Славия (София) - Левски (София) |0:4 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Славия (София) - Левски (София) |21.08.2016| 21:15ч.

Мнениеот ralka_levskarka » 22 авг 2016 11:35

Serafim написа:Което разбира се значи, че и при останалите ще има проветрение. То Ники Илиев, Жужо, Станислав Ангелов, Баждека, много вождове станаха.

Къде да видя на Йорго и на Мечката интервютата, че само това на Веско прочетох.

Йоргачевич

http://www.sportal.bg/news.php?news=620423

Костадинов

http://levski.bg/videos/details/343
:)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 22 авг 2016 12:25

metodito написа:
THE G.A.M.E написа:P.S.

При назначаването на Петрович писах, че единственият начин да умилостиви донякъде недоволните от неговото назначение, е с положителни резултати и по-високо качество на продукцията.
Когато отборът печели с лекота, няма какво лошо да се каже.
Но когато има очеизвадни треньорски грешки, ще се посочват.
Това е.

Не го разбирам, човек. А защо целият този хейт? Стоев не беше освободен по-нормален начин, но какво общо има Люпко? Сам ли се назначи?

Не се е назначил сам. Но преди това, сам плю по Левски, докато отново сам, лижеше топките на "брат си".

Иначе съм съгласен с мнението на колегата. Докато Левски побеждава, аз съм доволен и ще отдам заслуженото на играчите и треньора. Пожелавам им да продължават да ни радват - тогава оставки се съмнявам, че някой ще иска.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 авг 2016 12:38

futbolqga написа:
metodito написа:

При назначаването на Петрович писах, че единственият начин да умилостиви донякъде недоволните от неговото назначение, е с положителни резултати и по-високо качество на продукцията.
Това е.

Не го разбирам, човек. А защо целият този хейт? Стоев не беше освободен по-нормален начин, но какво общо има Люпко? Сам ли се назначи?

Не се е назначил сам. Но преди това, сам плю по Левски, докато отново сам, лижеше топките на "брат си".

Иначе съм съгласен с мнението на колегата. Докато Левски побеждава, аз съм доволен и ще отдам заслуженото на играчите и треньора. Пожелавам им да продължават да ни радват - тогава оставки се съмнявам, че някой ще иска.

Абе, пич, на тебе заедно със свинчец не се ли усещате малко с тези вулгаризми. Мий си ръцете след като ходиш до тоалетна. Не скачай веднага с тея ръце на клавиатурата. Реши ли сте да изгоните Люпко. Хубаво. Знам, че имате този клуб за бащиния. Ще продължите да проваляте "Левски". Знам го. Ти само май не знаеш, че се плаща за това. По-добре вземай кинти да не си единствения прецакан. Ма и вашата ще свърши, знай го. Освен, ако не спечелите и стане това, което една шепа тъпанари направиха от Динамо Загреб и Лацио. Ако това ви е целта, знай, че сте близо до нея. Вече сме в миманса.
Иначе за мача...
Дончо Донев и другите, които го казваха бяха прави. Това е мястото на Краев. Ако работи здраво може да стане чудесен атакуващ халф не само за "Левски", но и за национала. Аденидже ме изненадва всеки мач. Пак направи едно-две малоумни отигравания иначе (спира си топката, тя отива на три метра от него). Трябва да вземем този Сердеров. Пашов от Славия също ми направи добро впечатление.
Последна промяна от metodito на 22 авг 2016 12:56, променено общо 1 път.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 22 авг 2016 12:53

левскари, от днешните писания (вчерашни изказвания) след мача, най-остро впечатление ми направи изказването на Ники Илиев, че "някои си взели поука от целите на "Левски"...Та се чудя, има ли измежду вас, някой по-интелигентен човек, ама и със силна ръка, та да иде и да му шляпне един зад врата и повече да не се изказва така, щото това води до извода, че след вашето искане за оставка на съдийската комисия, вчера, съдията е свирил за "Левски"! ;)...
Та вижте там...заменете го с някой по-умен човек, щото и тоя почва да го кара по...индженерному ;) :lol:
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 22 авг 2016 13:03

metodito написа:
futbolqga написа:
metodito написа:

Това е.

Абе, пич, на тебе заедно със свинчец не се ли усещате малко с тези вулгаризми. Мий си ръцете след като ходиш до тоалетна. Не скачай веднага с тея ръце на клавиатурата. Реши ли сте да изгоните Люпко. Хубаво. Знам, че имате този клуб за бащиния. Ще продължите да проваляте "Левски". Знам го. Ти само май не знаеш, че се плаща за това. По-добре вземай кинти да не си единствения прецакан. Ма и вашата ще свърши, знай го. Освен, ако не спечелите и стане това, което една шепа тъпанари направиха от Динамо Загреб и Лацио. Ако това ви е целта, знай, че сте близо до нея.

