metodito написа:ММ1914 написа:Защо пишеш глупости за Лацио? За другото - имаш си мнение твое си е, но в Лацио ако се чуваше думата на феновете нямаше да започнат да привличат цветнокожи футболисти.
Защо вулгаризми - нали ГГ му е като брат? Когато участваше в цирка с изваждането на състава да не беше в полза на Левски? Треньора е наемник, върши си работата добре, продължава да я върши, не я ли върши добре, довиждане. Любко е добър треньор, но като морални качества дали е на същото ниво? Сега той е треньор на отбора и ще го подкрепям, но това не означава да забравя.
Стоев може и да нямаше същите качества като треньор, но като човек е на съвсем различно ниво. Думи като лоялност и чест не са му чужди. Затова за мен, той остава може би най-достойният треньор на Левски за последните над 20 години. Без условия за работа и при всевъзможни пречки, даваше най-доброто от себе си и си мотивираше отбора. А ръководството ни беше съставено от помияри, този човек заслужаваше да получи последен мач на Герена пред нашата публика, за довиждане.
души
Първо,
отказвам да влизам в спорове по оста Люпко-Стойчо. Не знам как въобще се роди тая глупост. Малоумно е просто. Или дай да правим раздори? Че са малко. Люпко не е вадил Литекс. Люпко щеше да ни бие с девет души на Герена. Това че уважава Ганчев, какво? Какво, питам? Ние имаме с теб мнение за дришата. Той също си има, което не съвпада с нашето. Армен Назарян също има такова, което се различава от нашето.
Не си прав. Пиша и защо. След мача Любко твърдеше че не бил виждал такова съдииство, а като се видят записите се установява че има два не свирени фаула за 45 минути. Доста кафява субстанция изяде тогава сърбина - играчите не ставали, всичко ни било лошо. Като е ербап да говори само за собствения си отбор.
Аз не споря, казал съм Щом решават да сменят някой, да го сменят отговорността е тяхна, но начина беше помиярски. Пред наша публика, за довиждане да пеем заедно, да си спомним няколкото паметни мача - успешни или неуспешни, това е друг въпрос.
За Лацио обаче споря, това ми беше идеала за отбор, в първите 4-5 отбора на Европа и съставен само от бели, е имаше и един циганин, но това се преживява.
Как прецени че Любко е щял да ни бие с 9 души, при неизпълнен наказателен удар в наша полза?
Гриша Ганчев ми е примерът за български бизнесмен, разкарва всички използвани до краен предел - Бончев, Стоичков. При необходимост отново ги омайва - Стоичков. Накара идиотите да си загробят отбора, доведе своя и им каза ето това е вашият отбор, те му пляскат. Няма нищо напротив да прибере едни пари особено като не е дал лев. Справка изказването от миналата година - на мен бази не ми трябват, ще ви направя стадион аз съм имотен човек, тази година - хубаво е че ни дадоха базите.