Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Левски: Трансферна зима (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот ЕМИЛ » 17 дек 2016 07:18

askold написа:Жоао Паоло е добър футболист но мисля че няма как да дойде в Левски и не вярвам изобщо да са водени преговори по две причини: 1. доколкото знам Левски няма място за нов чужденец извън ес (мисля че на терена едновременно могат да са само трима); 2. Явно политиката е ориентирана към по-млади а бразилеца е набор 88.

Жоао Паоло ще играе на мястото на Нар и готова работа .Състава ни за пролетта трябва да е следния

Боян
Данчо Христов....Пиргов ...Ал.Ал......(търси се ляв бек)
Прохи ....Костадинов .....Аниете ....Сукуна
Жоао Паоло и Тунде ще водят синята атака

Система 4-4-2 като в средата сме ромб

:mrgreen: 8-) (Топчо преписвай и попивай ) 8-)

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 17 дек 2016 11:27

mikata написа:Да не вземем и собственика на Верея :)

Защо не? В последно време "Левски" е активен на трансферния пазар. Футболисти, треньори, директори, собственици...
Ако и Спас Русев тръгне да строи и да руши можем да трансферираме собственика на "Верея. Дори със стадиончето. Малко ни е големичко, но като временен вариант, докато завърши строителството на "Георги Аспарухов" става. Пък е и строител. При това доколкото знам му закриха любимия отбор.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 17 дек 2016 11:58

Аз си мисля, че тоя Сукуна ще го мъчат на фланга основно, а в атака само като алтернатива на Тунде. Съответно на дали ще вкарва много и ще се тюхкаме, че не става за нищо.
Нищо чудно, даже почти сигурно Деса е аут, заради заплатата. Ако негов заместник е бразилеца от Ботев добре, ама...

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 17 дек 2016 18:20

Тони Огнянов за левия бек?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 17 дек 2016 20:24

bilyaletdinov написа:Тони Огнянов за левия бек?

Не одобрявам .Нар да му е резерва на крил одобрявам .

Потребителски аватар
Cooler
Контакти:

Мнениеот Cooler » 17 дек 2016 21:11

Привличат Огнянов, бразилчето от Ботев и Христов, оставят Деса, преостъпват Сандберг и дават шанс на Лукин. Така бих действал аз на мястото на Пелето. :) Но не съм :lol:

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 18 дек 2016 06:20

bilyaletdinov написа:Тони Огнянов за левия бек?

Ааа не не , в Ливърпул вече си имаме Алберто Морено , не е нужно и в Левски такъв типаж футболист за ляв бек :)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 18 дек 2016 21:54

Дани Начев-разиграващ халф. Нищо, че е на 13-да свиква детето. п В наборите под 2000 има много талантливи деца, има и по-добри от него, но този ми е много насърце. И не зарад брилянтната техника-както споменах, такива имаме доста. Но такъв поглед и виждане на играта рядко се среща!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 19 дек 2016 08:03

Сериозен трансфер може да осъществи Левски в зимната пауза. Така търсеният нов десен бек на "сините" може да се казва Янис Скондрас. Гъркът е в преговори с българския клуб, твърди изданието "Метро" от южната ни съседка.

Футболистът е собственост на ПАОК и миналия сезон беше съотборник на Димитър Бербатов в Солун. След два месеца той навършва 27 години, а ако дойде на "Герена", той ще излезе без пари на столичани.

Причината е, че е отстранен от първия отбор на "черно-белите" и ръководството е готово да го пусне без финансов иск. Той има повиквателни за националния отбор на Гърция, но не е участвал в официални мачове. Иначе има 20 мача за различните младежки и юношески формации на родината си.

Скондрас е собственост на ПАОК от 2013 г., като за тези три сезона е записал 63 мача в гръцкия шампионат и в тях е отбелязал два гола. От началото на тази кампания обаче не е играл и затова иска да се махне от Солун.

Левски търси подсилване на десния фланг на отбраната, тъй като титулярен играч на тази позиция е само Сашо Александров. Когато се налага, там е преквалифициран Роман Прохазка, но словакът е по-силен в предни позиции.

http://levski.gong.bg/bg-football/parva ... tov-411340

http://www.sportal.bg/statistics_player ... ayer=18650 :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 дек 2016 09:46

sin4ec написа:Дани Начев-разиграващ халф. Нищо, че е на 13-да свиква детето. п В наборите под 2000 има много талантливи деца, има и по-добри от него, но този ми е много насърце. И не зарад брилянтната техника-както споменах, такива имаме доста. Но такъв поглед и виждане на играта рядко се среща!

Трябва му и физика, не само техника - толкова малък направо ще го смачкат :lol: Първо да порастне, след това работа във фитнеса и на 16-17 вече може да почва с мъжкия футбол ;) Има изключения в световен мащаб - Лукаку дебютира за Андерлехт на 14, а на 15 вече е титуляр в национала, но той е животно :mrgreen: :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Левски”