Защо пишеш глупости за Лацио? За другото - имаш си мнение твое си е, но в Лацио ако се чуваше думата на феновете нямаше да започнат да привличат цветнокожи футболисти.
Защо вулгаризми - нали ГГ му е като брат? Когато участваше в цирка с изваждането на състава да не беше в полза на Левски? Треньора е наемник, върши си работата добре, продължава да я върши, не я ли върши добре, довиждане. Любко е добър треньор, но като морални качества дали е на същото ниво? Сега той е треньор на отбора и ще го подкрепям, но това не означава да забравя.
Стоев може и да нямаше същите качества като треньор, но като човек е на съвсем различно ниво. Думи като лоялност и чест не са му чужди. Затова за мен, той остава може би най-достойният треньор на Левски за последните над 20 години. Без условия за работа и при всевъзможни пречки, даваше най-доброто от себе си и си мотивираше отбора. А ръководството ни беше съставено от помияри, този човек заслужаваше да получи последен мач на Герена пред нашата публика, за довиждане.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 авг 2016 13:19

ММ1914 написа:Защо пишеш глупости за Лацио? За другото - имаш си мнение твое си е, но в Лацио ако се чуваше думата на феновете нямаше да започнат да привличат цветнокожи футболисти.
Защо вулгаризми - нали ГГ му е като брат? Когато участваше в цирка с изваждането на състава да не беше в полза на Левски? Треньора е наемник, върши си работата добре, продължава да я върши, не я ли върши добре, довиждане. Любко е добър треньор, но като морални качества дали е на същото ниво? Сега той е треньор на отбора и ще го подкрепям, но това не означава да забравя.
Стоев може и да нямаше същите качества като треньор, но като човек е на съвсем различно ниво. Думи като лоялност и чест не са му чужди. Затова за мен, той остава може би най-достойният треньор на Левски за последните над 20 години. Без условия за работа и при всевъзможни пречки, даваше най-доброто от себе си и си мотивираше отбора. А ръководството ни беше съставено от помияри, този човек заслужаваше да получи последен мач на Герена пред нашата публика, за довиждане.

Първо, отказвам да влизам в спорове по оста Люпко-Стойчо. Не знам как въобще се роди тая глупост. Малоумно е просто. Или дай да правим раздори? Че са малко. Люпко не е вадил Литекс. Люпко щеше да ни бие с девет души на Герена. Това че уважава Ганчев, какво? Какво, питам? Ние имаме с теб мнение за дришата. Той също си има, което не съвпада с нашето. Армен Назарян също има такова, което се различава от нашето.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 22 авг 2016 13:50

metodito написа:
ММ1914 написа:Защо пишеш глупости за Лацио? За другото - имаш си мнение твое си е, но в Лацио ако се чуваше думата на феновете нямаше да започнат да привличат цветнокожи футболисти.
души

Първо, отказвам да влизам в спорове по оста Люпко-Стойчо. Не знам как въобще се роди тая глупост. Малоумно е просто. Или дай да правим раздори? Че са малко. Люпко не е вадил Литекс. Люпко щеше да ни бие с девет души на Герена. Това че уважава Ганчев, какво? Какво, питам? Ние имаме с теб мнение за дришата. Той също си има, което не съвпада с нашето. Армен Назарян също има такова, което се различава от нашето.

Не си прав. Пиша и защо. След мача Любко твърдеше че не бил виждал такова съдииство, а като се видят записите се установява че има два не свирени фаула за 45 минути. Доста кафява субстанция изяде тогава сърбина - играчите не ставали, всичко ни било лошо. Като е ербап да говори само за собствения си отбор.
Аз не споря, казал съм Щом решават да сменят някой, да го сменят отговорността е тяхна, но начина беше помиярски. Пред наша публика, за довиждане да пеем заедно, да си спомним няколкото паметни мача - успешни или неуспешни, това е друг въпрос.
За Лацио обаче споря, това ми беше идеала за отбор, в първите 4-5 отбора на Европа и съставен само от бели, е имаше и един циганин, но това се преживява.
Как прецени че Любко е щял да ни бие с 9 души, при неизпълнен наказателен удар в наша полза?
Гриша Ганчев ми е примерът за български бизнесмен, разкарва всички използвани до краен предел - Бончев, Стоичков. При необходимост отново ги омайва - Стоичков. Накара идиотите да си загробят отбора, доведе своя и им каза ето това е вашият отбор, те му пляскат. Няма нищо напротив да прибере едни пари особено като не е дал лев. Справка изказването от миналата година - на мен бази не ми трябват, ще ви направя стадион аз съм имотен човек, тази година - хубаво е че ни дадоха базите.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 авг 2016 14:23

