Левски (София) - ЦСКА-София (София) | 2:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Анкетата завърши на 04 мар 2017 17:04

Победа за Левски
52
41%
Равен
26
20%
Победа за госта
50
39%

Общо гласове: 128

Scarabee
Контакти:

Re: Левски (София) - ЦСКА-София (София) | 04.03.2017 |

Мнениеот Scarabee » 03 мар 2017 12:44

Виждам го един миролюбив Х

Потребителски аватар
Vura

Мнениеот Vura » 03 мар 2017 13:04

Teo написа:
Vura написа:Дайте им квадратни топки. Не мъчете футболните! :lol: :oops:

Вура, ти пък какво даваш мнение за мача?!
@ Вас баце никой не ви брой за живи, ако ще и 150 купи от шампионската лига да вземете! Хаххахахаха

За сметка на това...вие наистина не сте живи. :lol:

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 03 мар 2017 13:11

Някаква група за мача спомената ли е някъде?
Или всичко е закрито?

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 03 мар 2017 13:20

Гледам, че пак подхванахте тезата, че утре ще играете с Етрополе- Литекс и т.н..Та рекох да ви питам откога почнахте да правите шествия преди домакинските си мачове със селски отбори, че аз нещо не се сещам? Може пък това да е някаква нова традиция? :mrgreen:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 мар 2017 13:53

onegavon написа:
Гледам, че пак подхванахте тезата, че утре ще играете с Етрополе- Литекс и т.н..Та рекох да ви питам откога почнахте да правите шествия преди домакинските си мачове със селски отбори, че аз нещо не се сещам? Може пък това да е някаква нова традиция? :mrgreen:

Нормално е да има шествия, добра посещаемост, интерес и т.н. към новият Клуб, щото той олицетворява чудесно грозотата на родният футбол.
Това първо... Второ, този нов Клуб събра в себе си управниците, които винаги са ненавиждали Левски, и са се опитвали да ни омерзят + най-големите утайки - фенове на бившият ни "враг" ЦСКА.
Разбира се... Не всички припознавачи са боклуци, има и свестни сред тях, но това не означава, че не са предали оригиналният Клуб.

Срещу такова уродливо... Нещо, трябва да има реакция, единственият въпрос е, дали ние ( левскарите ) ... Реагираме правилно.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 03 мар 2017 13:59

Легендарният вратар на Левски Стефан Стайков се пошегува с ЦСКА-София преди утрешния мач между "сините" и "червените". Той сподели, че се колебае за кой отбор да вика.

"В Етрополе започнах, а и в Ловеч имам хубави спомени. Имам сантименти към тези отбори. Всъщност не съм сигурен кое от днешните ЦСКА-та е истинско и дали изобщо някое от тях има нещо общо с онзи клуб, който ми бе съперник на терена някога. Разбира се, няма сила на света, която да ме накара да изневеря на любовта си към Левски", каза Заека пред "България днес".
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Fratla
Контакти:

Мнениеот Fratla » 03 мар 2017 16:17

THE G.A.M.E написа:Нормално е да има шествия, добра посещаемост, интерес и т.н. към новият Клуб, щото той олицетворява чудесно грозотата на родният футбол.

Ами да направим такова и срещу Лудогорец. Турците не спират да си купуват първенството, а по-нагъл от Киро Гела не е имало никога в българския футбол. Само че на някои Тирето им е по-важно. Според мен бъркаме.
Провалихме се в това да убием ЦСКА дори в мислите си. Припознахме ги с присъствието, интереса и реакциите си. Всичко друго е шикалкавене и вече е късно да се поправим. Гонзо и Кокала поне не лицемерничат. Неми се лицемерничи и на мен.
Имената на съперниците ни не ме интересуват. За мен е важно дали са силен конкурент. В момента отборът от Борисовата градина е такъв. И утре искам победа, колкото и да ми се струва невъзможна. Вярвам, че ще ги изненадаме.
Лошото е че свирим втора цигулка и ако микренския продължи да влага ще свирим и трета. И колкото и да викаме че ние сме Левски а те са тирета, когато сме гола вода на терена думите няма да тежат. Ха дано се зарадваме утре малко. Ритане, блъскане, чупене. Бой, ама да бием! САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 мар 2017 17:05

Интересно дали и как ще промени утре схемата и изпълнителите Митов. Ососбено, вземайки предвид лимитираните му възможности за избор и многото контузии. Аз лично бих искал да видя по крилата Стаси и Роман, в средата Мечката, Де Нойер и Божидар. А на върха, разбира се Тунде.

Топчо се опита наистина да направи революция, но въобще не отчете, че нямаме изпълнители за схема с трима защитника. Така наречените халф-бекове, трябва да са поливалентни футболисти, и определено Мехди и Огнянов не са такива. Имаме само един поливалентен футболист - Роман. Освен това, те трябва постоянно да сноват между защита и нападение, да влизат навътре, да спират опитите за атаки по крилата и самата схема да прави плавен преход от трима към петима защитника. Макс Алегри разполага с Бардзали, с Алвеш и Бонучи, с Киелини, Сандро... Въобще, то хубаво да искаш да си Ювентус, ма е смешно, когато нямаш такива футболисти. И между другото, 3-5-2 е много по-дефанзивна от 4-1-4-1. При победата на Юве над Наполи, Алегри използва 7! дефанзивни футболиста. Но 7 човека, които не спират да тичат 90 минути. А нашите футболисти, като топката е в краката на съотборник, седят на едно място и го гледат. Просто нищо общо.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 мар 2017 17:42

Teo написа:
Живко6461 написа:
1982 написа:...
п.п.: спокойно, няма опасност да ви припозная :mrgreen: 8-) , аз имах само един отбор и повече друг няма да имам, това е гарантирано. Още по-малко пък Левски.

Предполагам, че утре все пак ще си за оранжевите. Както ги наричаш. Не защото са ти любимци. Вече няма да се радваш на победа любимия отбор. Но и вероятността "най-нелюбимият" да престане да губи не е малка.

Той ще се радва, ако Левски бие, нали си сменя отборите като носна кърпичка хахахахах!

Дали аз си сменям отборите, оранжев ?! :lol: :lol: Не знам кой лятото заеба ЦСКА и стана от Литекс, докато ЦСКА фалираше и бе закриван ?! :lol: :lol:

Как да е, ще отговоря и на Живко, и на теб - въобще не ми пука кой от вас ще бие, дори няма да ви гледам и мача, аз българския """"футбол"""" вече го следя само информативно, като резултати .... и чат-пат гледам някой репортаж по сайтовете. А ... и, разбира се, следя безкрайните панаири и циркове. :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 03 мар 2017 17:48

Предишното "дерби" завърши 1:1. Последния сблъсък между Митов и Белчев беше ЦСКА -София 2 и Септември - пак 1:1. Така че очаквам същия резултат...или по вероятно 0:0. Щом двамата треньори до онзи ден се подвизаваха из Б групата ни, какво друго.

Върни се в “Левски”