дакар" е прекрасна находка за нашия отбор, така че да - много е важно, че ще го задържим за повече време.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
- metodito
- Контакти:
Тоя всеки мач си плаче за червен картон.