ММ1914 написа:Не си прав. Пиша и защо. След мача Любко твърдеше че не бил виждал такова съдииство, а като се видят записите се установява че има два не свирени фаула за 45 минути. Доста кафява субстанция изяде тогава сърбина - играчите не ставали, всичко ни било лошо. Като е ербап да говори само за собствения си отбор.
Аз не споря, казал съм Щом решават да сменят някой, да го сменят отговорността е тяхна, но начина беше помиярски. Пред наша публика, за довиждане да пеем заедно, да си спомним няколкото паметни мача - успешни или неуспешни, това е друг въпрос.
За Лацио обаче споря, това ми беше идеала за отбор, в първите 4-5 отбора на Европа и съставен само от бели, е имаше и един циганин, но това се преживява.
Как прецени че Любко е щял да ни бие с 9 души, при неизпълнен наказателен удар в наша полза?
Гриша Ганчев ми е примерът за български бизнесмен, разкарва всички използвани до краен предел - Бончев, Стоичков. При необходимост отново ги омайва - Стоичков. Накара идиотите да си загробят отбора, доведе своя и им каза ето това е вашият отбор, те му пляскат. Няма нищо напротив да прибере едни пари особено като не е дал лев. Справка изказването от миналата година - на мен бази не ми трябват, ще ви направя стадион аз съм имотен човек, тази година - хубаво е че ни дадоха базите.

дриша е за затвора. Това няма какво да се обсъжда. И аз мисля като теб за освобождаването на Стойчо. Но аз гледах интервюто на Люпко и не съм чул такива неща, колега. Нека бъдем обединени и да не си врякаме. Няма смисъл. Това е шампионския ни сезон! Дали ще е шампионски или Щампионски, предстои да разберем. Това обаче със сигурност минава през обединение и трезви глави.
За Лацио не говорех за негрите, а въобще, че този клуб не е на мястото, което заслужава и за това немалка вина - поне според мен - имаха една група фенове, които се разпореждаха кой можело да играе, кой да бъде треньор, докарваха наказание след наказание за клуба и логичното се случи. Същото е и в Загреб. Само че там Мамич си е мръсник. Тоя е Батков на квадрат.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 22 авг 2016 14:49

metodito написа:
ММ1914 написа:Не си прав. Пиша и защо. След мача Любко твърдеше че не бил виждал такова съдииство, а като се видят записите се установява че има два не свирени фаула за 45 минути. Доста кафява субстанция изяде тогава сърбина - играчите не ставали, всичко ни било лошо. Като е ербап да говори само за собствения си отбор.

дриша е за затвора. Това няма какво да се обсъжда. И аз мисля като теб за освобождаването на Стойчо. Но аз гледах интервюто на Люпко и не съм чул такива неща, колега. Нека бъдем обединени и да не си врякаме. Няма смисъл. Това е шампионския ни сезон! Дали ще е шампионски или Щампионски, предстои да разберем. Това обаче със сигурност минава през обединение и трезви глави.
За Лацио не говорех за негрите, а въобще, че този клуб не е на мястото, което заслужава и за това немалка вина - поне според мен - имаха една група фенове, които се разпореждаха кой можело да играе, кой да бъде треньор, докарваха наказание след наказание за клуба и логичното се случи. Същото е и в Загреб. Само че там Мамич си е мръсник. Тоя е Батков на квадрат.

Човек, рано ни е да ставаме шампиони. Нямаме организация, под това разбирам не да уреждаме и купуваме мачове. Шампионски отбор е този, за който в новините четеш само спортно-технически новини, а не - "не се знае кой какво работи в отбора", в петия кръг "абе май ще привличаме нови, ама никой не ще да се обърка и да дойде", "каква конкуренция, то нали имаме играчи моеме да ритаме- значи сме шампиони", "ще имаме нов собственик-и той малко анонимен като стария ама нали ще е нов" в момента това е нашето ниво. Трябва прилично ръководство, феновете поне да не пречат - глобата от УЕФА е пример. и да сме шампиони нямаме отбор да влезем в лигата на богатите, но при приличен противник може да влезем в лига Европа.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 авг 2016 14:53

Стига сте пълнили форума с БЕЗСМИСЛЕНИ спорове на треньорска вълна. Особено в темата за мача със Славия.
Ясно е, че всеки си има любим треньор,любим играч и т.н. И обратното. Това е съвсем нормално. Едни харесват Венгер, други - не. Едни харесват Клоп, други - не. И т.н. И никой няма да убеди другия.

Върни се в “Левски”